Konsulentforsikring

Vi tilbyder konsulentforsikring til alle typer af konsulenter.

Hjørnestenen i vores konsulentforsikringer er den professionelle ansvarsforsikring, som yder dig en vigtig beskyttelse i din rolle som rådgivende konsulent. 

Bestil et uforpligtende tilbud skræddersyet til din konsulentvirksomhed.

Erhvervsforsikring for konsulenter

Vi skræddersyr forsikringen, så den matcher: Tilpasset virksomheden
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Bestil skræddersyet tilbud Prøv forsikringsguiden

Start dit eget konsulentfirma

Vi har sammensat en oversigt til dig, der overvejer at starte eget firma og blive selvstændig konsulent.

Her kan du læse, hvad det kræver af dig som person, hvordan du skaber en kundebase for dit nye konsulentfirma, og hvilke skridt du skal tage for at få styr på det grundlæggende papirarbejde og komme i gang.

Læs mere om at blive konsulent

Vigtigt at forsikre sit ansvar som konsulent

Vores konsulentforsikring indeholder blandt andet en professionel ansvarsforsikring.

Denne såkaldte rådgiverforsikring dækker erstatningskrav som følge af forkert rådgivning, beregninger, anvisninger, tegninger eller beskrivelser.

Ansvarsforsikring med retsbeskyttelse er også inkluderet, hvilket betyder, at vi hjælper dig  i juridiske tvister vedrørende din konsulentopgave. Vi bringer din sag for retten og betaler sagsomkostningerne.

Vidste du, at...

Vidste du, at en kunde kan kræve, at du har en professionel ansvarsforsikring? Som konsulent kan du blive ramt af store erstatningskrav, hvis fejl i din rådgivning leder til tab for kunden. En professionel ansvarsforsikring er en sikkerhed for både dig og for kunden, da den sikrer, at din virksomhed kan imødekomme et sådant erstatningskrav.

Hvornår bliver en konsulent holdt erstatningsansvarlig?

Afhængigt af branchen og de aftaler der er indgået mellem en virksomhed og en konsulent, gælder der forskellige regler. For at blive holdt erstatningsansvarlig betyder det, at du som konsulent ved hjælp af rådgivning eller udført arbejde har forvoldt en skade på kundens virksomhed, der resulterer i en omkostning for dem.

I disse tilfælde kan kunden have ret til at rejse erstatningskrav mod dig som konsulent, og derfor er det meget vigtigt, at du har en ansvarsforsikring med dækning af dit ansvar som rådgiver.

IT-konsulent eller teknisk konsulent?

Vi hjælper dig

Vi har stor erfaring med at forsikre konsulenter, og vores eksperter sidder klar til at hjælpe dig. Forsikringen tilpasses din virksomheds behov, så du hverken er under- eller overforsikret. På den måde kan du trygt fokusere på din virksomheds kerneydelser.

Bliv kontaktet af os

Spørgsmål og svar om konsulentforsikring