Kundefordele

Du skal føle dig tryg, når du vælger If som dit forsikringsselskab. Desuden skal det betale sig at være kunde hos os. Derfor tilbyder vi dig en række fordele.​​​​​​​​​​

Hurtig og retfærdig skadeshåndtering

​Hos If håndterer vi mere end halvdelen af alle skader inden for 24 timer. Derfor får vi også 4,5 af 5 i gennemsnitskarakter fra de kunder, der har haft en skade. Af vores kunder opfattes vi som retfærdige, hurtige og enkle at have med at gøre.

Saml dine forsikringer og få rabat

Hos If belønner vi de kunder, der samler deres forsikringer hos os. Med en If Aftale samler du dine forsikringer og opnår samtidig kontante rabatter og en række andre attraktive fordele.

Generation Plus

​Når du samler dine forsikringer i If med Generation Plus, sparer du op til 25 % på bil, indbo, ulykke, fritidshus og husforsikringen.

Månedsbetaling

Månedsbetaling er en unik fordel, der giver dig mulighed for at betale forsikringen i overkommelige rater, uden at det koster dig ekstra.

Rabat på sikring af din bolig

Som If-kunde får du 10 % rabat på Lindrucker boligsikringsprodukter, hvis du bruger rabatkoden "If" i deres webshop. Lindrucker vindueslås er den sikreste på markedet, og testet af Teknologisk Institut, kan eftermonteres på eksisterende vinduer, er let at betjene, og er meget svær at bryde op.​

Seriøs klagebehandling

Vores mål er at have markedets mest tilfredse kunder. Det sker nogle gange, at kundens opfattelse af en sag, er anderledes end vores. Men selvom du er utilfreds, skal det være enkelt at være kunde hos os.