Del betalingen op med månedsbetaling

Månedsbetaling er en unik fordel for dig, som foretrækker at dele betalingen op i mindre rater. Når først dine forsikringer er tilmeldt Betalingsservice, bliver forsikringerne automatisk betalt hver måned. Det er nemt og enkelt!

Fordele ved månedsbetaling

  • Månedsbetaling er en smidig og enkel måde at betale sine forsikringer på.

  • Dine forsikringer betales månedsvis jævnt fordelt over året, uden at du behøver foretage dig noget.

  • Du ved, at dine forsikringer altid er betalt med månedsbetaling, og du slipper desuden for at betale dine forsikringer et helt år frem.

  • Beløbet overføres automatisk til os fra din bank via Betalingsservice. Det eneste, du behøver at tænke på, er, om der er penge nok på kontoen.

  • Det koster dig ikke ekstra at betale dine forsikringer med månedsbetaling.

  • Køber du forsikringer online, kan du vælge månedsbetaling i sidste trin, når du køber.

  • Følgende postnumre tilbydes ikke månedsbetaling (3900 - 3999).

Har du spørgsmål til månedsbetaling hos If, kan du måske finde svaret her. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.​​

​​​Ønsker du at bestille månedsbetaling?

- Tilmeld dine forsikringer månedsbetaling​

​​Vær opmærksom på dine forsikringer, når:


Du skifter bank eller bankkonto

Hvis du på skifter bank eller ønsker at benytte en anden bankkonto til din månedsbetaling, må du meget gerne kontakte vores kundecenter. Så kan I sammen sikre, at dine forsikringer stadig bliver betalt.

Du eller din bank afviser en betaling (fx via Netbank)
Hvis en månedsbetaling bliver afvist, må du meget gerne kontakte vores kundecenter så hurtigt som muligt.

Ellers risikerer du at modtage en rykker på det beløb, der ikke er blevet betalt, og efterfølgende har vi ikke mulighed for fortsat at tilbyde dig månedsbetaling.

Beløbet på den første opkrævning er højere end du forventede
I visse tilfælde starter din forsikring inden månedsbetalingen kan nå at starte. Når det sker, vil det første beløb vi opkræver via Betalingsservice være højere, fordi det omfatter beløbet fra forsikringens starttidspunkt til tidspunktet for den første opkrævning – altså mere end 1 måneds betaling.

Du kommer ikke til at betale mere for din forsikring over en periode på et år – prisen vil være den samme, når betalingerne for årets 12 måneder lægges sammen.

Har du betalingsfuldmagt til den bankkonto, du ønsker at benytte til månedsbetaling?
Hvis du ønsker at benytte en anden bankkonto end din egen til månedsbetaling, fx din partners ellers ægtefælles, er det vigtigt, at du har betalingsfuldmagt til den.

Undersøg med din bank om det er tilfældet.

Hvis ikke det er tilfældet, vil banken ikke lade os trække det månedlige beløb fra kontoen, og vi bliver nødt til at opkræve den samlede årspræmie fra dig i stedet. Kontakt vores kundecenter, hvis du ikke har betalingsfuldmagt til den konto, du har oplyst til os.​​