Bæredygtighed hos If

Læs hele vores bæredygtighedsrapport for 2019

Bæredygtighedsrapport

If lægger vægt på at fremme bæredygtighed, da det er centralt for virksomheden og dens interessenter.

En bæredygtig udvikling kræver partnerskaber mellem regeringer, civilsamfundet og den private sektor. Virksomhederne spiller en vigtig rolle, da vi investerer i de teknologier, produkter og frem for alt mennesker, der er nødvendige for en bæredygtig udvikling. Et velfungerende, sundt og stabilt forsikringsmarked er af stor betydning for samfundet som helhed.

Vi leverer social og økonomisk sikkerhed til kunder gennem forsikringsprodukter i høj kvalitet og har arbejdet med miljøspørgsmål i mange år. Vi udvider nu rammerne og fremhæver forbindelserne mellem de miljømæssige, sociale og økonomiske dimensioner.

Vi har, baseret på interviews med kunder, medarbejdere, ledelse, partnere og lokalsamfund samt andet forskningsmateriale, identificeret fem bæredygtighedsområder, som udgør grundlaget for vores arbejde:

  • Klima
  • Bæredygtige forsyningskæder og materialer
  • Arbejdsmiljø
  • Mangfoldighed og ligestilling mellem kønnene
  • Ansvarlig forretningspraksis

Du kan læse mere om vores bæredygtighedsarbejde i If's Bæredygtighedsrapport 2018. Flere informationer vil blive gjort tilgængelige på hjemmesiden inden længe.

Læs mere om vores arbejde med bæredygtighed

Nedenfor finder du interviews med kunder og medarbejdere, samt flere eksempler på hvordan vi hos If arbejder med bæredygtighed i praksis - både internt og i samarbejde med vores kunder. (På engelsk)

Spørgsmål til vores arbejde med bæredygtighed?

Kontakt vores Head of Sustainability

Head of Sustainability
Philip Thörn
philip.thorn@if.se
Tlf: +46 709 853811