Medlemsforsikring

til dig, som medlem af Danske Vognmænd

Få et skræddersyet tilbud af vores forsikringsspecialister

Skræddersyet erhvervsforsikring og personlig rådgivning

Vi sørger for, at du er korrekt forsikret og at erhvervsforsikringerne er tilpasset netop din vognmandsforretning. Vores forsikringsspecialister kender din branche og giver dig professionel vejledning i både forsikringer og skadeforebyggende råd og tips. 

Garanti for korrekt forsikringsdækning

Køber du forsikring af vores specialister, får du altid garanti for, at du har de rigtige forsikringsdækninger. Finder vi, i forbindelse med en skade, ud af, at du har modtaget forkert rådgivning, dækker vi skaden, selvom du ikke havde forsikringen.

Køb medlemsforsikring og få samme pris

Med vores kommende DTL-samarbejde tilbyder vi dig samme pris på dine eksisterende DTL-forsikringer, hvis du overfører dem til os inden udgangen af 2018, når din virksomhed har op til 15 lastbiler.

Til dine køretøjer

Du kan ikke leve uden dine køretøjer Standard Udvidet
Kaskoforsikre dine køretøjer

Dæk dine køretøjer for ansvar, brand, tyveri, hærværk og glasskader, samt øvrige ikke-mekaniske skader på køretøjet som følge af en pludselig hændelse - fx bule i køretøjet.

Vejhjælp til dine køretøjer

Vejhjælp hjælper dig til at fortsætte din rejse, hvis køretøjet er gået i stå. Du kan fx få assistance ved bugsering, starthjælp, hjulskifte, og fritrækning.

Afsavn

Kompenserer driftstab i virksomheden som følge af køretøjets afsavn. Afsavn kompenseres med dagsbeløbet og i afbrudstiden der fremgår af forsikringsaftalen. Kan ikke købes sammen med lejebil.

Motorskade på din kran

Dækker pludselig opstået og uforudset mekanisk skade på fx din kran. Andre eksempler kunne være hydrauliktank, pumpe, kroghejs, eller lignende.

Til dig og dine ansatte

Den med de bedste medarbejdere vinder Standard Udvidet
Arbejdsskade på alle

Har du ikke en arbejdsskadeforsikring, kan det betyde personlig konkurs at komme ud for en arbejdsulykke. Desuden er det et lovpligtigt krav for alle ansatte af et IVS, ApS eller A/S. 
Er du ejer af en enkeltmandsvirksomhed, et I/S eller K/S, så er du og din medarbejdende ægtefælle ikke dækket under den lovpligtige arbejdsskadeforsikring. Derfor bør I vælge frivillig arbejdsskadeforsikring.

Økonomisk tab

Få dækket driftstabet i din virksomhed, når du eller en af dine ansatte bliver syge eller kommer ud for en ulykke med vores sygedriftstabsforsikring.

Minimer sygefravær

Du kan minimere antallet af sygedage, spare udgifter til sygefravær og vikarer, samt undgå forsinkelser i arbejdet ved at sikre alle i virksomheden hurtig hjælp til behandling med vores sundhedsforsikring.

Til alt det andet du har brug for

Alt det rundt omkring, skal bare være i orden Standard Udvidet
Dine bygninger og ejendele

Få dækket dine erhvervsbygninger mod brand-, el- indbruds- natur- og vandskader.
Bygningsforsikringen sørger også for, at du får dækket de oprydningsomkostninger der opstår som følge af en skade.

I får med vores løsøreforsikring dækket virksomhedens løsøre fx værktøj, maskiner, administrativt udstyr mod bla. brand-, el- indbruds- natur- og vandskader.

Dit erstatningsansvar

Få dækket din virksomheds erstatningsansvar fx hvis en af dine ansatte kommer til at lave en skade hos dine kunder på grund af fejl eller en forsømmelse. Fragtføreransvar er helt automatisk dækket under erhvervsansvarsforsikringen.

Dyre retssager

Der kan nemt opstå uenighed/tvister mellem dig og kunder/leverandører og det kan koste dig dyrt i retssager. Med retshjælpsforsikringen får du dækket udgifter ved tvister lige meget om du er sagsøger eller sagsøgte.

Netbankindbrud

Få sikret dine bankkonti mod hacking og indbrud med netbankforsikring, det gør banken nemlig ikke.

Økonomisk tab

Kan du ikke opretholde din omsætning på grund af skade på dit løsøre eller dine bygninger kan det ha alvorlige økonomiske konsekvenser for din virksomhed. Med vores driftstabsforsikring ville du få dækket nedgangen i din virksomheds omsætning.

Dit gods i dit køretøj

Får du indbrud i køretøjet, kørselsskader eller brand, så kan dine egne varer gå tabt. Ved at forsikre dit eget gods i dit eget køretøj, så får du disse varer dækket.

Indhent tilbud på medlemsforsikring

Få et skræddersyet forsikringsløsning til din virksomhed.

Privatforsikring med rabat

Som medlem af Danske Vognmænd får du Ifs højeste fordelsniveau med det samme og sparer 15 % på alle dine privatforsikringer hos os.

Tilbuddet kommer senere