Bilforsikring

Bilforsikring

Få 20% rabat

Brug kampagnekoden 120 og få 20 % i rabat første år.

Kaskoforsikring

  • If Vejhjælp sikrer dig hjælp, hvis bilen ikke kan starte eller går i stykker.
  • Erstatningsbil holder dig kørende, mens din bil er til reparation, eller hvis den bliver stjålet.
  • 20% årlig rabat med vores Bilmærkeaftale.

​Dine kundefordele

  • Få den bedste skadeshåndtering. Vores kunder giver os en karakter på 4,5 ud af 5.
  • Saml dine forsikringer hos os og få 15% rabat.
  • Vælg månedsbetaling uden ekstra gebyrer.
Ansvarsforsikringen er lovpligtig - men den sikrer dig ikke mod skader på dig selv og dine ting! En kaskoforsikring sikrer dig derimod mod skader på din bil. Og med Bil Super får du optimal dækning ved bl.a. totalskade, motorskade og tyveri.

Sammenlign dækninger

Bil Super

Kasko Plus

Kasko

Delkasko

Ansvar

Dækker skader på personer og andres ting
X
X
X
X
X
Vi dækker de skader, du som fører af din bil laver på andre personer og deres ting. Fx hvis du rammer en cyklist så dækker forsikringen erstatning til cyklisten.
Tyveri og røveri af bilen og af bildele
X
X
X
X
 
Dækker skader på bilen og dens fastmonterede biltilbehør fx ved tyveriforsøg eller tyveri af bilen.
Skade på bilens frontrude
X
X
X
X
 
Der er ikke bonustab og selvrisiko på bilens frontrude ved stenslag, som kan repareres. Kan frontruden ikke repareres, kan du som If-aftale- og Bilmærkekunde få udskiftet ruden uden bonustab og med en selvrisiko på kun kr. 1.500.
Brand, lynnedslag, eksplosion og kortslutning
X
X
X
X
 
Dækker skader på grund af brand, lynnedslag, eksplosion eller kortslutning.
Retshjælp
X
X
X
X
 
Kommer du ud for en uenighed, der må afgøres ved retten, kan du i mange tilfælde opnå retshjælpsdækning. Med en retshjælpsforsikring betaler If dine advokatomkostninger og øvrige omkostninger i forbindelse med at føre sagen.
Redningshjælp i udlandet
X
X
X
X
 
Vi dækker redningshjælp i udlandet via SOS Internationals "rødekort"-ordning. Dækningen omfatter fx merudgifter til hjemtransport, uforudsete hotelophold på uheldsstedet, bugsering, fremskaffelse af reservedele mv.
Erstatningsbil (Når If anviser et værksted)
X
X
X
X
 
Vi stiller en erstatningsbil til rådighed, mens din egen bil er til reparation.
Ekstraudstyr (op til 20.000 kr.)
X
X
X
X
 
Dækker ekstraudstyr for op til 20.000 kr., der ikke er fabriksmonteret. Det gælder fx alarm, barnestol og stereoanlæg.
Andre skader på din bil på grund af pludselige, tilfældige og ydre årsager
X
X
X
   
Dækker hvis din bil bliver udsat for fx sammenstød/påkørsel, parkeringsskade, eneuheld eller totalskade.
If Vejhjælp
X
X
X
   
Med If Vejhjælp, får du hjælp, hvis bilen ikke kan starte, går i stykker el.l. Vi tilbyder vejhjælp i samarbejde med SOS Dansk Autohjælp. If Vejhjælp er omfattet af Ifs almindelige kaskoforsikring købt efter 1. januar 2012 men ikke køb foretaget gennem Den Blå Avis, BilBasen, GulogGratis.dk og Autobutler.dk. Kasko, Kasko Plus eller Bil Super køb foretaget før 1. januar 2012 omfatter dermed ikke If Vejhjælp, men kan tilkøbes via if.dk/selvbetjening
Førerpladsdækning
X
X
     
Førerpladsdækningen dækker personen, som sidder bag rattet i bilen, hvis der sker en eneulykke – dvs. ved skader, hvor der ikke er en ansvarlig modpart (fx du rammer et vejtræ). I visse tilfælde er førerpladsdækningen og friskade ved påkørsel af dyr (dvs. Kasko Plus) ikke en del af Bil Super. Det kan være tilfældet på bilmærkeforsikringer og forsikringer købt via Den Blå Avis, BilBasen, GulogGratis.dk og Autobutler.dk. Har du Kasko Plus og Bil Super som en del af din bilforsikring, vil det fremgå af din police.​​
Friskade ved påkørsel af dyr
X
X
     
Ingen stigning i præmie og selvrisikoreduktion ved påkørsel af større dyr. Kasko Plus dækker dig ligeledes ved påkørsel af større dyr, så du ikke bagefter får bonusregulering og præmiestigning. Din selvrisiko reduceres endvidere med op til 3.000 kr. I visse tilfælde er førerpladsdækningen og friskade ved påkørsel af dyr (dvs. Kasko Plus) ikke en del af Bil Super. Det kan være tilfældet på bilmærkeforsikringer og forsikringer købt via Den Blå Avis, BilBasen, GulogGratis.dk og Autobutler.dk. Har du Kasko Plus og Bil Super som en del af din bilforsikring, vil det fremgå af din police.​​
Erstatningsbil ekstra
X
       
If stiller en erstatningsbil til rådighed, mens din egen bil er til reparation. Kan din bil ikke repareres har du en erstatningsbil til rådighed i indtil 14 dage. Ved tyveri eller røveri stilles erstatningsbil til rådighed indtil bilen findes. Erstatningsbilen er maksimalt til rådighed i 35 dage.
Motor- og maskinskade
X
       
Dækker skader som følge af pludselige skader på motor og bilens mekaniske dele, der gør at din bil ikke kan køre. Dækningen omfatter motor inkl. elektronisk styring, gearkasse/transmission, brændstofsystem, bremser samt det komplette styretøj.
Ekstra dækning ved totalskade
X
       
Er din bil under 3 år gammel, får du erstatning til en ny tilsvarende bil. Er bilen over 3 år, får du din bils handelspris + 15 % ekstra.

Dækninger

Bilmærkeaftale

Spørgsmål & svar

E-mærket