Rejseforsikring

Få hjælp på rejsen hvis du mister din bagage, bliver syg eller skal transporteres hjem efter en skade. 

Rejseforsikringen dækker corona som enhver anden sygdom. Læs mere her

Beregn din pris

Vi ringer muligvis til dig for at sikre korrekt forsikringsdækning. Læs mere om, hvordan vi håndterer personlige oplysninger.

  • Få hjælp 24 timer i døgnet

    Med If´s Rejsehjælp får du dansktalende hjælp døgnet rundt hvis du bliver syg og har brug for at komme på hospitalet. Tlf 70 12 12 12

  • Erstatningsrejse ved sygdom

    Hvis du bliver akut syg eller er indlagt i mere end halvdelen af din planlagte ferierejses længde, kan du få en ny ferierejse via Rejse Plus.

  • Dækker i 60 dage

    Med Rejse Super er du altid dækket de første 60 dage af rejsen.

Rejseforsikringen er et vigtigt supplement til det blå EU-sygesikringskort på rejser i Europa (EU/EØS-landene). Rejser du uden for Europa, er du kun dækket af din rejseforsikring. 

Se de forskellige rejseforsikringer og dækninger i skemaet herunder. 

Sammenlign dækninger Rejse Super
Inkl. afbestilling
Rejse Plus
Inkl. afbestilling
Rejse

Rejseforsikringen dækker de rimelige og nødvendige udgifter, du har til fx behandling på et hospital eller hos en autoriseret læge, hvis du bliver akut syg eller kommer til skade på ferierejsen i udlandet.​

Ingår Ingår Ingår

Rejseforsikringen dækker rimelige og nødvendige udgifter til transport, fx hvis du bliver akut syg eller kommer til skade, og du skal transporteres med ambulance til et behandlingssted eller hjem til Danmark.​

Ingår Ingår Ingår

Rejseforsikringen dækker op til 3 personer tilkaldt fra Danmark, hvis du er blevet akut alvorlig syg.

Ingår Ingår Ingår

Rejseforsikringen dækker ekstraudgifter til kost, logi mm. for op til 3 sygeledsagere, hvis de bliver hos dig, fordi du er blevet akut alvorligt syg, er kommet alvorligt til skade eller dør.

Ingår Ingår Ingår

Bliver du overfaldet på ferien og kommer til skade, udbetaler rejseforsikringen en erstatning, som svarer til det beløb, gerningsmanden ifølge dansk lov skulle have givet dig, op til 300.000 kroner.

Rejseforsikringen dækker også, hvis du får brug for krisehjælp på feriestedet efter fx røveri, overfald, ulykke eller en naturkatastrofe.​

Ingår Ingår Ingår

​Rejseforsikringen dækker dine ekstraudgifter til evakuering og/eller ufrivilligt ophold, hvis en dansk offentlig myndighed opfordrer til evakuering under din rejse.

Rejseforsikringen dækker også, hvis de lokale myndigheder opfordrer til evakuering fra det sted, hvor du opholder dig eller de ufrivilligt tilbageholder dig.

Ingår Ingår Ingår

Rejseforsikringen dækker, hvis du som privatperson pådrager dig et juridisk ansvar for skade på inventar og/eller bygningsdele i en lejet feriebolig.​

Ingår Ingår Ingår

Rejseforsikringen dækker dine omkostninger til advokat, fx i forbindelse med en privat uenighed som ender i retten eller hvis de lokale myndigheder rejser krav mod dig.

Ingår Ingår Ingår

​Rejseforsikringen dækker udgifter til eftersøgning og redning af dig inden for en radius af 50 km fra det sted, hvor du sidst er blevet set.

Ingår Ingår Ingår

Rejseforsikringen dækker, hvis du ikke kan rejse, fordi du bliver indlagt på hospitalet pga. akut sygdom eller ulykke, eller hvis du dør. Derudover dækker rejseforsikringen udgifter svarende til rejsens pris pr. dag for hver af de personer, som afbestiller rejsen og som er dækket af din rejseforsikring.

Bemærk!
Afbestillingsforsikringen træder først i kraft 14 dage efter din rejseforsikring er trådt i kraft.

Hvis din rejseforsikring (inklusiv afbestilling) er overtaget fra andet selskab, træder afbestilling i kraft sammen med rejseforsikringen.

Ingår Ingår

Rejseforsikringen kompenserer for ødelagte feriedage (rejsens pris pr. dag), fx hvis du kommer på hospitalet eller bliver hjemtransporteret, og dermed får ødelagt under halvdelen af din ferie.

Du er også dækket, hvis du bliver syg, uden at komme på hospitalet og en læge ordinerer, at du skal ligge i sengen.

Ingår Ingår Ingår inte

Rejseforsikringen giver dig ret til en ny ferierejse, hvis du bliver akut syg eller kommer til skade og bliver indlagt på hospitalet i mere end halvdelen af ferien. Eller hvis du bliver akut syg og en læge ordinerer, at du skal ligge i sengen i mere end halvdelen af ferien.

