Arbejdsskade­forsikring

Den lovpligtige arbejdsskadeforsikring er den vigtigste personforsikring for dig og dine ansatte. Forsikringen er det sikkerhedsnet, der sikrer dine ansatte den nødvendige hjælp, hvis de eksempelvis kommer ud for en ulykke eller udsættes for trusler eller overfald på arbejdspladsen.

Anmeld arbejdsskade

Bestil et tilbud på erhvervsforsikring

 1. Ifyld dit CVR-nummer
 2. Fortæl os lidt om din virksomhed
 3. En rådgiver kontakter dig med et tilbud
CVR-nummeret skal indeholde 8 tal
Jeg mangler CVR-nummer

Få aktiv hjælp til dig og dine ansatte med en lovpligtig arbejdsskadeforsikring

 • Akut krisehjælp

  ​Akut krisehjælp til ejer og ansatte er inkluderet.

 • Aktiv arbejdsskadebehandling

  ​Med vores aktive arbejdsskadebehandling afkorter du dine ansattes arbejdsskadebehandling.

 • De mest tilfredse erhvervskunder

  For andet år i træk har analysehuset Epsi Rating tildelt If en førsteplads i kundetilfredshed blandt erhvervsforsikringskunder.

Hvad dækker arbejdsskadeforsikring?

Arbejdsskadeforsikring er lovplig for ApS og A/S og frivillig for enkeltmandsvirksomhed, I/S og K/S.

Arbejdsskadeforsikring dækker Lovpligtig Lovpligtig Frivillig Frivillig

Tab af erhvervsevne betyder, at en arbejdsskade har forringet dine muligheder for at tjene penge ved arbejde. Arbejdsskadeloven giver ret til erstatning for tab af erhvervsevne, hvis du efter skaden har et tab af erhvervsevne på mindst 15 procent.

Inkluderet Inkluderet

Dækker godtgørelse ved varigt mén som følge af en arbejdsskade. Du kan ikke få godtgørelse i følge arbejdsskadeloven, hvis et mén er under 5 procent.

Inkluderet Inkluderet

Dækker ansattes dødsfald som følge af en arbejdsskade.

Inkluderet Inkluderet

Arbejdsskadesikringsloven giver dig mulighed for at få dækket de udgifter, der er forbundet med skadens følger.

Inkluderet Inkluderet

Dækker skader på briller eller kontaktlinser for reparation, eventuelt fornyelse, når briller/kontaktlinserne er beskadiget under arbejdet.

Inkluderet Inkluderet

Dækker krisehjælp til ejeren og de ansatte i form af kriseterapi. Psyskisk akut krise opstår eksempelvis på grund af røveri, ulykke, overfald, trusler, indbrud.

Inkluderet Inkluderet

Bestil et tilbud på personforsikring

 1. Ifyld dit CVR-nummer
 2. Fortæl os lidt om din virksomhed
 3. En rådgiver kontakter dig med et tilbud
CVR-nummeret skal indeholde 8 tal
Jeg mangler CVR-nummer
Hvad du får med en arbejdsskadeforsikring

Vi gør mere, end loven kræver

Den lovpligtige arbejdsskadeforsikring er en vigtig del af det sikkerhedsnet vi har i Danmark for at beskytte både arbejdsgiver og medarbejdere. 

Vi leverer forsikringen, men det er Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES), der behandler sager om arbejdsskader og arbejdsrelaterede sygdomme.

Forsikringen dækker både i forhold til tab af erhvervsevne, skader på briller og kontaktlinser samt dødsfald, og i tilfælde af psykisk overlast sørger vi for akut krisehjælp.

Hvis uheldet er ude, sætter vi ind med det samme og skaber overblik. I et tæt forløb med en fast tovholder gør vi mere, end hvad loven kræver i forhold til løbende opfølgning og vurdering; det er både i medarbejderens og virksomhedens interesse, at tingene ikke trækker i langdrag. Hvis du også har tilkøbt vores sundhedsforsikring, sikrer vi hurtigere behandling til de involverede.

Tal med en rådgiver om arbejdsskadeforsikring
Beskyt dig selv og dine ansatte med en arbejdsskadeforsikring

Pas godt på dig selv og dine ansatte med en arbejdsskadeforsikring

Som ejer af et ApS eller A/S skal du købe den lovpligtige arbejdsskadeforsikring til dig og til dine ansatte. Du sikrer, at I alle er dækket, hvis I kommer ud for en arbejdsulykke på arbejdet.​ Den dækker alle ansatte i virksomheden, både fuldtids- og deltidsansatte.

Bestil et uforpligtende tilbud
Flere personforsikringer

Udover den lovpligtige arbejdsskadeforsikring er vi en række forsikringer, som sikrer dine medarbejder. Du styrker virksomheden, og du markerer dig selv som en attraktiv arbejdsgiver.

Spørgsmål og svar om arbejdsskadeforsikring

Arbejdsskadeforsikring er lidt anderledes fra de fleste andre erhvervsforsikringer, og det kan være svært at vide, hvad der er op og ned. Vi har besvaret de mest vanlige spørgsmål om arbejdsskadeforsikring her.