If som arbejdsplads

Hver dag er fyldt med nye, spændende udfordringer, gode kolleger, en dejlig kantine og en fordelagtig overenskomst.

Se ledige jobs

Leder du efter et job med mange muligheder – og som virkelig giver mening? Så leder vi efter dig.

Hver dag arbejder vi for at vores 3,7 mio. kunder i Norden og Baltikum er korrekt forsikrede. For at vi kan lykkes med vores vigtige opgave søger vi dig, som med kompetence og engagement vil bidrage til et tryggere liv for hvert enkelt menneske og en positiv retning for hele samfundet.

Er du blevet nysgerrig?

Det får du, som medarbejder i If

Som medarbejder i If får du adgang til mange fordelagtige personalegoder. Disse er bare nogle af dem:

Privat Fitnesscenter

I en travl hverdag kan det være svært at få tid til den daglige motion, og derfor har vi i If valgt at bygge et gratis, privat fitnesscenter til vores medarbejdere.

Det 500 m2 store fitnesscenter ligger i stueetagen på vores hovedkontor, og tilbyder alt lige fra løbebånd til vægte, foruden populære træningshold som Spinning, Stram Op og Boksning.

Foreninger

I If har vi en række foreninger, der passer til de fleste. Vi har fx løbeklubben, som deltager i flere løb gennem året, og derudover løber If selvfølgelig også med i DHL-stafetten hvert år.

Derudover har vi gourmetklubben, kunstklubben, sportsforeningen, vinklubben og golfklubben - så der burde være en klub for alle!

Attraktiv kantineordning

Vi ønsker kun vores kolleger det bedste, derfor tilbyder If en attraktiv kantineordning, hvor både varme retter, salat- og pålægsbar m.m. tilbydes hver dag. Kantinen serverer desuden også morgenmad, som kan tilkøbes.

Vi går meget op i at mindske madspild, og derfor kan man hver fredag eftermiddag købe rester med hjem, så madspildet minimeres.

Sidst, men ikke mindst, er kantinen tæt på en økologicertificering, hvilket vil sige, at kantinen konsekvent er minimum 30 % økologisk.

Vi har opstillet kaffeautomater med friskkværnet kaffe på alle etager, et udvalg af the, kildevand og danskvand og gratis frugt.

Andre goder

Som ansat hos os får du adgang til en række personalegoder, fx får du via vores kollektive overenskomst en gruppelivsforsikring, privatforsikringer med rabat, fri parkering og meget mere.

Derudover tilbydes du en attraktiv pensionsordning, årlige omsorgsdage, ekstra feriedage for visse grupper af medarbejdere, 2,75 % i ferietillæg og formaliserede medarbejdersamtaler, som bl.a. fokuserer på dine kundskaber.

Dette er blot nogle af de personalegoder, som vi tilbyder via overenskomsten. Og ja, så er du også dækket af vores sundhedsforsikring i tilfælde af sygdom eller uheld.