SÅDAN FINDER DU EN BILLIG FORSIKRING

Vi danskere er meget prisbevidste, og vi vil meget gerne have produkter af høj kvalitet, som samtidig er så billige som muligt. Det gælder både, når vi køber mælk og kød i supermarkedet, men også når vi køber større ting som biler, huse, rejser og forsikringer – jo billigere, jo bedre.


Sådan får du den billigste forsikring

Der er forskellige måder, hvorpå du kan finde en god, men samtidig billig forsikring hos os:

  • Vær opmærksom på dit behov og vær præcis i din bestilling
  • Få onlinerabat, når du handler i vores webshop
  • Få seniorrabat, hvis du er over 50 år
  • Få bilmærkerabat på de fleste store bilmærker
  • Saml dine forsikringer hos os og få en If Aftale

Sådan får du de billigste forsikringer!


Få den billigste forsikring med en præcis bestilling

Den nemmeste måde at få en billig forsikring på, er ved at være meget præcis ift. hvilke behov og ønsker du har til din forsikring – på denne måde betaler du kun for, hvad du har brug for, og risikerer ikke at blive overforsikret.

På den anden side skal du ikke ukritisk vælge den billigste forsikring, da du så risikerer at være underforsikret – vær derfor meget præcis, når du vælger forsikring.

Eksempel: Find billig bilforsikring
Hvis du fx ønsker at købe en billig bilforsikring, skal du være præcis, når du angiver, hvor meget du kører om året. Det er altid en god idé at tage udgangspunkt i, hvor langt du kørte sidste år, og så vurdere, om det fortsat er dækkende – typisk giver flytning og jobskifte de største ændringer.

Hvis du sætter kilometerantallet højere, end det er i virkeligheden, får du en dyrere forsikring end nødvendigt, og hvis du sætter den for lavt, risikerer du, at du ikke får fuld erstatning. Jo mere præcis du er i bestillingsprocessen, jo større er chancen for, at du får den billigste forsikring for dig.

Eksempel: Find billig indboforsikring
Du kan også risikere at få en dyrere indboforsikring, hvis ikke du er opmærksom på, hvad du ejer. Her skal du nemlig specificere din samlede indbosum, hvilket indeholder samtlige ting du ejer, og hvilken værdi de har i alt.

Hvis du fx har indbo for ca. 200.000 kroner, skal du ikke forsikres for 1 mio. kroner. Du får altså en billigere forsikring, jo mere præcis du er, når du bestiller forsikringen. På den anden side skal du ikke notere en for lav indbosum, da du så risikerer underforsikring – og det kan blive dyrt i længden.


Få en billig forsikring med onlinerabat

Hvis du køber en eller flere forsikringer online på if.dk, kan du få op til 500 kroner i onlinerabat det første år - afhængigt af hvilken type forsikring du køber. Din forsikring bliver altså billigere af, at du selv nemt og hurtigt gennemfører købsprocessen online.

Det er blandt andet vores bilforsikringer, husforsikringer og indboforsikringer, du kan spare penge på, og rabatten bliver trukket automatisk, så du får den billigste forsikring.

Rabatten gælder både, hvis du er helt ny kunde, eller hvis du som eksisterende kunde køber en ny forsikring. Rabatten gælder dog ikke de forsikringer, du allerede har hos os.

Læs mere om vores rabatter her

Et godt sted at være

Årets Forsikringsselskab 2016
I både 2014 og 2016 udnævnte Autobranchen Danmark If som ”Årets Forsikringsselskab”.

Billigste bilforsikring til 18-årige
Mikonomi erklærede i juli 2015, at If kan tilbyde den billigste kaskobilforsikring til 18-årige.​

Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig.
Ring til os på 70 12 12 12, chat eller skriv til os​ - eller få os til at ringe til dig​.​​​​​​​​​

Få den billigste forsikring med Generation Plus

Hvis du er over 50 år og gerne vil have billige forsikringer, kan du med stor fordel købe forsikringer hos os. Når du er over 50 år, kvalificerer du dig nemlig til vores Generation Plus-rabat, som gør, at du kan få en eller flere billige forsikringer.

  • Du får 20 % rabat på bilforsikring
  • Du får 20 % rabat på husforsikring
  • Du får 20 % rabat på indboforsikring
  • Du får 20 % rabat på personforsikringer
  • Du får 25 % rabat på fritidshusforsikring

Rabatten bliver trukket automatisk, så du får den billigste forsikring.

Læs mere om Generation Plus her


Bilmærkerabat gør din forsikring billig

Da vi har samarbejdsaftaler med flere af de største bilmærker i Danmark, kan vi tilbyde dig nogle helt unikke, billige forsikringer til bil. Du kan få helt op til 20 % rabat på din kaskoforsikring og få rabat på dine øvrige forsikringer, foruden adgang til en lang række fordele, hvis du har en bil af et af de bilmærker, vi samarbejder med – på denne måde kan de fleste få en billig forsikring til bil.

Du modtager automatisk rabatten og den billige forsikring, uanset hvor og hvordan du køber den. Køber du en ny bil hos en autoriseret forhandler af et af de mange bilmærker, vi samarbejder med, får du desuden mulighed for at købe en helt unik introforsikring med en af markedets bedste dækninger.

Læs mere om vores bilmærkeforsikringer her​


Få billige forsikringer med samlerabat

Når du samler flere forsikringer hos os, berettiger du dig til en If Aftale, og får dine forsikringer til lavere priser end ellers. Du kan fx få en billig forsikring med op til 15 % rabat på indboforsikring, husforsikring, delkasko- eller kaskoforsikring, ulykkesforsikring, børneforsikring, voksenforsikring og fritidshusforsikring, hvis du kombinerer dem hos os.

På denne måde kan du få mange af dine forsikringer billigere, og jo flere du køber, jo billigere forsikringer får du samlet set.

Hvis du fx har din indboforsikring hos os, og du vælger også at købe en hus- eller fritidshusforsikring, kan du få begge forsikringer billigere. Du kan også kombinere hele 3 forsikringer, og dermed få dem på den billigste måde.

Læs mere om If Aftalen her


Senest opdateret den 15. juni 2016.