Saml dine forsikringer og få rabat

Når du samler dine forsikringer hos os, kan du få en If Aftale. Med en If Aftale, får du 15 % i samlerabat og en masse andre fordele. Du kan få 15 % rabat på følgende ​forsikringer:

Hvis du har en bil af et af de mærker, som vi har en særlig samarbejdsaftale med, får du hele 20 % rabat på din kaskoforsikring!

Sådan gør du

Du kan få en If Aftale på to måder:


Saml 2 forsikringer

​Saml din indboforsikring og hus- og/eller fritidshusforsikring - så får du en If Aftale, og får automatisk 15 % rabat, når du køber dine forsikringer.

Saml 3 forsikringer

Når du samler 3 forsikringer, som vist nedenfor, får du en If Aftale og dermed 15 % rabat på dine forsikringer.

Vælg min. 2 forsikringer fra den venstre liste og min. 1 fra den højre.

Over 50 år = ekstra rabat

Er du over 50 år, er du berettiget til Generation Plus-rabat, som giver dig endnu højere rabatter på din If Aftale:

 • 20 % på din bilforsikring
 • 25 % på din fritidshusforsikring
 • 20 % på din indboforsikring
 • 20 % på din husforsikring
 • 20 % på din personforsikring (ulykke, voksen eller barn)

Læs om Generation Plus​


Andre fordele med If Aftale

Udover kontante rabatter, får du med If Aftale mange andre fordele:​

 • Kun én selvrisiko ved kombinerede skader
  Du betaler kun én selvrisiko, selvom du får en skade, der omfatter flere af dine privatforsikringer, fx både din indbo- og din husforsikring. Det er den højeste selvrisiko, du skal betale.

 • Reparation af bilforrude uden beregning
  Hvis du får en skade på din forrude og har delkasko- eller kaskoforsikring, skal du hverken betale selvrisiko eller mere for din bilforsikring, hvis forruden kan repareres. Vi dækker de skader som kan repareres - uden tab af bonus og uden selvrisiko med op til 600 kroner.

 • Ny bilforrude - uden tab af bonus
  Skal du have en ny forrude, mister du heller ikke bonus. Du skal kun betale en reduceret selvrisiko på 1.500 kroner (Det gælder dog ikke ved ren ansvarsforsikring).

 • Lånebil
  Bruger du vores Plus Værksteder, stiller vi en bil til rådighed i hele reparationsperioden uanset hvor lang reparationsperioden er og uden ekstra beregning. Det gælder uanset om du har delkasko eller fuld kaskoforsikring, er elitebilist eller ej. Lånebilen kan bruges til daglig kørsel af max 50 km.
  Hvis din bil får en kaskoskade, og du selv ønsker at vælge værksted, stiller vi en lånebil til rådighed i op til 5 dage. Det gælder ligeledes, hvis din bil bliver stjålet (Max billeje pr. dag: 300 kroner.)

 • Ulykkesforsikring til dit barn uden beregning
  Du får uden beregning en ulykkesforsikring, der dækker dit barn, indtil det fylder 1 år. Forsikringssummen ved invaliditet er på 1 mio. kroner, og dertil kommer tandskadedækning.

 • Underforsikringsgaranti uden beregning
  V​i dækker uden beregning al indbo, som du får i løbet af et forsikringsår - uanset om du har købt nyt eller har arvet tingene.