Anmeld tandskader

for både børn og voksne.

Her kan du anmelde tandskader hos både børn og voksne.

 
Anmeld tandskade her

Anmeld tandskader online her

Har du eller dit barn været ude for en ulykke, hvor jeres tænder er blevet beskadiget, kan du anmelde skaden her på siden.

For at sikre at du får den rette behandling, er det vigtigt, at du hurtigt bliver undersøgt af en tandlæge, inden du anmelder din tandskade. Er det dit barn, som har skadet sine tænder, skal han eller hun først undersøges hos den kommunale tandpleje.


Har ulykken resulteret i både tandskade og personskade?

Du behøver kun udfylde formularen for tandskader, hvis du har været ude for en ulykke, der har resulteret i både tandskade og personskade. Sidst i denne formular vil vi spørge ind til din personskade.

Husk samtykkeerklæringen

Med dit samtykke kan vi indhente information om din skade hos kilder, som kan dokumentere oplysningerne i journaler, sagsakter mv.

Husk at skrive, hvad erklæringen vedrører, fx om det er en ny eller eksisterende sag. Send den til ulykkeskade@if.dk eller med post til:

If Skadeforsikring
Att: Personskade
Stamholmen 159
2650 Hvidovre

Brug for en fuldmagt?

Ønsker du, at en anden varetager dine interesser i relation til en skade, skal du udfylde en skriftlig fuldmagt ifølge den gældende lovgivning.

Husk at skrive, hvad fuldmagten vedrører, fx om det er en ny eller eksisterende sag. Send den til ulykkeskade@if.dk eller med post til:

If Skadeforsikring
Att: Personskade
Stamholmen 159
2650 Hvidovre

Læs mere om tanddækningen

Læs mere i vilkårene