Nyhed: Online seminar

Nu tilbyder vi mæglerseminarer via Skype, hvor vi deler ud af vores viden og erfaring. Seminarerne vil blive afholdt 4 gange om året af 1 times varighed.

Vores mål med online seminarerne er at give dig 1 times informationer fra If, hvor emnerne vil skifte fra gang til gang med nye aktuelle emner relevant for dig som forsikringsmægler.

Vi fortsætter også stadig med vores mæglerseminar, hvor vi ses ansigt til ansigt.

Det første seminar er tirsdag d. 7. november, og med fornyelse januar 2018 for døren er temaet "Dagligdagens policer og genveje" som henvender sig bredt til mæglere og mæglerassistenter.

Vi ønsker at gøre det nemmere for jer at forstå vores dokumenter og processer, så I kan spare tid i hverdagen. Vi har fået feedback fra jer, som vi løbende bruger til at forbedre opsætningen og indholdet i vores dokumenter.

På mødet har vi fokus på gennemgang af vores dokumenter herunder forsikringsaftale, faktura samt forsikringsvilkår. Vi vil med glæde videreinformere praktiske tips fx om brugen af If login.

Præsentationerne bliver fremført af Ifs egne medarbejdere og møderne styres af Jan Simmelkjær, leder af mægler.

Sæt kryds i kalenderen til det første seminar:

Dato: Tirsdag d. 7. november kl. 9-10.
Tema: Dagligdagens policer og genveje.

Skype-seminaret er nemt at gå til

Alle kan deltage. Hvis du ikke har Skype, kan du deltage via mobiltelefonen ved at ringe til det oplyste telefonnummer i indkaldelsen til seminaret.

Under seminaret kan du skrive til os med kommentarer og spørgsmål, som vi besvarer undervejs. Du er altid velkommen til at ringe til os efter seminaret, hvis du vil vide mere om det aktuelle emne.

Vi indkalder dig

Alle der modtager dette nyhedsbrev bliver indkaldt til Skype semniaret, hvor der vil være en uddybende beskrivelse af hvordan du deltager.

Har du ideer til emner, så skriv endelig til os

Du får besked om seminarerne via vores nyhedsbreve og som indkaldes via Outlook. Vores mål med seminarerne er at give relevant og brugbar viden, og derfor vil vi meget gerne have forslag til emner til de kommende seminarer. Hvad vil du gerne vide mere om eller blive bedre til i hverdagen i forhold til If og forsikring?

Send dine forslag til online seminarer til if-broker@if.dk, med emnet "Ideer til Skype seminar".