Beskyt din hund med en hundesygeforsikring.

SYGEFORSIKRING TIL HUND

Få en uforpligtende pris på få minutter!

Forestil dig, at du kunne nøjes med at bekymre dig om din hund fremfor økonomien, hvis det forfærdelige skulle ske, at din hund blev syg. Med en sygeforsikring til din hund, kan du være der for din firbenede ven, når den har allermest brug for dig og din omsorg.


Husk forsikringen til din hund

Når du har en hund i Danmark, er det lovpligtigt at have en hundeansvarsforsikring. Med denne ansvarsforsikring får du dækket de skader, som din hund eventuelt måtte lave på andre mennesker, deres ting eller dyr.

Ansvarsforsikringen dækker dog ikke de skader eller sygdomme, som din hund selv måtte komme ud for. Hvis du gerne vil have, at din hund er dækket i tilfælde af sygdom, skal du huske at få en hundeforsikring inklusiv hundesygeforsikring.

Køb en hundesygeforsikring her


Hvad dækker en hundesygeforsikring?

Når du har en hundesygeforsikring hos os, får du både dækket udgifter til dyrlægen og du undgår de økonomiske bekymringer. Så kan du i stedet fokusere på at være der for din syge hund.

Gennem hundesygeforsikringen dækker vi udgifter til både dyrlæge og dyrehospital, når din hund har brug for undersøgelser, behandling og pleje. Derudover dækker sygeforsikringen til hunde også de nødvendige udgifter til medicin og forbindingsmaterialer ifm. behandlingsforløbet hos dyrlægen, så din hund hurtigt kan blive så god som ny.

Foruden pleje og medicin, dækker sygeforsikringen til din hund også nødvendige røntgen, elektrokardiografi, ultralydsscanninger og laboratorieprøver. Hundesygeforsikringen dækker helt op til 15.000 kroner om året, indtil din hund fylder 7 år. Derefter reduceres den maksimale erstatning med 1.500 kroner om året. Når hunden er fyldt 10 år, ophører hundesygeforsikringen automatisk ved førstkommende hovedforfaldsdato.

Hvis du har købt hundesygeforsikringen, før hunden fylder 4 måneder, og du har en dyrlægeattest som bekræfter, at hvalpen er købt sund og rask, dækker sygeforsikringen til hund også arvelige og medfødte sygdomme med op til 6.000 kroner om året.

Hvordan får jeg en hundesygeforsikring?

Du kan få en sygeforsikring til hund hos os, hvis du køber Hund-Xtra. Med Hund-Xtra får du 3 vigtige dækninger, som tilsammen dækker din hund bedst muligt:

  • Ansvarsforsikring til hund
  • Sygeforsikring til hund
  • Livsforsikring til hund.

Når din hund har denne hundeforsikring, er du dækket, hvis din hund laver skade på andre personer eller dyr, hvis hunden selv bliver syg eller kommer til skade, løber bort, dør eller må aflives.

Læs mere om vores hundeforsikringer

Artiklen fortsættes nedenfor

Et godt sted at være

Årets Forsikringsselskab 2018
I både 2014, 2016 og 2018 udnævnte Autobranchen Danmark If som ”Årets Forsikringsselskab”.

Danmarks Bedste Kundeservice
If vandt prisen for Danmarks Bedste Kundeservice i 2019.

Beregn hundeforsikring

På kun 30 sekunder finder du prisen på en forsikring til din firbenede ven!

Beregn pris

Hvorfor er en hundesygeforsikring en god idé?

Som sagt er det lovpligtigt at have en hundeansvarsforsikring, når du har en hund i Danmark. Du vælger dog selv, om du vil sikre din hund i tilfælde af sygdom, ulykke og død. Med vores Hund-Xtra får du ansvarsforsikring, hundesygeforsikring og livsforsikring i ét, så din hund er godt dækket i dagligdagen.

Få en uforpligtende pris på en hundesygeforsikring i vores webshop.


Hvis din hund bliver syg 

Hundesygeforsikringen i Hund-Xtra dækker dine udgifter til dyrlægens undersøgelser, behandlinger, medicin og forbindinger, når dyrlægen bruger disse som del af behandlingen. Derudover dækker din hundesygeforsikring udgifter til nødvendige:

  • Røntgen
  • Elektrokardiografi
  • Ultralydsscanning
  • Laboratorieprøver.

Hvis din hund fx får kræft, dækker hundesygeforsikringen udgifterne til undersøgelse, operation, laboratorieundersøgelser og medicin under selve behandlingen hos dyrlægen.


Hvis din hund løber bort eller dør

Foruden hundeansvarsforsikringen og hundesygeforsikringen, indeholder Hund-Xtra også en livsforsikring. Livsforsikringen er især til hjælp, hvis din hund løber væk, dør, eller dyrlægen anbefaler, at hunden aflives pga. alvorlig sygdom eller tilskadekomst. 

Fx dækker hundeforsikringen, hvis din hund løber væk, og den ikke bliver fundet inden for 3 måneder på trods af efterlysninger hos både politiet og lokalavisen. Livsforsikringens erstatning er værdien af en hvalp af samme race.

Er din hund en fører- eller handicaphund, giver hundesygeforsikringen dig, hvad der svarer til værdien af en voksen, færdigtrænet hund. 

Beregn din sygeforsikring til hund her


Hvad koster en sygeforsikring til hund?

Du får hundesygeforsikringen med, når du køber en forsikring med Hund-Xtra hos os, som desuden indeholder den lovpligtige ansvarsforsikring og en livsforsikring.

Selve hundeforsikringens pris varierer, og afhænger bl.a. af din hunds race og alder.

Det er ikke alle hunde, som kan forsikres mod sygdom og ulykke. Hvorvidt din hund kan få disse dækninger, afhænger især af hundens alder og helbred. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan få en hundesygeforsikring til din hund, er du velkommen til at kontakte os

Hundesygeforsikringen er den eneste af de 3 forsikringer, der er selvrisiko på. Selvrisikoen ligger på 25 % af udgifterne til dyrlæge eller dyrehospital under et sygdomsforløb på maksimalt 100 dage, dog skal du som minimum betale 500 kroner selv. 


Køb en hundesygeforsikring hos os

Du er meget velkommen til at beregne din hundeforsikring i vores webshop eller ved at ringe til vores Kundecenter

Du vælger selv, om du ønsker den lovpligtige hundeansvarsforsikring, eller om du foretrækker Hund-Xtra, som inkluderer både en hundeansvars-, hundelivs- og hundesygeforsikring. 

Mens hundeansvarsforsikringen fortsætter automatisk, medmindre du selv stopper den, ophører hundesygeforsikringen, når hunden fylder 10 år, mens livsforsikringen ophører, når hunden fylder 7 år. 

Senest opdateret den 20. marts 2017.

Køb hundeforsikring

Pas godt på din hund med en hundeforsikring hos os!

Få pris

3 fordele ved Hundeforsikringen

Ingen selvrisiko på ansvarsskader
Du betaler 0 kr. i selvrisiko, hvis din hund forvolder skade på andre mennesker, deres ting eller dyr.

Tre forsikringer i én
Med Hund-Xtra får du ansvars-, livs- og sygeforsikring til din hund.

Figurantdækning
Går du og din hund fx til hundetræning, kan I få en udvidet hundeansvarsforsikring.