Forsikring til bygge og anlæg

Vi hjælper din bygge- og anlægsvirksomhed med de forsikringer, som sikrer dig bedst muligt​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​.

Uanset om du er bygherre, entreprenør eller håndværker.

 • Opfylder branchekravene for entreprenører
 • Erfarne specialister ved din side
 • Vi kender byggebranchens risici
Ring for vejledning på 70121222

Vi anbefaler

Du kan altid tilpasse din dækning til din virksomheds behov

Som håndværker, entreprenør eller bygherre kan du finde korrekt byggeforsikring med vores oversigt

Det du har ansvaret for

Hvis der opstår skader på personer, ting eller miljø, kan din virksomhed gøres erstatningsansvarlig.

 • Erstatningskrav - Nogle gange går ting galt, og din virksomhed kan blive holdt ansvarlig. En erhvervsansvarsforsikring er relevant for alle virksomheder, og mange virksomheder indenfor bygge- og anlægsbranchen supplerer med produktansvarsforsikring og miljøforsikring.
 • Tvister - Uanset om det er berettiget eller ej, kan det blive dyrt, når en kunde eller tredjemand gør din virksomhed til part i en tvist. Med en retshjælpsforsikring får du dækket dine udgifter til juridisk bistand.
Køb forsikring til dit byggeprojekt

Tingene du ejer

Som aktør i bygge- og anlægsbranchen er du udover din firmabil ofte afhængig af specialiseret værktøj og maskiner - og du er sårbar, hvis det går i stykker. 

 • Maskiner og værktøj - Vi tilbyder en lang række forsikringer til arbejdsmaskiner, varebiler, dine øvrige ting og specifikt ting opbevaret i biler. Vi skræddersyr forsikringen til dine behov, så du kun forsikrer de ting, du har brug for.
 • Kriminalitet på arbejdspladsen - Det er ikke sjovt at snakke om, men for nogle virksomheder er det relevant med en kriminalitetsforsikring, som sikrer dig mod økonomiske tab, hvis dine ansatte begår kriminalitet mod virksomheden, eller hvis din netbank udsættes for angreb.
 • Meromkostninger og tab af indtjening - Hvis byggeriet må ligge stille på grund af skader på dine bygninger eller dit udstyr, eller hvis du får meromkostninger for at opretholde byggeriet, yder en driftstabsforsikring dækning.
Med den rigtige erhvervsforsikring kan du som håndværker eller bygherre sikre dine ejendele i forbindelse med et byggeprojekt

Din vigtigste ressource

Hvordan bliver din virksom påvirket, hvis du eller dine ansatte bliver syge?

 • Sygdom - Med en sundhedsforsikring reducerer du aktivt sygefravær ved at skaffe dig selv og dine ansatte hurtigere adgang til behandling og specialister. Samtidigt markerer du dig selv som en attraktiv arbejdsgiver.
 • Ulykker - En arbejdsskadeforsikring er lovpligtig for alle virksomheder, og den sikrer dig hjælp, hvis nogen kommer til skade i forbindelse med arbejdet. Du kan med fordel supplere med en kollektiv ulykkesforsikring.
 • Langtidsfravær - Med en sygedriftstabsforsikring får du dækket driftstabet i din virksomhed, når du eller en af dine ansatte bliver syge eller kommer ud for en ulykke. 
Kontakt os for en pris på forsikring af dit byggeprojekt

Er du det rigtige sted på forsikringstrappen?

Forsikringer er komplicerede.

Forskellige virksomheder har forskellige behov, og man kan både være bange for at være underforsikret og overforsikret.

Vi anbefaler at tage det trin for trin, så du får den helt rigtige forsikring. Hverken for meget eller for lidt.

Find din virksomhed på forsikringstrappen

Hjælp til at tage de rigtige valg

Kortlæg dit behov

Læs mere

Book et telefonmøde

Spørgsmål og svar

Vi har mange års erfaring med at forsikre virksomheder i bygge- og anlægsbranchen, og vi kender til de udfordringer, I møder hver dag, og vi står klar til at besvare jeres spørgsmål. Herunder har vi samlet nogle af de spørgsmål, vi får oftest, og vi giver vores svar og anbefalinger.