Ifs Nordiske Graduate Program

"Et traineeprogram er en god måde at byde nye dygtige medarbejdere velkommen til If på. Især inden for de områder, hvor man opbygger sine kompetencer over tid."

Ifs Graduate Program

Er du nyuddannet og på jagt efter en sjov og udviklende start på din karriere? Som trainee hos If får du mulighed for, på en struktureret måde, at lære organisationen at kende, opbygge netværk og finde din fremtidige rolle og ansvar i If. Traineeprogrammet er et nordisk samarbejde, hvor du arbejder tæt sammen med trainees og kolleger i hele Norden. Vores ambition er, at du bliver godt forberedt på dit næste skridt i din karriere hos If.

Her får du flere informationer om Ifs forskellige graduateprogrammer.

Kajsa Haraldson
.Net udvikler

”Ifs traineeprogram er den perfekte start på din karriere inden for IT, uanset om du lige er blevet færdig eller ønsker dig en anden karriere. Hos If havner du i en stabil og omsorgsfuld virksomhed. Du får mulighed for at møde hyggelige, kompetente mennesker samtidig med, at du udvikler dine kompetencer.”

Ossian Badman
Analytiker

”Inden mine venner fortalte mig om, hvordan der er i If, havde jeg nok en forestilling om forsikringsbranchen som lidt grå og gammeldags og at et forsikringsselskab nok ikke var den mest moderne arbejdsplads. Men det fik jeg temmelig hurtigt modbevist!”

John Pålsson
Analytiker

”Jeg fik hurtigt opbygget et netværk i If. Vi trainees havde tæt kontakt til hinanden. Vi mødtes på seminarer rundt omkring i Norden og havde jævnlige opfølgninger over en kop kaffe. Men det allervigtigste i forhold til at komme ind i stemningen og virksomheden var, at vi fra dag ét var en naturlig del af ’forretningen’.”