Betalingsservice

Vi anbefaler, at du betaler via Betalingsservice fordi det er enkelt og smidigt. Dine regninger bliver betalt til tiden, hverken for tidligt eller for sent.

Du slipper for a​t stå i kø på posthuset eller i banken - og for besværet med at taste betalingsoplysningerne i din netbank. Samtidig slipper du for kedelige rykkere og gebyrer. Betalingsservice klarer betalingerne for dig - det er det nemmeste i verden.

Du sparer 37,50 kr. i forhold til indbetaling via giro

Hvis du vælger at betale din forsikring via Betalingsservice fremfor giro, sparer du 37,50 kr. Du betaler nemlig kun 7,50 kr. i gebyr pr. forsikring, når du betaler via Betalingsservice.

Tilmeld dine forsikringer til Betalingsservice

Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger.

Dine oplysninger er fortrolige og transmitteres over en 128 bit krypteret protokol (SSL). Det er den samme krypteringsprotokol, som anvendes til betalinger via internettet.

I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som betyder, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i den information, der udveksles mellem dig og Betalingsservice.

Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til Betalingsservice.​​