FIND EN BILLIG FORSIKRING TIL UNGE

Har du styr på dine forsikringer? Ellers kan du få det her.

Eftersom unge mennesker sjældent har så mange penge, er det ikke så underligt, at de ønsker at finde så billige forsikringer som muligt. Det er dog ikke altid lige nemt at finde billige forsikringer, især hvis man er ung og gerne vil have en bilforsikring, eller man bor i en af de større byer, fx København eller Aarhus. Heldigvis er der flere muligheder for at finde en billig forsikring til unge.


Få en billig forsikring til unge vha. research

Det kan blive rigtig dyrt bare at købe den første forsikring, man falder over. For at finde en billig forsikring til unge, skal du nemlig kortlægge dine egne behov og ønsker til en forsikring, så du ved præcis, hvad du leder efter, og hvad du vil være dækket for.

Hvis du fx skal have en indboforsikring til unge, nytter det ikke noget, at du noterer en indbosum på over 1 mio. kroner, hvis du kun ejer ting for 100.000-200.000 kroner. På denne måde betaler du for meget for din forsikring, da du er dækket for mere, end du har behov for. På den anden side skal du heller ikke underforsikre dig og vælge en lavere indbosum end den rigtige, da det kan blive dyrt i sidste ende, hvis du oplever skader.

Noget af det vigtigste ved en indboforsikring til unge er også den private ansvarsforsikring, der blandt andet dækker dit ansvar, hvis du er så uheldig, at du kommer til at ødelægge en andens ting eller skade en anden person.

For unge gælder det desuden ofte om at forsikre cyklen og elektronik såsom computere og telefoner bedst muligt, men det er ikke alle forsikringer, der automatisk inkluderer disse typer dækning. Du skal derfor sørge for at læse, hvad den enkelte forsikring dækker, og ellers hvorvidt du kan tilkøbe den ønskede dækning.

Læs om vores indboforsikring her

Et godt sted at være

Årets Forsikringsselskab 2016
I både 2014 og 2016 udnævnte Autobranchen Danmark If som ”Årets Forsikringsselskab”.

Billigste bilforsikring til 18-årige
Mikonomi erklærede i juli 2015, at If kan tilbyde den billigste kaskobilforsikring til 18-årige.​

Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig.
Ring til os på 70 12 12 12, chat eller skriv til os​ - eller få os til at ringe til dig​.​​​​​​​​​

Saml dine forsikringer og få rabat

Hvis du som ung samler dine forsikringer hos os, kan du få en If Aftale, og dermed få del i en masse rabatter på dine forsikringer. Du kan fx få op til 15 % rabat på din indboforsikring, husforsikring og bilforsikring, hvis du samler dem hos os.

Udover rabatterne på dine forsikringer, får du også adgang til en lang række fordele, hvis du samler dine forsikringer til unge hos os. Hvis du har en If Bilforsikring, kan du bl.a. få reparation af din forrude uden beregning og med en If Familieforsikring får du en underforsikringsgaranti, så du altid har dækning for de ting, du køber i løbet af et forsikringsår - også selvom de nye ting hæver din samlede indbosum til over den aftalte.

Derudover får dit barn en ulykkesforsikring uden beregning, indtil det fylder 1 år, hvis du er If Aftale-kunde. Det er derfor fornuftigt at bruge tid på at undersøge og planlægge, hvis du gerne vil have billige forsikringer som ung.

Læs om vores bilforsikring her


Få en billig forsikring, når du køber online

Hvis du vælger at købe din nye forsikring online, kan du få del i vores onlinerabat, og således få din forsikring op til 500 kroner billigere det første år end ellers. Du kan altså sidde derhjemme og læse om de forskellige forsikringer, se hvordan de hver især passer dig som ung, og hvilke faktorer, der påvirker din forsikringspris.

Hvis du gerne vil have en billig forsikring til unge, er det er en rigtig god idé at bestille dine forsikringer online – det er både billigt, nemt og hurtigt.


Mange forhindringer ift. forsikringer til unge

Det kan være rigtig svært at finde billige forsikringer til unge, især hvis du skal have en forsikring til din bil. Rent statistisk er der flest unge mennesker indblandet i bilulykker i Danmark, hvilket gør risikoen for uheld større, hvis man som forsikringsselskab forsikrer en 20-årig fremfor fx en 30-årig.

Derudover bor unge mennesker ofte i de større byer, hvilket gør forsikringen dyrere pga. den forhøjede risiko for skader som tyveri og hærværk – både i forhold til bilforsikringer og indboforsikringer til unge. Det kræver altså lidt research og rabataftaler, for at kunne finde en billig forsikring til unge. ​

Senest opdateret den 29. juli 2015.