Hvorfor vælge os?

Vi gør det nemmere at sikre dig, din familie og det du har kært

  Vores mål er at hjælpe vores kunder bedst muligt. Derfor fokuserer vi hele tiden på, at vi skal være nemme at komme i kontakt med, give hurtig og præcis skadeshåndtering samt at tilbyde attraktive kundefordele.​​​​​​​​​​​​​​​​​

  • Enestående skadedyrsdækning

   Vi tilbyder, som det eneste selskab i Danmark, skadedyrsbekæmpelse som en fast del af vores indbo- og husforsikring. ​​

  • Månedsbetaling

   ​Hos os har du mulighed for at betale dine forsikringer månedsvis - uden det koster dig ekstra!

  • Få rabat med If Aftale

   Samler du flere forsikringer hos os, får du en If Aftale og op til 20 % rabat på dine enkelte forsikringer.​​

  Online rabat

  Når du køber dine forsikringer online får du altid rabat. Hvis du har behov for hjælp undervejs, er du velkommen til at kontakte vores Kundecenter.

  Du får stadig din rabat, så længe du bestiller online.

  Beregn din pris


  Vi klarer det praktiske for dig

  Når du vælger at flytte dine forsikringer, kan det godt virke uoverskueligt - derfor sørger vi for overflytning og oprettelse af dine forsikringer, og vi sender dine policer så snart de er oprettet.


  Du kan altid komme i kontakt med os

  Du skal kunne komme i kontakt med os, når de har brug for os, derfor kan du både ringe, maile og chatte med os. Skader kan anmeldes online døgnet rundt.


  Vil du tale med os?

  Ring på 70 12 12 12, chat eller skriv til os - eller få os til at ringe til dig​.​


  Årets forsikringsselskab 2016

  Vi er rigtig stolte af, at Autobranchens medlemmer i en medlemsundersøgelse kårede If som ”Årets Forsikringsselskab” i udbedring af skader.

  Månedsbetaling

  Månedsbetaling

  Månedsbetaling er en stor fordel for dig, som gerne vil slippe for at betale forsikringerne 1 år forud. Hos os kan du dele betalingen op i 12 - helt uden meromkostninger.

  Få rabat med If Aftale

  Når du samler flere af dine forsikringer hos os, fx din bilforsikring, indboforsikring og ulykkesforsikring, får du op til 20 % rabat på de enkelte forsikringer - år efter år!

  En tryggere hverdag

  Vi ønsker, at du er så tryg så muligt. Derfor kan du bl.a. læse om hvordan du minimerer fremtidige skader på både din familie, dit hus, have eller bil, i vores Råd og Tips-sektion.

  Ulykkesforsikring - Beregn pris og køb ulykkesforsikring

  Sygdomsdækning

  If passer på hele familien - også ved sygdom. Som et af de få selskaber i Danmark kan du hos If vælge at forsikre dig selv og familien både i tilfælde af ulykke og sygdom.

  Kundefordele

  Hos os er du ikke kun godt forsikret, du får også andre fordele. Fx samlerabat, hvor du kan spare på dine forsikringer eller månedsbetaling, så du slipper for at betale forud.