FÅ ET GODT FORSIKRINGSTILBUD

Elsker du et godt tilbud? Så vil vi gerne hjælpe dig med et godt tilbud på en forsikring.

Det vigtigste når man skal have en ny forsikring, er at få kortlagt de behov, der ligger til grund for et forsikringstilbud. Når man som forsikringsselskab giver et forsikringstilbud, tager man udgangspunkt i et standardprodukt, som derefter tilpasses dig og dine behov, før det egentlige forsikringstilbud er skabt.

Forsikringstilbuddet og dets pris afhænger først og fremmest af, hvad du ønsker at forsikre, men typisk også af din adresse, din alder og hvilken selvrisiko du ønsker. Derudover er der mange forskellige variabler der spiller ind i forhold til de forskellige typer af forsikringer. Nedenfor får du et indblik i, hvordan du får det bedste forsikringstilbud.​


Hvad er et forsikringstilbud?

Et forsikringstilbud kan enten være et skræddersyet produkt, som er tilpasset netop dig og dine behov, eller det kan være et mere standardiseret produkt, der typisk ikke helt dækker dine behov, men er en billig forsikring – hos os får du et forsikringstilbud, der er en kombination af begge dele: altså både skræddersyet og billigere.


Få et skræddersyet forsikringstilbud

Når du får et forsikringstilbud hos os, vil det altid være skræddersyet efter netop dine behov, således at du får al den dækning, du ønsker, og du ikke betaler for en masse unødvendige dækninger, som du aldrig får brug for. Hvis du fx ønsker et forsikringstilbud på en bilforsikring, skal du ikke have et forsikringstilbud, der dækker op til 25.000 km pr. år, hvis du kun kører 10.000 km om året.

En måde hvorpå du selv kan kreere et forsikringstilbud hos os, er ved at besøge vores webshop og selv sammensætte forsikringstilbuddet. Her kan du fx selv ændre på selvrisikoen, og se den direkte indvirkning på dit forsikringstilbuds pris – en høj selvrisiko giver en billig forsikring. Derudover kan du ofte vælge mellem 2-3 udgaver af de forskellige forsikringer og tillægsforsikringer, som alle tilbyder forskellige grader af dækning.

Hvis du gerne vil have et forsikringstilbud på flere forsikringer, er du velkommen til at ringe til vores Kundecenter eller selv prøve lykken i webshoppen. Du kan kombinere så mange forsikringer og tillægsforsikringer, som du vil, og eventuelle rabatter bliver automatisk trukket fra, så du altid får den bedst mulige pris – og husk, at du i øjeblikket får onlinerabat, når du køber dine forsikringer i vores webshop.

Et godt sted at være

Årets Forsikringsselskab 2016
I både 2014 og 2016 udnævnte Autobranchen Danmark If som ”Årets Forsikringsselskab”.

Billigste bilforsikring til 18-årige
Mikonomi erklærede i juli 2015, at If kan tilbyde den billigste kaskobilforsikring til 18-årige.​

Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig.
Ring til os på 70 12 12 12, chat eller skriv til os​ - eller få os til at ringe til dig​.​​​​​​​​​

Få et forsikringstilbud til en fordelagtig pris

Som nævnt får du onlinerabat på dine forsikringer, hvis du selv beregner dit forsikringstilbud i vores webshop. Derudover har vi, som noget helt specielt, indgået samarbejdsaftaler med flere af de største bilmærker i Danmark, så du får et billigere forsikringstilbud, hvis du har en bil af et af disse mærker.

Læs mere om vores Bilmærkeaftaler

En anden måde hvorpå du kan få et forsikringstilbud til en endnu bedre pris hos os, er ved at få en If Aftale. Du får en If Aftale, når du samler 2-3 af dine primære forsikringer hos os, hvilket giver dig 15 % rabat på de enkelte forsikringer.

Læs mere om If Aftale

Hvis du er over 50 år, kan du få et endnu billigere forsikringstilbud hos os, for så er du berettiget til vores Generation Plus-rabat. Her får du hele 20-25 % rabat på din bilforsikring, fritidshusforsikring, indboforsikring, husforsikring og personforsikring.

Læs mere om Generation Plus


Modtag et forsikringstilbud efter få minutter

Hvis du går ind i vores webshop, kan du selv forme et skræddersyet og prismæssigt fordelagtigt forsikringstilbud på få minutter. Du kan nemt se priser på forskellige forsikringer og tillægsdækninger, og du kan se, hvordan priserne ændrer sig, når du justerer parametrene. Derudover kan du finde samlede priser, når du kombinerer flere forsikringstilbud med hinanden. Nemmere bliver det ikke at købe forsikringer.​

Senest opdateret den 29. juli 2015.