Ro og tryghed i en ustabil verden

Først Corona, så Ukraine. Pandemi og krig er nok to ting, de færreste havde forudset. Hvor Corona, i hvert fald i Danmark, ser ud til at være nogenlunde under kontrol, er det anderledes med krigen i Ukraine.

Udover den ufattelige menneskelige tragedie, har krigen afgørende betydning for samfundet og hele verdensordenen. For vores kunder øger det behovet for, at If er en stabil og troværdig samarbejdspartner.

Samtidig har vi et historisk højt inflationsniveau i Danmark, der forstærkes af en rekordlav arbejdsløshed og, på nogle områder, decideret mangel på arbejdskraft.

Vi følger udviklingen tæt, særligt i relation til øgede erstatningsudgifter inden for Property, drevet af markante prisstigninger på byggematerialer og øget efterspørgsel på arbejdskraft. Dette er uden tvivl et område, som vi kommer til at drøfte senere i år.

Hos If bidrager vi med professionelle forsikringsløsninger til dine erhvervskunder. Vi tilbyder markedets måske mest smidige håndtering af skader og et meget højt serviceniveau for de administrative opgaver. Og vigtigst af alt er vi en stabil samarbejdspartner i en udfordrende tid.

Vi har, sammen med lidt praktisk information, udvalgt et par høj-aktuelle emner om regler for hjemmearbejde og cybersikkerhed. Vi håber, at du synes det er inspirerende læsning.

God fornøjelse med nyhedsbrevet, og rigtig god sommer.

Jan Simmelkjær, mæglerchef

Artikler i nyhedsbrevet