Opstart af virksomhed

Hvilken forsikring behøver jeg og hvad vil det koste? Vi ved, at det med erhvervsforsikring kan være svært. Lad os gøre det nemt for dig.

CVR-nummeret skal indeholde 8 tal
Jeg mangler CVR-nummer

Forsikring til opstart af virksomhed

Det er nok ikke forsikring du har mest fokus på når du starter din virksomhed op. Deruodver kan være svært at vide, hvilke forsikringer dit firma har brug for, samt at forstå risiciene og vide, hvilken støtte du kan få.

Vi ved en masse om forsikringer og vi hjælper dig med at finde frem til hvilke forsikringer du har brug for. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så du kan fokusere på det du brænder for.

Lovpligtige forsikringer er vigtigst

Når du starter en virksomhed op, er der lovpligtige forsikringer du skal købe. Det er ansvarsforsikring på bilforsikring og arbejdsskadeforsikring til dig og dine ansatte.

  • Skræddersyet forsikring til dig

    Vi skræddersyr forsikring til dit behov. Personlig rådgivning gør, at du kan føle dig tryg og være korrekt forsikret.

  • Gebyrfri månedsbetaling

    Som erhvervskunde, kan du betale din forsikring hver måned gebyrfrit.

  • Korrekt forsikret

    Vi sørger for at din virksomhed er korrekt forsikret, så du kan fokusere på virksomheden.

Hvilke forsikringer har du brug for? Lovpligtig Vi anbefaler
Ejer af IVS, ApS eller A/S og/eller har ansatte i virksomheden

Du skal købe den lovpligtige arbejdsskadeforsikring til dig, som ejer af et IVS, ApS eller A/S og/eller til dine ansatte. Du sikrer, at I alle er dækket, hvis I kommer ud for en arbejdsulykke på arbejdet.

checkmark checkmark
Bruger eller har du bil eller varevogn i din virksomhed

Ejer eller bruger du bil eller varevogn i virksomheden, skal du købe en ansvarsforsikring. Den dækker dig som fører og dækker skader du påfører andre personer og ting. Benytter du eller de ansatte firmabil/varevogn meget i firmaregi eller er det nye og dyre køretøjer, så anbefaler vi at du køber delkasko- eller kaskoforsikringen (basis, standard eller super).

checkmark checkmark
Enkeltmandsvirksomhed og ægtefælle arbejder for dig

Har du en enkeltmandsvirksomhed, et I/S eller K/S, så er du og din medarbejdende ægtefælle ikke dækket under den lovpligtige arbejdsskadeforsikring. Derfor bør I vælge frivillig arbejdsskadeforsikring.

checkmark
Dit erstatningsansvar som virksomhed og sikring ved retshjælp

Vi anbefaler dig, at købe erhvervsansvarsforsikring, da den dækker dit firmas erstatningsansvar, hvis den ansat kommer til at lave en skade hos dine kunder på grund af fejl eller en forsømmelse.
Producerer din virksomhed varer eller ydelser, så bør du også købe en produktansvarsforsikring
Der kan nemt opstå uenighed/tvister mellem dig og kunder/leverandører og det kan koste dig dyrt i retssager. Derfor anbefaler vi, at du køber retshjælpsforsikring, som dækker udgifter ved tvister lige meget om du er sagsøger eller sagsøgte.


checkmark
Dyre og værdifulde ting i virksomheden

Har du dyre eller værdifulde ting i din virksomhed, fx værktøj, maskiner, computere eller varer, så vil vi anbefale dig at forsikre dem med en løsøreforsikring.


checkmark
Økonomisk sikret, hvis indtjeningen falder efter en skade

Med vores driftstabsforsikring får du dækket nedgangen i din virksomhedens omsætning, når du ikke kan opretholde din omsætning på grund af en skade.


checkmark
Sikring mod mod it-kriminalitet fx hacking og lignende

Som minimum, anbefaler vi at du køber en netbankforsikring, som dækker indbrud på din virksomheds konti, det gør banken nemlig ikke.
Cyberforsikring giver dig endnu bedre beskyttelse, da den dækker ved hacking af dine data og du får både erstatning, genetablering af data og eksperthjælp.

checkmark
Rejser med arbejdet

Alle rejser, som er arbejdsrelateret, skal du forsikre med en erhvervsrejseforsikring. Selv et kort forretningsmøde på en ferie, så dækker ikke din private rejseforsikring. Erhvervsrejseforsikringen dækker bla. udgifter til lægebehandling, sygetransport, sygeledsagelse og erstatningsperson.

checkmark

Værd at vide ved opstart af virksomhed