Gå til menu Gå til indhold

Erhvervsforsikring til din virksomhed

Har du brug for forsikring til dit erhverv? Vi hjælper dig med et uforpligtende tilbud på skræddersyet erhvervsforsikring.

CVR-nummeret skal indeholde 8 tal
Jeg mangler CVR-nummer

Dine genveje til erhvervsforsikring

If har de mest tilfredse erhvervskunder - for 2. år i træk!

If indtager for 2. år i træk en flot førsteplads i EPSI Ratings måling af kundetilfredsheden blandt erhvervsforsikringskunder i Danmark. Det er vi - endnu engang - stolte af, og vi takker alle vores erhvervskunder for den flotte bedømmelse.

Læs mere

Forsikring til små og mellemstore virksomheder

Er du selvstændig iværksætter, entreprenør eller ejer af en enkeltmandsvirksomhed i Danmark?

En god erhvervsforsikring sikrer dit firma en god start.

Kontakt os og få en pris

Ny Ansvarspakke med juridisk rådgivning

Vi har samlet fem populære forsikringer i vores nye Ansvarspakke:

  • Erhvervsansvarsforsikring
  • Produktansvarforsikring
  • Retshjælpsforsikring
  • Juridisk rådgivning
  • Cyberforsikring

Pakken sikrer dig en bred ansvars- og cyberdækning, så du kan fokusere på din kerneopgave. Med adgang til juridisk rådgivning er pakken et populært valg for små og mellemstore virksomheder, som ikke nødvendigvis har en HR- eller juraafdeling.

Læs mere om Ansvarspakken

Flere forsikringer til dit firma og din branche

Kort om erhvervsforsikring

Erhvervsforsikring til både små og store virksomheder

Har du  enkeltmandsvirksomhed, er du partner i et handelsselskab, eller sidder du i bestyrelsen for et større aktieselskab? Behovet for forsikring varierer afhængigt af, hvordan virksomheden ser ud. Fælles er, at du, medarbejderne, og det virksomheden ejer eller låner, spiller en vigtig rolle i virksomheden, og derfor har du altid brug for en erhvervsforsikring.

Hvad sker der, hvis du har en ulykke og ikke er i stand til at arbejde? Hvis en maskine går i stykker og kan bruges? Eller hvis din virksomhed forårsager en skade og gør krav på erstatning? Det er her du har brug for erhvervsforsikring.

Du skal føle, at erhvervsforsikring beskytter det, der er vigtigst, så du ikke behøver bekymre dig om pludselige omkostninger eller forretningsforstyrrelser.

Reducér risici og beskyt virksomheden mod uventede omkostninger

For os handler forsikring om at hjælpe virksomheder med at reducere risikoen for, at der sker noget og beskytte dig mod uventede økonomiske tab.

Uanset om det drejer sig om at bygge et hus, drive en butik eller arbejde som IT-konsulent, giver vores virksomhedsforsikringer øget sikkerhed for både den enkelte og virksomheden. Vi forstår, at du muligvis ikke er ekspert i virksomhedsforsikring, så vi sørger for, at du er ordentligt forsikret.

Nyopstartet virksomhed

For nystartede virksomheder er det godt at have en grundlæggende dækning, der dækker uventede omkostninger.

Forsikring til nyopstartet virksomhed

Pris på erhvervsforsikring

Prisen på en forsikring afhænger af mange forskellige faktorer, f.eks. industri og værdigenstande i virksomheden.

Sådan beregnes prisen

Forsikring til selvstændige

Som selvstændig er det vigtigt, at sætte sig ind i, hvilke forsikringer som er nødvendige. 

Forsikring til selvstændige

Forsikring til IT- og ledelseskonsulenter

Vi har kortlagt de største risici i branchen og udviklet en forsikringspakke, der sikrer din virksomhed den rette beskyttelse.

Forsikring til IT- og ledelseskonsulenter

Forsikring til tømrere

Vi har skræddersyet en pakke til dig som tømrer, hvor vi dækker værktøj, udstyr og mennesker, så du kan holde forretningen kørende så gnidningsfrit som muligt, selv hvis skader opstår.

Forsikring til tømrere

Forsikringshjælpen

Følg vores guide og få hjælp med virksomhedens forsikringsbehov. Besvar nogle enkle spørgsmål og se, hvilken erhvervsforsikring du har brug for.

Som forsikringsselskab ved vi, at hver virksomhed er unik. For os er det vigtigt at tilbyde den rigtige forsikring, og at du får den hjælp, du har brug for, når du har brug for det. Enten via personlig hjælp når du ringer til os eller vores fleksible onlinetjenester. Vi er ved din side.

Find den rigtige forsikring.

Erhvervsforsikring til alle behov

Vi tilbyder erhvervsforsikring til alle brancher og til alle virksomhedens behov. Virksomheder er forskellige, og det er forskelligt, hvad man har brug for. Tal med vores eksperter og få en pris, der matcher lige præcis din virksomhed og dens behov.

Få en pris

Vær på den sikre side

Book et telefonmøde