Opstart af virksomhed

Hvilken forsikring behøver jeg, og hvad vil det koste?Vi ved, at det med erhvervsforsikring kan være svært. Lad os gøre det nemt for dig at tegne den forsikring, du behøver.

Du kan starte med at bestille et uforpligtende tilbud, eller du kan prøve vores guide til erhvervsforsikringer.

Bestil tilbud Prøv vores forsikringsguide

Forsikring til opstart af virksomhed

Det er nok ikke forsikring du har mest fokus på når du starter din virksomhed op. Deruodver kan være svært at vide, hvilke forsikringer dit firma har brug for, samt at forstå risiciene og vide, hvilken støtte du kan få.

Vi ved en masse om forsikringer og vi hjælper dig med at finde frem til hvilke forsikringer du har brug for. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så du kan fokusere på det du brænder for.

Lovpligtige forsikringer er vigtigst

Når du starter en virksomhed op, er der lovpligtige forsikringer du skal købe. Det er ansvarsforsikring på bilforsikring og arbejdsskadeforsikring til dig og dine ansatte.

  • Skræddersyet forsikring til dig

    Vi skræddersyr forsikring til dit behov. Personlig rådgivning gør, at du kan føle dig tryg og være korrekt forsikret.

  • Gebyrfri månedsbetaling

    Som erhvervskunde, kan du betale din forsikring hver måned gebyrfrit.

  • Korrekt forsikret

    Vi sørger for, at din virksomhed er korrekt forsikret, så du kan fokusere på virksomheden.

Hvilke forsikringer har du brug for? Lovpligtig Vi anbefaler

Du skal købe den lovpligtige arbejdsskadeforsikring til dig, som ejer af et IVS, ApS eller A/S og/eller til dine ansatte. Du sikrer, at I alle er dækket, hvis I kommer ud for en arbejdsulykke på arbejdet.

Inkluderet Inkluderet

Ejer eller bruger du bil eller varevogn i virksomheden, skal du købe en ansvarsforsikring. Den dækker dig som fører og dækker skader du påfører andre personer og ting. Benytter du eller de ansatte firmabil/varevogn meget i firmaregi eller er det nye og dyre køretøjer, så anbefaler vi at du køber delkasko- eller kaskoforsikringen (basis, standard eller super).

Inkluderet Inkluderet

Har du en enkeltmandsvirksomhed, et I/S eller K/S, så er du og din medarbejdende ægtefælle ikke dækket under den lovpligtige arbejdsskadeforsikring. Derfor bør I vælge frivillig arbejdsskadeforsikring.

Ikke inkluderet Inkluderet

Vi anbefaler dig, at købe erhvervsansvarsforsikring, da den dækker dit firmas erstatningsansvar, hvis den ansat kommer til at lave en skade hos dine kunder på grund af fejl eller en forsømmelse.
Producerer din virksomhed varer eller ydelser, så bør du også købe en produktansvarsforsikring
Der kan nemt opstå uenighed/tvister mellem dig og kunder/leverandører og det kan koste dig dyrt i retssager. Derfor anbefaler vi, at du køber retshjælpsforsikring, som dækker udgifter ved tvister lige meget om du er sagsøger eller sagsøgte.


Inkluderet

Har du dyre eller værdifulde ting i din virksomhed, fx værktøj, maskiner, computere eller varer, så vil vi anbefale dig at forsikre dem med en løsøreforsikring.


Inkluderet

Med vores driftstabsforsikring får du dækket nedgangen i din virksomhedens omsætning, når du ikke kan opretholde din omsætning på grund af en skade.


Inkluderet

Som minimum, anbefaler vi at du køber en netbankforsikring, som dækker indbrud på din virksomheds konti, det gør banken nemlig ikke.
Cyberforsikring giver dig endnu bedre beskyttelse, da den dækker ved hacking af dine data og du får både erstatning, genetablering af data og eksperthjælp.

Ikke inkluderet Inkluderet

Alle rejser, som er arbejdsrelateret, skal du forsikre med en erhvervsrejseforsikring. Selv et kort forretningsmøde på en ferie, så dækker ikke din private rejseforsikring. Erhvervsrejseforsikringen dækker bla. udgifter til lægebehandling, sygetransport, sygeledsagelse og erstatningsperson.

Ikke inkluderet Inkluderet

Værd at vide ved opstart af virksomhed