If som arbejdsplads

Hver dag er fyldt med nye, spændende udfordringer, gode kolleger, en dejlig kantine og en fordelagtig overenskomst.

Se ledige jobs

If som arbejdsplads

Vi er ca. 6.800 medarbejdere i If, hvoraf de 560 sidder på vores danske kontor i Hvidovre.

Som medarbejder i If bliver du en del af en flad organisation med højt til loftet. Her er altid åbne døre, og alle taler med alle.

Vi stræber efter at skabe gode forudsætninger for, at vores medarbejdere kan opbygge deres egen karriere. Vi tror på vores medarbejderes evner, og giver dem ansvar i et åbent og tillidsfuldt miljø, hvor alle forventes at vise initiativ.

Vi lægger stor vægt på medarbejdernes trivsel, og vi stræber efter, at vores ansatte har en god balance mellem arbejds- og privatliv.

Både vores fysiske og psykiske arbejdsmiljø er baseret på vores kerneværdier:

 • Vi skal være lette at nå og forstå
 • Vi er engagerede
 • Vi er nytænkende
 • Vi er pålidelige.
 • Både overfor vores kunder og overfor hinanden i dagligdagen.

Vi prioriterer vores medarbejderes sundhed og trivsel højt. Det er nemlig dig og din trivsel, der gør If til en succesfuld arbejdsplads og virksomhed.

Derfor har vi stor fokus på medarbejderudvikling og videreuddannelse, samt halvårlige medarbejderundersøgelser, hvor vi tager pulsen på Ifs afdelinger, hjælper ledere til at motivere deres medarbejdere samt udvikle afdelingen og deres lederskab.

Mange personalegoder

Hos If går vi meget op i, at medarbejderne føler sig værdsatte. Derfor tilbyder vi en række personalegoder som bl.a. en attraktiv kantineordning, som er minimum 30 % økologisk og bekæmper madspild. Du får også en attraktiv pensionsordning, årlige omsorgsdage og sundhedsforsikring. Nedenfor kan du læse endnu mere om disse personalegoder.

 • Fitnesscenter

  For if-ansatte og pårørende

 • Højt ferietillæg

  2,75% i ferietillæg

 • Foreninger

  Til mange interesser

Det får du, som medarbejder i If

Som medarbejder i If får du adgang til mange fordelagtige personalegoder. Disse er bare nogle af dem:

Privat Fitnesscenter

I en travl hverdag kan det være svært at få tid til den daglige motion, og derfor har vi i If valgt at bygge et gratis, privat fitnesscenter til vores medarbejdere.

Det 500 m2 store fitnesscenter ligger i stueetagen på vores hovedkontor, og tilbyder alt lige fra løbebånd til vægte, foruden populære træningshold som Spinning, Stram Op og Boksning.

Foreninger

I If har vi en række foreninger, der passer til de fleste. Vi har fx løbeklubben, som deltager i flere løb gennem året, og derudover løber If selvfølgelig også med i DHL-stafetten hvert år.

Derudover har vi gourmetklubben, kunstklubben, sportsforeningen, vinklubben og golfklubben - så der burde være en klub for alle!

Attraktiv kantineordning

Vi ønsker kun vores kolleger det bedste, derfor tilbyder If en attraktiv kantineordning, hvor både varme retter, salat- og pålægsbar m.m. tilbydes hver dag. Kantinen serverer desuden også morgenmad, som kan tilkøbes.

Vi går meget op i at mindske madspild, og derfor kan man hver fredag eftermiddag købe rester med hjem, så madspildet minimeres.

Sidst, men ikke mindst, er kantinen tæt på en økologicertificering, hvilket vil sige, at kantinen konsekvent er minimum 30 % økologisk.

Vi har opstillet kaffeautomater med friskkværnet kaffe på alle etager, et udvalg af the, kildevand og danskvand og gratis frugt.

Andre goder

Som ansat hos os får du adgang til en række personalegoder, fx får du via vores kollektive overenskomst en gruppelivsforsikring, privatforsikringer med rabat, fri parkering og meget mere.

Derudover tilbydes du en attraktiv pensionsordning, årlige omsorgsdage, ekstra feriedage for visse grupper af medarbejdere, 2,75 % i ferietillæg og formaliserede medarbejdersamtaler, som bl.a. fokuserer på dine kundskaber.

Dette er blot nogle af de personalegoder, som vi tilbyder via overenskomsten. Og ja, så er du også dækket af vores sundhedsforsikring i tilfælde af sygdom eller uheld.

 • Bæredygtighed

  Som Nordens førende forsikringsselskab med 3,6 mio. kunder, har vi et stort ansvar for både vores kunder, samfundet og miljøet.

  Læs mere
 • Om os

  If er ejet af den finske finanskoncern Sampo, og har kunder i både Sverige, Norge, Finland, Danmark, Baltikum og Rusland.

  Læs mere
 • Presserum

  I vores presserum kan du læse Ifs seneste nyheder og pressemeddelelser, samt finde vores kontaktoplysninger og mediearkiv.

  Læs mere