Erhvervsforsikringer

Altid tilpasset din virksomheds behov!

Køb af erhvervsforsikringer er afhængig af, hvilken branche din virksomhed tilhører, selskabstype, behov samt størrelse.
Vi har mange års erfaring med erhvervsforsikringer til virksomheder og de risici din virksomhed bliver udsat for.
Derfor kan vi forsikre din virksomhed bedst muligt.

Læs mere om dine fordele med erhvervsforsikring hos os.


Køb erhvervsforsikringer

Start med at indhente et uforpligtende tilbud på forsikring til din virksomhed.

Bestil tilbud

Erhvervsforsikring til din branche

Start med at læse om erhvervsforsikringer til din branche.

Erhvervsforsikringer til din virksomhed

Her kan du læse mere om netop det, du er interesseret i

Få tilbud på erhvervsforsikring


Erhvervsforsikringer i If

VI er markedsledende i Norden indenfor erhvervsforsikringer til virksomheder. Vi henvender os til små og mellemstore virksomheder med op til 500 ansatte. 

Vi sælger erhvervsforsikringer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. I alt har vi omkring 330.000 kunder, der udgør 29 % af vores samlede indtægter. 

Standardløsninger og specialpakker

Hovedparten af vores kunder består af små virksomheder, som efterspørger standardiserede løsninger indenfor erhvervsforsikring. Men vi tilbyder også individuelt tilpassede erhvervsforsikringer og rådgivning til større virksomheder. Vi tilbyder erhvervsforsikringer inden for ejendom, ansvar, køretøj, personale, transport og marine.  

Gunstig forsikring til den risikobevidste virksomhed

Vi tilbyder alle risikobevidste virksomheder i Norden fleksible og gunstige forsikringsløsninger, og vi har et stærkt engagement i hver enkelt virksomhed og dens behov.

"Vi forsikrer ikke bare virksomheder i hele Norden, men også virksomhedernes vigtigste aktiver – de mennesker, som arbejder der. Sammen skaber vi de bedste og mest fleksible forsikringsløsninger til hver enkelt virksomhed", siger Ivar Martinsen, chef for forretningsområde Erhverv, Nordisk.