If Vejhjælp som abonnement

Til firmabil, varebil og taxa.

Med et abonnement sikrer du dig hurtig assistance og hjælp på vejen, så du kan blive kørende igen.

Vi tilbyder vejhjælp som tilvalg til din firmabil, varebil og taxa hos os, når du køber Super eller Standard dækning.

Bestil et uforpligtende tilbud på forsikring af dit erhvervskøretøj. Eller ring og tilkøb If Vejhjælp, hvis du allerede er kunde.

 • Hurtig hjælp

  Du får typisk hjælp indenfor 1 time. For lastbil > 6 t får du typisk hjælp inden for 2½ time.

 • Vagtcentral døgnåbent

  Du kan altid få hjælp døgnet rundt og året rundt.

 • Veluddannede reddere

  Du møder reddere med faglig høj uddannelse.

Tilvalgsdækningen er til din virksomhed, som har brug af holde chaufføren og firma- eller varebilen kørende på vejen. Det hele leveres igennem Viking Assistance, som er én af Nordens største assistanceorganisationer.

If Vejhjælp til firma- , varebil og taxa If Vejhjælp
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Ikke inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet

Hvornår er If Vejhjælp godt at have?

Det er altid en god idé at have If Vejhjælp tilknyttet din forsikring på firmabil eller varevogn, fordi du nemt og hurtigt kan få hjælp på vejene, når du har mest brug for det.

Her er 3 situationer, hvor din dag kan blive reddet med If Vejhjælp:

 1. Du punkterer 
  If Vejhjælp er en vigtig dækning, f.eks. hvis du befinder dig på en motorvej langt væk, og dit ene dæk pludselig punkterer. Med If Vejhjælp får du hurtigt og nemt kontakt til vores samarbejdspartner Viking Assistance, som hurtigst muligt kommer ud og hjælper dig.

  Med If Vejhjælp får du hjælp til at få skiftet det punkterede dæk på stedet, medmindre det ikke er muligt, f.eks. pga. manglende reservedæk. Kan du ikke køre videre, sørger vi for transport af bilen til valgfrit værksted eller hjem til dig selv.  

 2. Du sidder fast i sneen eller en grøft
  If Vejhjælp er også rigtigt godt at have, f.eks. hvis din bil sidder fast i en snedrive, eller du er kørt i grøften, og du ikke selv kan få bilen fri. Du kontakter Viking Assistance, og de kommer og trækker bilen fri. Du er også dækket, hvis uheldet sker i et område dækket af Rødt Kort-ordningen, hvilket inkluderer hele Europa og dele af resten af verden.

 3. Du bliver for syg til at køre  
  Bliver du akut syg under kørslen, så du ikke længere kan føre dit køretøj forsvarligt, sørger Viking Assistance for at transportere din firmabil eller varevogn hjem for dig. Derudover sørger de også for at fragte dig og eventuelle passagerer hjem eller på skadestuen.

Brug for assistance?

Har du brug for vejhjælp, så skal du kontakte Viking Assistance på telefon: 70 12 12 42.

Kom godt videre med If Vejhjælp

Med If Vejhjælp som en del af din forsikring til din firmabil, varebil eller taxa, har du altid en ven i nøden, f.eks. hvis du punkterer, låser din nøgle inde i bilen eller dit køretøj skal fragtes til et værksted.

Relevante køretøjsforsikringer

Du kan tilkøbe If Vejhjælp som abonnement til disse forsikringer.