Ifs netværk

If har et landsdækkende samarbejde med privathospitaler og -klinikker, og vi kan tilbyde behandling indenfor alle specialer, som findes i privat regi. Derfor kan vi garantere en kort ventetid på behandling.

​Du skal være sikker på at modtage den bedst kvalificerede behandling. Derfor kvalitetssikrer vi løbende vores samarbejdspartnere ud fra en lang række kriterier. Det sikrer dig høj faglighed og ekspertise gennem hele behandlingsforløbet.

Når du får godkendt behandling via din sundhedsforsikring, rådgiver vi dig samtidig om det bedst egnede behandlingssted for netop dit behov. I de fleste tilfælde henviser vi direkte til privathospitalet eller -klinikken med det samme, så du hurtigt kan booke tid til en undersøgelse.

Behandling hos fysioterapeuter og kiropraktorer

Vi har også et landsdækkende netværk af fysioterapeuter og kiropraktorer. Netværket er kvalitetssikret af fageksperter, og der stilles høje krav til behandling og service. Kliniknetværket kvalitetssikres løbende, og vi kræver bl.a. af behandlerne, at de tager videreuddannelse og opkvalificerer sig via fagkurser.

Når du har fået godkendelse til behandling, guides du til den fysioterapeut eller kiropraktor, som kan hjælpe dig med præcis din skade og den korrekte behandling i dit nærområde.

Vores landsdækkende netværk af samarbejdspartnere garanterer dig behandling inden for 4 hverdage.

Behandling hos psykolog

Fra 01.januar 2013 kan vi tilbyde dig adgang til et landsdækkende netværk af psykologer. Netværket består udelukkende af autoriserede psykologer, som er valgt ud fra en række kvalitetsparametre.

Når du har fået godkendelse til behandling hos If, stiller vi dig med det samme videre til vores samarbejdspartner. Baseret på din dialog med vores samarbejdspartner henvises du videre til relevant psykolog i dit nærområde. Den anviste psykolog kontakter dig inden for 24 timer, hvorefter behandlingen kan starte op.

Nordisk Netværk

Vi har mulighed for at henvise dig til et behandlingssted inden for Ifs netværk i Norden, hvis der ikke findes et behandlingssted i Danmark, der har ekspertisen. Eller hvis den ordinerede behandling ikke kan tilbydes inden for behandlingsgarantien. Det tætte samarbejde med If i Sverige, Norge og Finland giver os et godt kendskab til hele det nordiske sundhedssystem. Du får endvidere adgang til et bredt nordisk sygehusnetværk, som indbefatter nogle af de største hospitaler og klinikker.

Behandlingsstederne i det øvrige Norden skal både leve op til de krav, som sundhedsmyndighederne i det pågældende land stiller samt de kvalitetsmæssige krav, som vi stiller.

Hvordan er din oplevelse af behandlingsforløbet?

Din oplevelse af et behandlingsforløb hos en af vores samarbejdspartnere er vigtig for os. Hvis du mod forventning skulle få en dårlig oplevelse ved en af vores samarbejdspartnere, beder vi dig venligst oplyse os om det, så vi med det samme kan følge op på sagen sammen med hospitalet/klinikken.