Opstart af virksomhed

Hvilken forsikring behøver jeg, og hvad vil det koste? Vi ved, at det med erhvervsforsikring kan være svært. Lad os gøre det nemt for dig at tegne den forsikring, du behøver.

Du kan starte med at bestille et uforpligtende tilbud, eller du kan prøve vores guide til erhvervsforsikringer.

Læs om Ifs førsteplads i kundetilfredshed

Forsikring til opstart af virksomhed

Det er nok ikke forsikring, du har mest fokus på, når du starter din virksomhed op. Deruodver kan være svært at vide, hvilke forsikringer dit firma har brug for, samt at forstå risiciene og vide, hvilken støtte du kan få.

Vi ved en masse om forsikringer, og vi hjælper dig med at finde frem til hvilke forsikringer, du har brug for. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så du kan fokusere på det, du brænder for.

Lovpligtige forsikringer er vigtigst

Når du starter en virksomhed op, er der lovpligtige forsikringer, du skal købe. Det er ansvarsforsikring på bilforsikring og arbejdsskadeforsikring til dig og dine ansatte.

  • Skræddersyet forsikring til dig

    Vi skræddersyr forsikring til dit behov. Personlig rådgivning gør, at du kan føle dig tryg og være korrekt forsikret.

  • Korrekt forsikret

    Vi sørger for, at din virksomhed er korrekt forsikret, så du kan fokusere på kerneopgaverne

Hvilke forsikringer har du brug for? Lovpligtig Vi anbefaler

Du skal købe den lovpligtige arbejdsskadeforsikring til dig, som ejer af et ApS eller A/S og/eller til dine ansatte. Du sikrer, at I alle er dækket, hvis I kommer ud for en arbejdsulykke på arbejdet.

Ingår Ingår

Hvis du ejer eller bruger bil eller varevogn i virksomheden, skal du købe en ansvarsforsikring. Den dækker dig som fører, og den dækker skader, du påfører andre personer og ting. Benytter du eller de ansatte firmabil/varevogn meget i firmaregi, eller er det nye og dyre køretøjer, så anbefaler vi at du køber delkasko- eller kaskoforsikringen (basis, standard eller super).

Ingår Ingår

Har du en enkeltmandsvirksomhed, et I/S eller K/S, så er du og din medarbejdende ægtefælle ikke dækket under den lovpligtige arbejdsskadeforsikring. Derfor bør I vælge frivillig arbejdsskadeforsikring.

Ingår inte Ingår

Vi anbefaler dig, at købe erhvervsansvarsforsikring, da den dækker dit firmas erstatningsansvar, hvis en ansat kommer til at lave en skade hos dine kunder på grund af fejl eller en forsømmelse.

Producerer din virksomhed varer eller ydelser, så bør du også købe en produktansvarsforsikring

Der kan nemt opstå uenighed/tvister mellem dig og kunder/leverandører og det kan koste dig dyrt i retssager. Derfor anbefaler vi, at du køber retshjælpsforsikring, som dækker udgifter ved tvister, uanset om du er sagsøger eller sagsøgte.


Ingår

Har du dyre eller værdifulde ting i din virksomhed, f.eks. værktøj, maskiner, computere eller varer, så vil vi anbefale dig at forsikre dem med en løsøreforsikring.


Ingår

Med vores driftstabsforsikring får du dækket nedgangen i din virksomheds omsætning, når du ikke kan opretholde din omsætning på grund af en skade.


Ingår

Som minimum anbefaler vi, at du køber en netbankforsikring, som dækker indbrud på din virksomheds konti. Det gør banken nemlig ikke.

Cyberforsikring
giver dig endnu bedre beskyttelse, da den dækker ved hacking af dine data, og du får både erstatning, genetablering af data og eksperthjælp.

Ingår inte Ingår

Alle rejser som er arbejdsrelaterede, skal du forsikre med en erhvervsrejseforsikring. Selv et kort forretningsmøde på en ferie er ikke dækket af din private rejseforsikring. Erhvervsrejseforsikringen dækker blandt andet udgifter til lægebehandling, sygetransport, sygeledsagelse og erstatningsperson.

Ingår inte Ingår

Værd at vide ved opstart af virksomhed

Erhvervsforsikringer