Print rødt og grønt kort til firmabilen

Hav kontaktoplysninger med når du kører i udlandet med dit erhvervskøretøj. Download rødt og grønt kort her og medbring dem ved rejsen.

Grønt kort (Green card)

Det grønne kort er et internationalt bevis for, at dit køretøj er lovpligtigt ansvarsforsikret. Dokumentet er kun gyldigt, så længe du er forsikret hos os.

For at printe kortet bedes du logge ind på Mine sider. Under fanen 'Dokumenter' finder du information om Grønt kort. Her kan du vælge virksomhedens forsikrede køretøj og hente kortet. Dokumentet udskrives på normalt papir og er gyldigt i ca. 12 måneder.

Du kan læse mere om Grønt kort hos DFIM

Såfremt du ikke har adgang til Mine sider, bedes du klikke her. 

Rødt kort

Har du en kaskoforsikring til et eller flere af følgende erhvervskøretøjer, giver det adgang til hjælp i udlandet fra SOS i henhold til det røde korts dækning:

  • Personbil, varevogn eller lastbil (under 3,5 tons)
  • Motorcykel
  • Knallert
  • EU-knallert (knallert 45)

Assistance ved færdselsuheld elle​r driftsstop

Afhængigt af hvilket køretøj du har, giver det røde kort dig mulighed for at få assistance i udlandet ved færdselsuheld eller ved driftsstop.

Udskriv selv rødt kort

Du kan hente, udfylde og udskrive kortet med det samme her.
Rødt kort (PDF format. 120 KB)

Rødt kort som ap​p til din smartphone

Hent rødt som app til din telefon, som giver dig adgang til SOS assistance i udlandet i henhold til det Røde Kort's dækning. Husk at udfylde dine brugeroplysninger og køretøjsoplysninger inden afrejse.

Brug for hjælp i udlandet

Du kan kontakte SOS International døgnet rundt, hvis du får brug for hjælp i udlandet.

Telefon +45 70 10 50 52.

Besøg SOS International