Erhvervsforsikring

tilpasset din virksomheds behov

Køb af erhvervsforsikring er afhængig af, hvilken branche din virksomhed tilhører samt selskabstype og størrelse på virksomheden.
Vi har mange års erfaring med erhvervsforsikring til virksomheder og de risici som din virksomhed er udsat for. 
Vi kan derfor forsikre din virksomhed korrekt og tilbyder dig erhvervsforsikring tilpasset din virksomheds behov.

Læs også om dine fordele med erhvervsforsikring hos os.


Erhvervsforsikring opdelt i kategorier

Vælg den forsikringskategori du vil vide mere om

Få tilbud på erhvervsforsikring


erhvervsforsikring i If

If er markedsledende i Norden inden for forsikringer til virksomheder. Kunderne er små og mellemstore virksomheder med op til 500 ansatte. 

Vi sælger erhvervsforsikring i Danmark, Sverige, Norge og Finland. I alt har vi omkring 330.000 kunder og udgør 29 procent af Ifs samlede indtægter. 

Standardløsninger og specialpakker

Hovedparten af vores kunder består af små virksomheder, som efterspørger standardiserede løsninger, men vi tilbyder også individuelt tilpassede forsikringer og rådgivning til større virksomheder.  Vi tilbyder erhvervsforsikring inden for ejendom, ansvar, køretøj, personale samt transport.  

Gunstige løsninger til risikobevidste virksomheder

Vi tilbyder alle risikobevidste virksomheder i Norden fleksible og gunstige forsikringsløsninger, og vi har et stærkt engagement i og et stærkt fokus på hver enkelt virksomhed og dens behov.

"Vi forsikrer ikke bare virksomheder i hele Norden, men også virksomhedernes vigtigste aktiver – de mennesker, som arbejder der. Sammen skaber vi de bedste og mest fleksible forsikringsløsninger til hver enkelt virksomhed", siger Ivar Martinsen, chef for forretningsområde Erhverv, Nordisk.