Det vigtigste, når du skal have en ny forsikring, er at kortlægge dine specifikke behov, der ligger til grund for et forsikringstilbud.

Når man som forsikringsselskab giver et forsikringstilbud, tages der udgangspunkt i et standardprodukt, som derefter tilpasses dig og dine behov, før det egentlige forsikringstilbud skabes.

Forsikringstilbuddet og dets pris afhænger først og fremmest af, hvad du ønsker at forsikre, men typisk også af din adresse, din alder og hvilken selvrisiko du ønsker. Derudover er der flere forskellige variable, der spiller ind i forhold til de forskellige typer af forsikringer.

Nedenfor får du et indblik i, hvordan du får det bedste forsikringstilbud.

Hvad er et forsikringstilbud?

Et forsikringstilbud kan enten være et skræddersyet produkt, som er tilpasset netop dig og dine behov, eller et mere standardiseret produkt, der typisk ikke helt dækker dine behov, men er en billig forsikring – hos os får du et forsikringstilbud, der er en kombination af begge dele: både skræddersyet og prisvenligt.

Beregn din pris nu

Du kan nemt og hurtigt selv skræddersy et forsikringstilbud, som er fordelagtigt for netop dig. Dette gør du ved at besøge vores webshop og på få minutter beregne din forsikringspris.

I vores webshop kan du let og overskueligt indtaste grundlæggende oplysninger om dig selv og fx dit hus eller din bil. Derudover kan du fx selv justere din selvrisiko og opgøre værdien på dine ejendele, hvilket tilsammen giver dig et forsikringstilbud, som er skræddersyet til netop dine behov og ønsker.

Hvilke oplysninger, der er nødvendige for dig at indtaste, afhænger af, hvilke forsikringer du ønsker at få et tilbud på.

Nemmere bliver det ikke

Hvis du ønsker en skræddersyet bilforsikring, behøver du blot indtaste bilens nummerplade samt basale oplysninger om dig selv, din bil og specifikke ønsker til din bilforsikring.

Beregn pris på bilforsikring

Hvis du derimod er interesseret i en indboforsikring, indtaster du blot grundlæggende informationer om din bopæl og dig selv for derefter at justere dine egne ønsker til forsikringen.

Beregn pris på indboforsikring

For at få et tilpasset forsikringstilbud på en husforsikring, indtaster du blot din adresse og primære oplysninger om dit hus. Derefter vælger du, hvilken selvrisiko du ønsker, og således får du dit tilbud.

Beregn pris på husforsikring

Derudover tilbyder vi også fordelagtige forsikringstilbud på bl.a. vores ulykkesforsikring, rejseforsikring og hundeforsikring.

Nemmere bliver det ikke at få forsikringstilbud og købe forsikringer!

Artiklen fortsættes nedenfor

Et godt sted at være

Årets Forsikringsselskab 2016
I både 2014 og 2016 udnævnte Autobranchen Danmark If som ”Årets Forsikringsselskab”.

Billigste bilforsikring til 18-årige
Mikonomi erklærede i juli 2015, at If kan tilbyde den billigste kaskobilforsikring til 18-årige.​

Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig.
Ring til os på 70 12 12 12, chat eller skriv til os​ - eller få os til at ringe til dig​.​​​​​​​​​

Få et skræddersyet forsikringstilbud

Når du får et forsikringstilbud hos os, vil det altid være skræddersyet efter netop dine behov. På denne måde får du al den sikring, du ønsker, og samtidig slipper du for at betale for en masse unødvendige dækninger, som du alligevel aldrig får brug for.


Giv os et kald

Hvis du hellere vil tale med en af vores dygtige kunderådgivere om vores forsikringstilbud, eller hvis du ønsker forsikringstilbud på flere forsikringer, er du mere end velkommen til at ringe til vores Kundecenter.

Du kan kombinere så mange forsikringer og tillægsforsikringer, som du vil, og eventuelle rabatter bliver automatisk trukket fra, så du altid får den bedst mulige pris.

Modtag et forsikringstilbud efter få minutter

Hvis du går ind i vores webshop, kan du selv forme et skræddersyet og prismæssigt fordelagtigt forsikringstilbud på få minutter. Du kan nemt se priser på forskellige forsikringer og tillægsdækninger, og du kan se, hvordan priserne ændrer sig, når du justerer parametrene.

Derudover kan du finde samlede priser, når du kombinerer flere forsikringstilbud med hinanden. Nemmere bliver det ikke at købe forsikringer.

Senest opdateret den 11. januar 2017.