Anmeld anden personskade

Her kan du anmelde skader hos både børn og voksne.

Er du eller dit barn kommet til skade ved en ulykke, kan du melde det til din eller barnets Ulykkesforsikring her. 

For at sikre at du får den rette behandling, er det vigtigt, at du hurtigt bliver undersøgt af en læge, inden du anmelder din personskade.

Eksempler på denne type skader:

  • Piskesmæld
  • Brud på arme/ben
  • Sportsskade.

Husk at anmelde din personskade til andre relevante forsikringer, fx modpartens forsikring ved færdselsulykker og arbejdsskadeforsikringen ved arbejdsskader.


Har du brug for kiropraktor eller fysioterapeut?

I starten af din sag kan vi aftale et forløb med behandling hos fysioterapeut og/eller kiropraktor – typisk via vores samarbejdspartner Nordic Netcare.


Har du tilvalgsdækningen Strakserstatning?

Har du tilvalgsdækningen Strakserstatning, må du meget gerne have lægens notat vedrørende røntgenbilledet ved hånden, til når vi svarer på din anmeldelse.

Hvis ikke du har en kopi af lægens notat, vil vi - naturligvis med dit samtykke - hjælpe dig med at indhente den nødvendige information, så strakserstatningen kan blive udbetalt.


Har ulykken resulteret i både tandskade og anden personskade?

Du behøver kun udfylde formularen for tandskader, hvis du har været ude for en ulykke, der har resulteret i både tandskade og personskade. Sidst i denne formular vil vi spørge ind til din personskade.

Husk samtykkeerklæringen

Med dit samtykke kan vi indhente information om din skade hos kilder, som kan dokumentere oplysningerne i journaler, sagsakter mv.

Husk at skrive, hvad erklæringen vedrører, fx om det er en ny eller eksisterende sag. Send den til ulykkeskade@if.dk eller med post til:

If Skadeforsikring
Att: Personskade
Stamholmen 159
2650 Hvidovre

Brug for en fuldmagt?

Ønsker du, at en anden varetager dine interesser i relation til en skade, skal du udfylde en skriftlig fuldmagt ifølge den gældende lovgivning.

Husk at skrive, hvad fuldmagten vedrører, fx om det er en ny eller eksisterende sag. Send den til ulykkeskade@if.dk eller med post til:

If Skadeforsikring
Att: Personskade
Stamholmen 159
2650 Hvidovre