Opstart af virksomhed

Vi giver dig en tilpasset forsikringsløsning!

Få et uforpligtende tilbud til din nystartede virksomhed.

 1. Opstart af virksomhed

Er du i gang med opstart af virksomhed eller har du allerede en nystartede virksomhed?

Start din egen virksomhed med de erhvervsforsikringer som sikrer dig og din virksomhed bedst muligt eller forny dine nuværende forsikringer. Forsikringer til nystartede virksomheder, selvstændige erhvervsdrivende og enkeltmandsvirksomheder.​


 • Personlig rådgivning

  Vejledning og tryghed giver dig korrekt forsikringsløsning​.​

 • Skræddersyet forsikring

  Forsikringsløsning tilpasset din virksomhed, uanset behov eller størrelse.​

 • Skadehåndtering i topklasse

  Topkarakter på vores skadehåndtering – kunderne giver os en karakter på 4,5 af 5.​

Lovpligtige forsikringer

Erhvervsforsikringer du skal have i følge loven:

Arbejdsgiver skal have en lovpligtig arbejdsskadeforsikring, der dækker alle dine ansatte, hvis de kommer til skade på arbejdet.​

Både ved lønnet og ulønnet ansatte, skal du købe en erhvervssygdoms- forsikring (AES), der giver erstatning til ansatte, hvis de får en erhvervs- sygdom​.​​

Ifølge færdselsloven skal den, der ejer eller bruger et motordrevet køretøj, sørge for en ansvarsforsikring for køretøjet. 

Ejer du bygningerne, hvorfra du driver din virksomhed, skal du købe bygningsbrandforsikring.

Bygningsbrandforsikring sikrer dig mod brand, lynnedslag og eksplosion og er kun lovpligtig, hvis der er gæld i ejendommen.

Vigtige erhvervsforsikringer ved opstart af virksomhed

Ved opstart af firma er det vigtigt at købe lovpligtige forsikringer, men det er ligeså vigtigt at sikre din virksomhed på andre områder fx økonomisk.

Det kan være svært, som ny virksomhedsejer at vide hvilke erhvervsforsikringer du bør vælge ved opstart af virksomhed. Ved at få den rette vejledning, kan du sikre din nye virksomhed bedst muligt.​

Vi tilbyder derfor personlig rådgivning og vejledning, så din nyopstartede virksomhed får skræddersyede erhvervsforsikringer.

Vælger du de rigtige forsikringer ved oprettelse af virksomhed, får du altid:

 • Økonomisk tryghed
 • Personlig rådgivning
 • Hjælp til at komme hurtigt videre efter en skade

Forsikringer til din branche

Der findes mange virksomhedstyper, derfor kan forsikringerne der sikrer din virksomhed bedst, varierer alt efter virksomhedstype.

På vores sider om forsikringer til forskellige brancher, kan du få mere information om hvilke forsikringer, vi anbefaler til netop din branche fx detailbranchen eller IT-branchen.

Find din branche og de mest anbefalede forsikringer 

Gode råd til opstart af virksomhed

I en ny virksomhed er der mange ting at holde styr på udover forsikringer. Vi har derfor udarbejdet nogle tips og råd, som vi kalder: Start virksomhed​.


 1. Opstart af virksomhed