Du er også dækket, hvis du i første halvdel af ferien bliver transporteret hjem eller rejser hjem på grund af hjemkaldelse uden at vende tilbage til feriestedet.​

Ingår Ingår Ingår inte

Rejseforsikringen dækker de ekstraudgifter, du har til transport til Danmark, hvis du fx bliver kaldt hjem, fordi én i din nærmeste familie er blevet akut syg eller er død.

Ingår Ingår Ingår inte

Rejseforsikringen dækker de ekstraudgifter, du har til at få bilen transporteret hjem til Danmark eller til det sted, hvor du befinder dig efter endt hospitalsindlæggelse eller evakuering, hvis du har været nødsaget til at efterlade din bil på et feriested i Europa.

Ingår Ingår Ingår inte

​Rejseforsikringen dækker dine ekstraudgifter til transport, kost og logi, hvis dit planlagte offentlige transportmiddel til feriestedet eller Danmark er forsinket mere end 4 timer.

Ingår Ingår Ingår inte

​Rejseforsikringen dækker de rimelige og nødvendige udgifter du har til beklædning og personlig pleje, hvis din indskrevne bagage er forsinket i mere end 4 timer efter din ankomst til et feriested udenfor Danmark.

Ingår Ingår Ingår inte

Rejseforsikringen dækker de ekstraudgifter du har til leje af en tilsvarende feriebolig, hvis du ikke kan benytte din feriebolig pga. en skade.

Ingår Ingår Ingår inte

​Rejseforsikringen dækker, hvis dine feriedage ødelægges ved at du bliver akut syg eller kommer til skade på ferien, og det betyder, at du ikke er i stand til at udøve de planlagte aktiviteter.

Det kan fx være, hvis du brækker din hånd på en cykelferie og derfor ikke kan gennemføre turen. Da formålet med ferien var at cykle, vil du modtage erstatning for de dage, du ikke kunne cykle, foruden udgifterne til den lejede cykel.

Ingår Ingår inte Ingår inte

Rejseforsikringen dækker, hvis du får varige mén efter en læges fejlbehandling i direkte forbindelse med en dækket skade.

Ingår Ingår inte Ingår inte

Rejseforsikringen giver dig en ekstra godtgørelse, så du fx kan købe nye feriedage hos din arbejdsgiver, hvis du bliver akut syg eller kommer til skade i mere end halvdelen af rejseperioden. Vi dækker også erstatning til din rejseledsager, hvis din rejseledsager har været hos dig under hospitalsindlæggelse eller er rejst med dig hjem som sygeledsager i mere end halvdelen af ferien.

Ingår Ingår inte Ingår inte

​Rejseforsikringen dækker deltagelse i bl.a. messer, møder med forretningspartnere og konferencer i op til 2 dage, så længe hovedformålet med rejsen er en privat ferierejse.

Ingår Ingår inte Ingår inte

Dækker op til 2 personer under 18 år, som ikke bor i din husstand, men som du har med på rejsen – hvis de ikke har egen rejseforsikring. Det kan fx være børnenes venner.

Ingår Ingår inte Ingår inte

Rejseforsikringen dækker evt. selvrisiko med op til 20.000 kroner pr. rejse, ved kaskoskade på en lejet personbil, autocamper, motorcykel eller knallert i udlandet, når køretøjet er sædvanligt ansvars-, tyveri- og kaskoforsikret.

Ingår Ingår inte Ingår inte

Rejseforsikringen dækker krisehjælp til dine pårørende i Danmark, hvis der skulle sker dig noget på feriestedet, fx efter røveri, overfald, ulykke​ eller en naturkatastrofe.

Ingår Ingår inte Ingår inte

Rejseforsikringen dækker op til 60 dages rejse, og gælder fra det tidspunkt, hvor du forlader din bopæl for at begynde rejsen.

Ingår Ingår inte Ingår inte

Rejseforsikringen dækker farlig sport, såsom:

Boksning, karate og andre kampsportsgrene.
Elastikspring, paraglidning (faldskærm efter båd), parasailing, hanggliding (drage- eller sejlflyvning), faldskærmsudspring og svæveflyvning.
Jetski og vandscooter.
Dykning med anvendelse af dykker- eller frømandsudstyr.
Træning eller deltagelse i enhver form for motorløb, cykelløb eller hestevæddeløb.
Triatlon eller andre tilsvarende ekstremsportsgrene.​​​

Ingår Ingår inte Ingår inte

Tilvalg til rejseforsikring

For dig, som vil være på den sikre side

Er du korrekt forsikret?

Livet ændrer sig hen ad vejen. Familien bliver større, eller børnene flytter hjemmefra. Måske køber du hus eller får en ekstra bil. Få hjælp med forsikringerne, så de passer til dig og dit liv.

Brug for en snak? Ring til os på 70 12 12 12 eller book dit møde med os.

Book dit møde

Saml dine forsikringer

Få op til 15 % rabat

Spørgsmål og svar til rejseforsikring