Erhvervsforsikring til opstart af virksomhed

Vi giver dig en tilpasset forsikringsløsning.

Få et uforpligtende tilbud til din nye virksomhed.

 1. Opstart af virksomhed

Er du i gang med starte virksomhed eller har du allerede en ny virksomhed?

Start din egen virksomhed med de erhvervsforsikringer som sikrer dig og din virksomhed bedst muligt eller forny dine nuværende forsikringer. Forsikringer til nystartede virksomheder, selvstændige erhvervsdrivende og enkeltmandsvirksomheder.​


 • Nemt at være kunde hos os

  Uanset om du får hjælp af os i kundeservice eller du logger på og håndterer dine forsikringer selv, så er det nemt at være kunde hos os.

 • Skræddersyet forsikring til dig

  Vi skræddersyr forsikringen efter branchens behov. Personlig rådgivning gør, at du kan føle dig tryg og være korrekt forsikret.

 • Skadehåndtering i topklasse

  Vores kunder giver os 4,5 af 5 i karakter på hvordan vi håndterer skader. Det er enkelt, vi arbejder hurtigt og du kan få fat i os døgnet rundt.

Vigtige erhvervsforsikringer ved opstart af virksomhed

Når du starter firma, er det vigtigt at købe lovpligtige forsikringer, men det er ligeså vigtigt at sikre din virksomhed på andre områder fx økonomisk.

Lovpligtige erhvervsforsikringer

Arbejdsskadeforsikring

Har du ansatte i din nystartede virksomhed, er det lovpligtigt for dig at have en arbejdsskade-forsikring. Den dækker dine ansatte, hvis de kommer til skade på arbejdet.

Arbejdsskadeforsikring

Ansvarsforsikring på køretøjer

Ejer du eller bruger du et motordrevet køretøj, skal du, ifølge færdselsloven, købe en ansvarsforsikring for køretøjet.

Ansvarsforsikring til køretøjer

Vi rådgiver dig til den bedste forsikringsløsning

Det kan være svært, som ny virksomhedsejer at vide, hvilke erhvervsforsikringer du bør vælge ved opstart af virksomhed. Med den rette vejledning, kan du sikre din nye virksomhed bedst muligt.​

Vi giver dig derfor altid personlig rådgivning og vejledning, så din nyopstartede virksomhed får den bedste forsikringsløsning.

Erhvervsforsikring til din branche

Der findes mange forskellige brancher med forskellige forsikringsbehov. Derfor er det vigtigt at finde en løsning, der passer netop dine behov.

Find din branche og de mest anbefalede forsikringer 

Gode råd til opstart af virksomhed

I en ny virksomhed er der mange ting du skal holde styr på udover forsikringer. Vi har derfor udarbejdet nogle tips og råd, som vi kalder: Start virksomhed​.


 1. Opstart af virksomhed