Arbejdsskadeforsikring

Arbejdsskadeforsikring er den vigtigste personforsikring for dig og dine ansatte. Få et uforpligtende tilbud på forsikringen her.

CVR-nummeret skal indeholde 8 tal
Jeg mangler CVR-nummer

Få aktiv hjælp til dig og dine ansatte

  • Aktiv krisehjælp

    ​Akut krisehjælp til ejer og ansatte er inkluderet.

  • Aktiv arbejdsskadebehandling

    ​Med vores aktiv arbejdsskadebehandling afkorter du dine ansattes arbejdsskadebehandling.


Pas godt på dig selv og dine ansatte

Som ejer af et ApS eller A/S skal du købe den lovpligtige arbejdsskadeforsikring til dig og til dine ansatte. Du sikrer, at I alle er dækket, hvis I kommer ud for en arbejdsulykke på arbejdet.​ Den dækker alle ansatte i virksomheden, både fuldtids- og deltidsansatte.

Arbejdsskadeforsikring indeholder Lovpligtig Frivillig
Inkluderet Inkluderet
Inkluderet Inkluderet
Inkluderet Inkluderet
Inkluderet Inkluderet
Inkluderet Inkluderet
Inkluderet Inkluderet

Hvad koster en arbejdsskadeforsikring?

Prisen på en lovpligtig arbejdsskadeforsikring beregnes ud fra hvor mange årsværk din virksomhed har samt hvilken branche din virksomhed tilhører. Du kan reducere prisen ved at arbejde med arbejdsmiljøet.

F.eks. ved at udarbejde APV (arbejdspladsvurdering) én gang årligt og oplyse om sygefravær og personaleudskiftning i din virksomhed. 

Arbejdsskadeforsikring til selvstændig

Er du selvstændig erhvervsdrivende eller medarbejdende ægtefælle i en enkeltmandsvirksomhed, et I/S eller et K/S? Så er du ikke omfattet af virksomhedens lovpligtige arbejdsskadeforsikring.

Vi tilbyder dig istedet en frivillig arbejdsskadeforsikring. Har du en medarbejdende ægtefælle, skal du være opmærksom på, at I begge to skal have denne frivillige arbejdsskadeforsikring.