Bilforsikring

Bilforsikring

Få rabat online

Køb din Bilforsikring online og få 500 kr. i rabat det første år.

Kaskoforsikring

  • If Vejhjælp sikrer dig hjælp, hvis bilen ikke kan starte eller går i stykker.
  • Erstatningsbil holder dig kørende, mens din bil er til reparation, eller hvis den bliver stjålet.
  • 20% årlig rabat med vores Bilmærkeaftale.

​Dine kundefordele

  • Få den bedste skadeshåndtering. Vores kunder giver os en karakter på 4,5 ud af 5.
  • Saml dine forsikringer hos os og få 15% rabat.
  • Vælg månedsbetaling uden ekstra gebyrer.
Ansvarsforsikringen er lovpligtig - men den sikrer dig ikke mod skader på dig selv og dine ting! En kaskoforsikring sikrer dig derimod mod skader på din bil. Og med Bil Super får du optimal dækning ved bl.a. totalskade, motorskade og tyveri.

Sammenlign dækninger

Bil Super

Kasko Plus

Kasko

Delkasko

Ansvar

Dækker skader på personer og andres ting
X
X
X
X
X
Forsikringen dækker de skader, du som fører af din bil forvolder på andre personer og deres ting. Fx hvis du påkører en cyklist og der sker skade på cyklen og tøjet, dækker forsikringen erstatning til cyklisten.
Indbrud og tyveri/røveri af bilen og af bildele
X
X
X
X
 
Dækker skader på bilen og dens fastmonterede biltilbehør fx ved indbrudsforsøg eller tyveri af bilen.
Skade på bilens frontrude
X
X
X
X
 
Der er ikke bonustab og selvrisiko på bilens frontrude ved stenslag, som kan repareres. Kan frontruden ikke repareres, kan du som If-aftale- og Bilmærkekunde få udskiftet ruden uden bonustab og med en selvrisiko på kun kr. 1.500.
Brand, lynnedslag, eksplosion og kortslutning
X
X
X
X
 
Dækker skader forårsaget af brand, lynnedslag, eksplosion eller kortslutning.
Retshjælp
X
X
X
X
 
Kommer du ud for en uenighed, der må afgøres ved retten, kan du i mange tilfælde opnå retshjælpsdækning. Med en retshjælpsforsikring betaler If dine advokatomkostninger og øvrige omkostninger i forbindelse med at føre sagen.
Redninghjælp i udlandet
X
X
X
X
 
Vi dækker redningshjælp i udlandet via SOS-Internationals rødekort-ordning. Dækningen omfatter fx merudgifter til hjemtransport, uforudsete hotelophold på uheldsstedet, bugsering, fremskaffelse af reservedele mv.
Erstatningsbil (If anviser værksted)
X
X
X
X
 
If stiller en erstatningsbil til rådighed, mens din egen bil er til reparation.
Ekstraudstyr (op til 20.000 kr.)
X
X
X
X
 
Dækker ekstraudstyr for op til 20.000 kr., der ikke er fabriksmonteret. Det gælder fx alarm, barnestol og stereoanlæg.
Andre skader på din bil forårsaget af pludselige, tilfældige og ydre årsager
X
X
X
   
Dækker hvis din bil bliver udsat for fx sammenstød/påkørsel, parkeringsskade, eneuheld eller totalskade.
If Vejhjælp
X
X
X
   
Med If Vejhjælp, er du sikret hjælp, hvis bilen ikke kan starte, går i stykker el.l. Vi tilbyder vejhjælp i samarbejde med SOS Dansk Autohjælp. If Vejhjælp er omfattet af Ifs almindelige kaskoforsikring købt efter 1. januar 2012 men ikke køb foretaget gennem Den Blå Avis, BilBasen, GulogGratis.dk og Autobutler.dk. Kasko, Kasko Plus eller Bil Super køb foretaget før 1. januar 2012 omfatter dermed ikke If Vejhjælp, men kan tilkøbes via if.dk/selvbetjening
Førerpladsdækning
X
X
     
Førerpladsdækningen dækker dig eller den, der sidder bag rattet i bilen, hvis der sker en eneulykke – dvs. ved skader, hvor der ikke er en ansvarlig modpart. I visse tilfælde er førerpladsdækningen og friskade ved påkørsel af dyr (dvs. Kasko Plus) ikke en del af Bil Super. Det kan være tilfældet på bilmærkeforsikringer og forsikringer købt via Den Blå Avis, BilBasen, GulogGratis.dk og Autobutler.dk. Har du Kasko Plus og Bil Super som en del af din bilforsikring, vil det fremgå af din police.​​
Friskade ved påkørsel af dyr
X
X
     
Ingen stigning i præmie og selvrisikoreduktion ved påkørsel af større dyr. Kasko Plus dækker dig ligeledes ved påkørsel af større dyr, så du ikke bagefter får bonusregulering og præmiestigning. Din selvrisiko reduceres endvidere med op til 3.000 kr. I visse tilfælde er førerpladsdækningen og friskade ved påkørsel af dyr (dvs. Kasko Plus) ikke en del af Bil Super. Det kan være tilfældet på bilmærkeforsikringer og forsikringer købt via Den Blå Avis, BilBasen, GulogGratis.dk og Autobutler.dk. Har du Kasko Plus og Bil Super som en del af din bilforsikring, vil det fremgå af din police.​​
Erstatningsbil ekstra
X
       
If stiller en erstatningsbil til rådighed, mens din egen bil er til reparation. Kan din bil ikke repareres har du en erstatningsbil til rådighed i indtil 14 dage. Ved tyveri eller røveri stilles erstatningsbil til rådighed indtil bilen findes. Erstatningsbilen er maksimalt til rådighed i 35 dage.
Motor- og maskinskade
X
       
Dækker skader som følge af pludseligt opståede skader på motor og bilens mekaniske dele, der gør at din bil ikke kan køre. Dækningen omfatter motor inkl. elektronisk styring, gearkasse/transmission, brændstofsystem, bremser samt det komplette styretøj.
Ekstra dækning ved totalskade
X
       
Er din bil mindre end 3 år, får du erstatning til en ny tilsvarende bil. Er bilen over 3 år, får du din bils handelspris + 15% ekstra.

Tilvalg

Ekstraudstyr (over 20.000 kr.)
Tilvalgsdækningen dækker ekstraudstyr, som ligger ud over standarddækningen på de 20.000 kr. Dækningen kan tilkøbes for 133 kr. pr. påbegyndt 5.000 kr. Du skal have Delkasko, Kasko, Kasko Plus eller Bil Super for at tilkøbe Ekstraudstyr.
Udvidet If Vejhjælp
Sikrer dig endnu bedre end almindelig If Vejhjælp. Her får du bl.a. bugsering til valgfrit værksted eller til hjemmeadresse. Ved akut opstået sygdom får du hjemkørsel af din bil, dig og eventuelle passagerer til fælles bestemmelsessted. Derudover er campingvogn og trailer også dækket af Udvidet If Vejhjælp. Du skal have Kasko, Kasko Plus eller Bil Super for at tilkøbe Udvidet If Vejhjælp.

Dækninger

Tilvalg

Bilmærkeaftale

Spørgsmål & svar

E-mærket