Vores arbejde med bæredygtighed

For at bidrage til et bedre miljø gør vi mange tiltag, så vi og vores samarbejdspartnere arbejder så miljøvenligt som muligt. Her kan du læse mere om, hvordan vi arbejder med bæredygtighed.

Bæredygtig skadeshåndtering

Leverandører og samarbejdspartnere, der hjælper vores kunder i tilfælde af skader, har forpligtet sig til konkrete miljøkrav. Vi samarbejder tæt om, hvordan reparationer og oprydning efter skader kan udføres på den mest bæredygtige måde.

Sammen har vi fundet frem til gode måder at reducere ressourceforbruget på. Både gennem genbrug og ved at prioritere produkter og ydelser, der er miljømærket.

Som et eksempel lykkedes det at reducere mængden af ​​plastik- og metalaffald fra bilreparationer med 3.438 tons på blot et år.

Tiltag for at undgå skader

Det er bedst for miljøet at forhindre skaden i at ske. Vi ved meget om, hvordan skader opstår – og hvordan de kan forebygges. Det er viden, som vi gerne deler – både gennem information på vores hjemmesider og ved at besøge vores kunder ude i virksomhederne for at hjælpe med forebyggende tiltag.

For hver skade vi kan undgå, reducerer både vi og kunderne vores klimaaftryk.

Alle er velkomne til at tilmelde sig vores nyhedsbrev om forebyggelse af skader eller besøge If Learning Hub. Der kan du læse om forebyggende tiltag, der kan passe til din virksomhed.

Vi reducerer vores egne emissioner

Vi arbejder løbende på at minimere vores eget forbrug af energi, vand og råvarer. I perioden 2008-2022 reducerede vi Co2-udledningen fra vores egen drift i Norden med hele 71 %.

Men vi ønsker at reducere vores klimaaftryk yderligere og har forpligtet os til initiativet Science Based Targets (SBTi). SBTi betragtes som den mest ambitiøse form for klimaindsats, en virksomhed kan foretage. Vi er derfor stolte over, at SBTi har godkendt vores mål.

Det betyder, at vi er blandt 4.000 virksomheder verden over, der har forpligtet sig til meget ambitiøse klimamål. Du kan læse mere om dette i vores Bæredygtighedsrapport.

Vi bidrager med viden

Gennem If Natural Hazards Competence Center kombinerer vi vores viden med globale data, og bidrager både til samfundsdebatten og til forskellige forskningsprojekter inden for risikostyring, klimaforandringer, trafiksikkerhed og sundhed.