Forsikring til vognmand

Altid korrekt forsikret! Vi giver dig et skræddersyet tilbud på forsikringer til din vognmandsforretning.

CVR-nummeret skal indeholde 8 tal
Jeg mangler CVR-nummer
Formularen sendes...

Vi hjælper din vognmandsforretning med de forsikringer, som sikrer dig bedst muligt​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​.

 • Korrekt forsikret

  Vi sørger for at din virksomhed er korrekt forsikret, så du kan fokusere på virksomheden.

 • Skadeservice i topklasse

  Kunder giver os 9 ud af 10 for skadehåndtering. Det er nemt at anmelde, vi arbejder hurtigt og du kan nå os 24/7.

 • Skræddersyet forsikring til dig

  Vi skræddersyr forsikring til dit behov. Personlig rådgivning gør, at du kan føle dig tryg og være korrekt forsikret.


Driver du en vognmandsforretning til transport i varevogne eller lastbiler, så får du her en oversigt over de mest relevante erhvervsforsikringer og fordele til din branche.

Forsikringer til vognmand Lovpligtig Vi anbefaler Bedst sikret
Ansatte kommer udfor arbejdsulykker

Du skal købe en arbejdsskadeforsikring, når du er arbejdsgiver og har ansatte i din virksomhed. Arbejdsskadeforsikringen dækker de ansatte, hvis de kommer ud for en arbejdsulykke på arbejdet.

Dine køretøjer

Ansvar

Ifølge færdselsloven skal du, som ejer/bruger af et motordrevet køretøj, købe en ansvarsforsikring til dine køretøjer. Ansvarsforsikring dækker dig som fører og dækker skader du påfører andre personer og ting.

Delkasko eller kasko

Vi anbefaler, at du køber delkasko- eller kaskoforsikring til dine køretøjer (Basis, Standard eller Super), da de dækker mod bl.a indbrud, tyveri, brand og hærværk. 

 

Fragtføreransvarsforsikring

Uanset om du har en vognmandsforretning eller er selvstændig vognmand med en enkelt bil, bør du have en fragtføreransvarsforsikring.

 • Vi kan udstede et bevis på at du er forsikret, hvilket kræves af visse ordregivere
 • Vi tager sig af de krav du modtager fra kunderne
 • Vi dækker det ansvar du ifalder overfor kunderne​​
Dit inventar, værktøj, maskiner m.m.

Med vores løsøreforsikring sikrer du dit inventar mod brand-, tyveri- og vandskader. Fx dit værktøj, reservedele, maskiner, samt de driftstab og meromkostninger, der kan være i forbindelse med en skade med vores driftstabsforsikring.

Bistand ved retssager og udgifter hertil

Få dækket dine udgifter ved retssager inkl. juridisk bistand med vores retshjælpsforsikring. Du kan fx komme ud for at der opstår uoverenstemmelser med arbejdet der er udført eller varer der er leveret og det kan koste dig dyrt.

Netbankindbrud og kriminalitet begået af dine ansatte

Beskyt din virksomhed mod netbankindbrud af din bankkonto. Derudover dækker vores kriminalitetsforsikring også mod kriminalitet begået af dine ansatte både overfor din virksomhed og dine kunder.

Hacking af dit IT-system og data

Cyberforsikringen hjælper din virksomhed, når dit IT-system bliver udsat for hacking og som medfører at du får omkostninger for rekonstrurering af dit system og data. Kommer du ud for at din virksomhed må ligge stille pga. hackerangreb erstatter forsikringen driftstabet.

Dine ansatte kommer udfor et ulykkestilfælde

Vores ulykkesforsikring er et godt supplement til arbejdsskadeforsikringen og et godt personalegode.

Kommer dine ansatte udfor et ulykkestilfælde giver vi invaliditetserstatning og dødfaldserstatning. Er der behov for akut krisehjælp, er vi der også.

Ingen tabt omsætning, hvis I bliver syge eller kommer ud for en ulykke

Sikrer din virksomheds økonomi ved langtidssygemeldinger. Du får erstatning ved sygeforløb over fire uger, alt efter din virksomheds behov og risiko. Du har desuden fuld frihed til at vælge, hvem der skal forsikres og hvor meget de skal forsikres for.  Alt dette kan du få med vores sygedriftstabsforsikring.

Når du og dine ansatte bliver syge

Bliver du eller en af dine ansatte syge og ikke kan komme på arbejde den næste måned eller det næste halve år, så får I bla. hurtig behandling via privathospital og du minimerer sygefraværet og forsinkelser på byggeriet med vores sundhedsforsikring.

HAR DU OVERVEJET FØLGENDE SKADER:

 • Du bliver stillet til ansvar for kundens gods?

 • Din chauffør kan ikke få startet firma- eller varebilen eller lastbilen og al forsinkelse af transporten er afgørende for at leveringen overholdes?

 • En af virksomhedens nøglepersoner er syg i en længere periode?

​Ønsker du økonomisk tryghed, rådgivning og hjælp til at komme hurtigt videre, er det vigtigt at vognmandsforretningens ansvar er dækket, samt du er sikret mod skader på dine bygninger og bygningernes indhold.

​REJSEFORSIKRING

​Som vognmand er det vigtig at have en rejseforsikring, når transporten går til udlandet. ​For mere information vedrørende en rejseforsikring til vognmand: Kontakt os.​

​KASKOFORSIKRING til køretøjer

Som ejer af en vognpark er det vigtig at købe en lovpligtig ansvarsforsikring og en kaskoforsikring, som dækker skader på dine forskellige køretøjer.

Kaskoforsikringen dækker skader på dine køretøjer, som fx opstår ved færdselsuheld, parkeringsskader, tyveri, hærværk, brand. 

Vejhjælp giver dig hurtigt hjælp til at komme videre

Vi tilbyder vejhjælp til dine køretøjer, så du er sikret hurtig hjælp og assistance.

 • Kør ordentligt og undgå færdselsuheld

  Sæt dig ind i færdselsreglerne, inden du bevæger dig ud i trafikken. Så minimerer du risikoen for færdselsuheld og skader i trafikken.

  Følg færdselsreglerne og bliv trafiksikker
 • Undgå skader til vognmænd

  Vi har udarbejdet en komplet skadeguide til dig og dine chauffører, så I undgår skader med godset, lastbilen og under arbejdet.

  Forebyg skader til vognmand
 • Transportsikkerhed

  Vi giver dig råd og tips, så du kan mindske risici for skader på varerne, du transporterer inkl. tjekliste ved modtagelse af gods.

  Læs mere om transportsikkerhed