Vores behandlernetværk

If har et landsdækkende samarbejde med privathospitaler og -klinikker, og vi kan tilbyde behandling indenfor alle specialer, som findes i privat regi.

Vi samarbejder med privathospitaler og -klinikker i hele landet, og vi arbejder kontinuerligt på at sikre, at alle behandlere yder den bedste behandling til dig.

Ved at have et tæt samarbejde med privathospitalerne sikrer vi endvidere, at behandlingsforløbene er så smidige som muligt, så du som patient får den bedst mulige oplevelse uden unødige bekymringer om betaling eller lignende.

Du skal være sikker på at modtage den bedst kvalificerede behandling, og derfor opdateres vores netværk løbende. Ønsker du at vide mere om dine muligheder hos en konkret behandler, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 13 13 10.  

Behandling hos fysioterapeuter og kiropraktorer

Vi har også et landsdækkende netværk af fysioterapeuter og kiropraktorer. Kliniknetværket kvalitetssikres løbende, og vi kræver bl.a. af behandlerne, at de tager videreuddannelse og opkvalificerer sig via fagkurser.

Vores landsdækkende netværk af samarbejdspartnere garanterer dig behandling inden for 4 hverdage.

Behandling hos psykolog

Også på dette område har vi et landsdækkende netværk, som udelukkende består af autoriserede psykologer, som er valgt ud fra en række kvalitetsparametre.

Den anviste psykolog kontakter dig inden for 24 timer, hvorefter behandlingen kan starte op.