Ansvarsforsikring

Det kan blive dyrt, hvis du kommer til at ødelægge noget, eller hvis dit produkt eller tjeneste forårsager skade. Lad os hjælpe dig med korrekt ansvarsforsikring til din virksomhed.

CVR-nummeret skal indeholde 8 tal
Jeg mangler CVR-nummer

Ved din side hvis noget skulle gå galt

 • Vi betaler erstatning

  Vi betaler, hvis du skal betale erstatning for en ulykke eller ulykke.

 • Vores jurister på din side

  Du slipper for selv at udrede og forhandle, samt gå i retten alene.

 • Opfylder kravene i din branche

  Vi kender din branche og sørger for, at du er korrekt forsikret, så du kan vinde kunden.

Ansvarsforsikring giver virksomheden økonomisk tryghed

Tænk hvis du ved et uheld ødelægger noget hos en kunde? Eller hvis en fejlbedømning gør, at kunden taber penge? Det er svært at forudse en ulykke eller en fejl og en ansvarsforsikring er derfor vigtig.  

Lad ikke et skadeskrav knække din virksomhed

Det kan være skræmmende at få rettet et skadeskrav mod sig. Det kan derfor føles trygt at vide, at vores jurister er der til at tale din virksomheds sag. Ender din virksomhed med at skulle betale erstatning for en skade, er den dækket af forsikringen.

Kunden kan kræve, at din virksomhed har ansvarsforsikring


At du er korrekt forsikret kan være et krav for at vinde kunden eller indgå aftale med andre virksomheder. Ansvarsforsikring er et obligatorisk krav for at være aktiv i visse brancher.

Sådan dækker forsikringen

Pris på ansvarsforsikring

Vi kan din branche og sørger for, at du har korrekt forsikring til din virksomhed. Start med at indtaste dit CVR-nummer øverst på siden.

Ny Ansvarspakke med juridisk rådgivning

Vi har samlet fem populære forsikringer i vores nye Ansvarspakke:

 • Erhvervsansvarsforsikring
 • Produktansvarforsikring
 • Retshjælpsforsikring
 • Juridisk rådgivning
 • Cyberforsikring

Pakken sikrer dig en bred ansvars- og cyberdækning, så du kan fokusere på din kerneopgave. Med adgang til juridisk rådgivning er pakken et populært valg for små og mellemstore virksomheder, som ikke nødvendigvis har en HR- eller juraafdeling.

Læs mere om Ansvarspakken

Tilpasset forskellige brancher

Der findes flere forskellige ansvarsforsikringer. Hvilken dækning du behøver, afhænger af, om du sælger varer eller tjenester, hvilken branche du er i og hvilke krav din virksomhed møder. Eller måske er du bestyrelsesansvarlig og har brug for at forsikre dit ansvar i den rolle?

Er du konsulent, eller har du rådgivende rolle?

Når du arbejder med rådgivning og håndterer forskellige projekter i forbindelse med en kunde, kan der ske fejltagelser, som kan være svære at forudse. Derfor har vi en rådgiverforsikring, kaldet professionel ansvarsforsikring, som hjælper konsulenter med udredning og som erstatter eventuelle skadeskrav, i tilfælde af, at noget skulle ske.

Læs mere om ansvarsforsikring