Arbejdsskadeforsikring

Den lovpligtige arbejdsskadeforsikring er den vigtigste personforsikring for dig og dine ansatte. Forsikringen er det sikkerhedsnet, der sikrer dine ansatte den nødvendige hjælp, hvis de eksempelvis kommer ud for en ulykke eller udsættes for trusler eller overfald på arbejdspladsen.

Få et uforpligtende tilbud på arbejdsskadeforsikring her.

CVR-nummeret skal indeholde 8 tal
Jeg mangler CVR-nummer

Få aktiv hjælp til dig og dine ansatte med en arbejdsskadeforsikring

  • Aktiv krisehjælp

    ​Akut krisehjælp til ejer og ansatte er inkluderet.

  • Aktiv arbejdsskadebehandling

    ​Med vores aktiv arbejdsskadebehandling afkorter du dine ansattes arbejdsskadebehandling.

Hvad dækker arbejdsskadeforsikring?

Arbejdsskadeforsikring indeholder Lovpligtig Frivillig
Inkluderet Inkluderet
Inkluderet Inkluderet
Inkluderet Inkluderet
Inkluderet Inkluderet
Inkluderet Inkluderet
Inkluderet Inkluderet

Pas godt på dig selv og dine ansatte med en arbejdsskadeforsikring

Som ejer af et ApS eller A/S skal du købe den lovpligtige arbejdsskadeforsikring til dig og til dine ansatte. Du sikrer, at I alle er dækket, hvis I kommer ud for en arbejdsulykke på arbejdet.​ Den dækker alle ansatte i virksomheden, både fuldtids- og deltidsansatte.

Hvad koster en arbejdsskadeforsikring?

Prisen på en lovpligtig arbejdsskadeforsikring beregnes ud fra, hvor mange årsværk din virksomhed har, samt hvilken branche din virksomhed tilhører. Vi skræddersyr med andre ord forsikringen til at matche din specifikke virksomhed, og det afspejles i din pris.

Du kan reducere prisen ved at arbejde med arbejdsmiljøet. Eksempelvis kan du udarbejde en arbejdspladsvurdering (APV) én gang årligt og oplyse om sygefravær og personaleudskiftning i din virksomhed.

Snak gerne med vores eksperter om andre tiltag, du kan tage for at sikre dine medarbejdere og sænke din pris.

Arbejdsskadeforsikring til selvstændig

Er du selvstændig erhvervsdrivende eller medarbejdende ægtefælle i en enkeltmandsvirksomhed, et I/S eller et K/S? Så er du ikke omfattet af virksomhedens lovpligtige arbejdsskadeforsikring.

Vi tilbyder dig istedet en frivillig arbejdsskadeforsikring. Har du en medarbejdende ægtefælle, skal du være opmærksom på, at I begge to skal have denne frivillige arbejdsskadeforsikring. 

Hvad du får med en arbejdsskadeforsikring

Spørgsmål og svar om arbejdsskadeforsikring

Arbejdsskadeforsikring er lidt anderledes fra de fleste andre erhvervsforsikringer, og det kan være svært at vide, hvad der er op og ned. Vi har samlet de mest vanlige spørgsmål om arbejdsskadeforsikring her.

Vi gør mere, end loven kræver

Den lovpligtige arbejdsskadeforsikring er en vigtig del af det sikkerhedsnet vi har i Danmark for at beskytte både arbejdsgiver og medarbejdere. 

Vi leverer forsikringen, men det er Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES), der behandler sager om arbejdsskader og arbejdsrelaterede sygdomme.

Forsikringen dækker både i forhold til tab af erhvervsevne, skader på briller og kontaktlinser samt dødsfald, og i tilfælde af psykisk overlast sørger vi for akut krisehjælp.

Hvis uheldet er ude, sætter vi ind med det samme og skaber overblik. I et tæt forløb med en fast tovholder gør vi mere, end hvad loven kræver i forhold til løbende opfølgning og vurdering; det er både i medarbejderens og virksomhedens interesse, at tingene ikke trækker i langdrag. Hvis du også har tilkøbt vores sundhedsforsikring, sikrer vi hurtigere behandling til de involverede.

Få pris på arbejdsskadeforsikring

Et godt supplement til arbejdsskadeforsikring

Et populært valg for vores kunder med arbejdsskadeforsikring er at supplere den med en sundhedsforsikring.

Med en sundhedsforsikring sikres medarbejderen hurtig adgang til behandling. Som et forebyggende tiltag tilbydes både den forsikrede og hele dennes husstand desuden fri adgang til online læge, psykolog og fysioterapeut.

Et års sundhedsforsikring koster ikke mere end to dages sygefravær.

Se vores beregning