BMW MC Forsikring

Få en BMW MC forsikring
BMW MC Forsikring tilbydes i samarbejde med If - Nordens førende forsikringsselskab.

Netop fordi denne forsikring er specielt sammensat til BMW MC, er det muligt at tilbyde en række store fordele til en meget konkurrencedygtig pris - alt afhængig af din bopæl og hvilken BMW MC, du kører rundt på.

Forsikringen kan købes ved din nærmeste BMW MC forhandler​.

Fordelene kort fortalt:
  • If Autohjælp
  • Ved tyveri er der kun 10 % selvrisiko af skaden*
  • Der opkræves kun én selvrisiko, selvom skaden både gælder ansvar og kasko
  • Fastpræmieordning - dvs. ingen prisstigninger ved skade
  • Vinterkørsel - Kør hele året i stedet for bare 1. marts - 30. november
  • Inkluderer medforsikring af ekstraudstyr op til 20.000 kroner
  • Yderligere ekstraudstyr kan medforsikres mod beskedent tillæg

* Dog mindst den til enhver tid valgte selvrisiko

Læs mere om MC-forsikring


Lovpligtig Ansvarsforsikring

Loven kræver, at alle motorcyklister har en ansvarsforsikring. Den dækker de skader, du kan komme til at påføre andre personer, motorkøretøjer eller ting - men den dækker ikke skader på din egen motorcykel.


Kasko​

De fleste vil dog gerne have en bedre dækning, så også skader på egen motorcykel er dækket - uanset hvem der har skylden. Skader på grund af sammenstød, kortslutning, eksplosion, lynnedslag m.m. er dækket samt tyveri og hærværk og følgerne heraf.


If Autohjælp
Med If Autohjælp får du hjælp, hvis din MC ikke kan starte eller er gået i stykker. Vi tilbyder If Autohjælp for motorcykel i samarbejde med SOS Dansk Autohjælp og du er dækket ved bl.a. starthjælp, hjulskifte, brændstofudbringning og bugsering til værksted. Du kan læse mere om dækningen i tillægsvilkårene for motorcykelforsikring A-10. Husk også at printe Autohjælpskort​

Har du brug for If Autohjælp kan du ringe på tlf. 70 12 12 42

Retshjælp

Kommer du som ejer, bruger eller fører af motorcyklen ud for en uenighed, der må afgøres ved retten, kan du få Retshjælp. Vi betaler dine advokatomkostninger og andre omkostninger med op til 175.000 kr. Du skal selv betale 10% af de samlede omkostninger, dog mindst 2.500 kr.

Redningshjælp i udlandet

Du får også god hjælp, hvis din motorcykel får en kaskoskade i udlandet. Vi betaler bl.a. for fremskaffelse af reservedele, bugsering og om nødvendigt hjemtransport af din motorcykel.


Bestil policegenpart

Hvis du har brug for at få en kopi af din police, kan du bestille via vores selvbetjeningsløsning. Du modtager efterfølgende policen. Er du ikke tilmeldt e-boks modtager du den med posten.
Bestil policegenpart her

Kun gældende, hvis du har købt BMW forsikring hos din BMW MC forhandler.

​1a. BMW MC Forsikring er en fastpræmieordning uden prisforhøjelse ved skade.​​

1b. ​BMW MC Forsikring har lav selvrisiko ved tyveri: Kun 10% af skaden, dog mindst den til enhver tid valgte selvrisiko.

2. Forsikringen for motorcyklen gælder også den til motorcyklen tilhørende sidevogn, også selvom denne ikke er tilkoblet.

3. BMW MC Forsikring kan ikke nytegnes for BMW motorcykler af årgang 2005 og nyere modeller, der ikke har ABS-bremser. Direkte importerede BMW motorcykler skal besigtiges af BMW autoriserede forhandlere inden en forsikring kan købes.

4. Ved arrangementer afholdt af BMW Danmark A/S eller BMW MC klubben på indhegnet konkurrencebane, er der i tilfælde af skade dækning via ansvar- og kaskoforsikringen på denne bane.

5. Motorcyklen må ikke anvendes til skolekørsel eller erhvervsmæssig befordring.

6. BMW MC Forsikring er udvidet til at omfatte kørsel i alle årets 12 måneder uden pristillæg.

7. Forsikringen har dobbelt selvrisiko fra og med skade nr. 2 indenfor det samme forsikringsår.

8. For motorcykler med en værdi over kr. 300.000 kræves GPS sporingssystem installeret. GPS-systemet skal være i funktion før kaskodækningen træder i kraft.

9. Fabriksmonteret udstyr er medforsikret uden merpris. Ekstraudstyr op til kr. 20.000 er medforsikret uden tillæg til prisen. Yderligere ekstra udstyr kan forsikres mod en merpris.

10. ​Udvalgte privat leasede motorcykler kan forsikres som del af BM​W MC Forsikring. Hør hvilke hos din BMW MC forhandler.

​​​​

 

​Vilkår:

Vi henviser til de gældende vilkår for forsikringen​​

 

 


 

Få mere at vide

BMW MC Forsikring er et samarbejde mellem If og BMW MC. Læs mere i vores brochure​.

Kontakt BMW MC Forsikring på telefon: 70 12 12 10 eller send en mail​.

Læs mere om fordelene du får med Ifs MC forsikring.​​​​