Print Grønne kort og kort til If Vejhjælp Europa til firmabilen

Hav dokumentation og kontaktoplysninger med, når du kører i udlandet med dit erhvervskøretøj.

Herunder kan du downloade Grønt kort og kort til If Vejhjælp Europa (tidligere Rødt kort), så du kan printe og medbringe dem på rejsen. Det er din garanti for assistance i udlandet. 

Kortene er kun gyldige for If-kunder. Hvis du ikke er kunde endnu, kan du bestille et uforpligtende tilbud.

Grønt kort (Green Card)

Det Grønne kort er et internationalt bevis for, at dit køretøj er lovpligtigt ansvarsforsikret. Dokumentet er kun gyldigt, så længe du er forsikret hos os.

For at printe kortet bedes du logge ind på Mine sider. Under fanen 'Dokumenter' finder du information om grønt kort. Her kan du vælge virksomhedens forsikrede køretøj og hente kortet. Dokumentet udskrives på normalt papir, og det er gyldigt i ca. 12 måneder.

Såfremt du ikke har adgang til Mine sider, kan du downloade Grønt kort her.

Særligt ved Kosovo, Rusland, Belarus og Iran

Skal du til Kosovo, Rusland, Belarus eller Iran, skal du købe en ansvarsforsikring ved grænsen - her anerkendes det Grønne kort ikke.

If Vejhjælp Forsikring

Har du en kaskoforsikring til et eller flere af følgende erhvervskøretøjer, giver det adgang til hjælp i udlandet med If Vejhjælp Europa:

  • Personbil, varevogn eller lastbil (under 3,5 tons)
  • Motorcykel
  • Knallert
  • EU-knallert (knallert 45)

Assistance ved færdselsuheld elle​r driftsstop

Afhængigt af hvilket køretøj du har, giver If Vejhjælp Europa dig mulighed for at få assistance i udlandet ved færdselsuheld eller ved driftsstop. Bemærk, at If Vejhjælp Europa ikke gælder, hvis formålet med rejsen er godstransport.