Erhvervsforsikring

kun for DTL-medlemmer

Hos If får du altid personlig rådgivning af dine egne transportspecialister. Med vores dækningsgaranti sikrer vi, at du er altid er korrekt forsikret - og får den hjælp, du har brug for.

Gør det enkelt for dig selv

Se dine medlemsfordele herunder

Personlig rådgivning af specialister

Personlig rådgivning af vognmandsspecialister sikrer, at du bliver korrekt forsikret. Hverken for meget eller for lidt. Sker skaden er vi der 24/7. Vi løser over halvdelen af alle skader inden for 24 timer.

Kontakt din specialist

Skadeudvalg med DTL-repræsentanter

Dine DTL-repræsentanter sidder med i skadeudvalget. Ved uenighed om erstatning, har DTL altid det sidste ord.

Garanti for korrekt dækning

Vi garanterer dig, at du har den rigtige dækning. Har du modtaget forkert rådgivning og købt en forsikring, der ikke dækker din skade, så dækker vi skaden, selvom du ikke havde forsikringen.

Læs mere om forsikringerne

If - din forsikringspartner

If er markedsledende i Norden inden for erhvervsforsikringer til små -og mellemstore virksomheder med op til 500 ansatte. Vi sælger erhvervsforsikringer i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

If - transportbranchens forsikringsselskab i Norge i over 40 år

”Norges Lastbilejer-Forbund (NLF) har samarbejdet med If i over 40 år. Sammen har vi udviklet en helt ny standard for forsikringsprodukter til transportbranchen.

Viden, produktudvikling, kundeservice og skadebehandling er de fire centrale nøgleord i vores samarbejde. Resultatet er, at If i dag er ”transportbranchens forsikringsselskab”.

Kjell Olafsrud, Markedsdirektør i NLF