VIL DU ARBEJDE SAMMEN MED OS?

Hos If er vi ca. 6.500 medarbejdere fordelt i Norden og Baltikum - vil du være én af os?

 • Stor medarbejdertilfredshed

  ​2 gange om året gennemfører vi medarbejderundersøgelser, og den seneste viser, at 91 % har det godt eller meget godt med deres arbejde og hele 88 % føler, at deres arbejde er meningsfuldt.​​

 • Varierende kompetencer

  If består af alt fra ingeniører, advokater, matematikere og økonomer, til politifolk, sygeplejersker, sælgere og folk med baggrund inden for ledelse, byggeri, motor og m.m.​​​ Her er også plads til dig!​​

 • Fokus på udvikling og ansvar

  Vi tror på vores medarbejderes kompetencer og idéer, og derfor giver vi hinanden ansvar i et åbent og tillidsfuldt miljø, hvor alle forventes at vise initiativ og udvikle deres egen karriere.​

Certificering

Velkommen hos en af Danmarks bedste arbejdspladser

På Great Place to Work®s liste 'Danmarks Bedste Arbejdspladser® 2018' ligger If Privat på en flot 26. plads ud af 89 virksomheder i kategorien Mellemstore arbejdspladser (50-499 medarbejdere).


If er et "Great Place to Work"

I If Skadeforsikring Privat er vi meget stolte af vores Great Place to Work®-Certificering. Certificeringen betyder, at vi lever op til Great Place to Works globale standard for, hvad der kendetegner en god arbejdsplads. 

Certificeringen er givet på baggrund af en grundig evaluering af vores ledelses- og organisationspraksis, og en omfattende medarbejderundersøgelse med fokus på tillid, stolthed og fællesskab. 

Peter, Senior Underwriter

"Ledelsen har stor tiltro til den enkelte medarbejder og dennes kompetencer."

Lama, Leder af CC Inbound

"Fedt, uformelt arbejdsmiljø og stemning. Vi rykker, når der skal rykkes, og vi er omstillingsparate."

Kim, Leder af Digital

"Her er en god teamspirit. Alle giver en hånd med, hvor det er nødvendigt."

If som arbejdsplads

​If som arbejdsplads

Vi er ca. 6.800 medarbejdere i If, hvoraf de 560 sidder på vores danske kontor i Hvidovre, ca. en halv time fra Nørreport med offentlig transport.

Som medarbejder i If bliver du en del af en flad organisation med højt til loftet. Her er altid åbne døre, og alle taler med alle. Vi stræber efter at skabe gode forudsætninger for, at vores medarbejdere kan opbygge deres egen karriere. Vi tror på vores medarbejderes evner, og giver dem ansvar i et åbent og tillidsfuldt miljø, hvor alle forventes at vise initiativ.

Vi lægger stor vægt på medarbejdernes trivsel, og vi stræber efter, at vores ansatte har en god balance mellem arbejds- og privatliv.

Både vores fysiske og psykiske arbejdsmiljø er baseret på vores kerneværdier: Vi skal være lette at nå og forstå, engagerede, nytænkende og pålidelige, både overfor vores kunder og overfor hinanden i dagligdagen.


Sundhed og trivsel er et fælles ansvar

Vi prioriterer vores medarbejderes sundhed og trivsel højt. Det er nemlig dig og din trivsel, der gør If til en succesfuld arbejdsplads og virksomhed.

Derfor har vi stor fokus på medarbejderudvikling og videreuddannelse, samt halvårlige medarbejderundersøgelser, hvor vi tager pulsen på Ifs afdelinger, hjælper ledere til at motivere deres medarbejdere samt udvikle afdelingen og deres lederskab.

Professionelle medarbejdere giver øget værdi for vores kunder, og gode ledere giver medarbejderne mulighed og råderum til at optræde professionelt.


Privat fitnesscenter

I en travl hverdag kan det være svært at få tid til den daglige motion, og derfor har vi i If valgt at bygge et gratis, privat fitnesscenter til vores medarbejdere.

Det 500 m2 store fitnesscenter ligger i stueetagen på vores hovedkontor, og tilbyder alt lige fra løbebånd til vægte, foruden populære træningshold som Spinning, Stram Op og Bokwa.


Personlig udvikling

I en virksomhed der har afdelinger i hele Norden og Baltikum, er der gode muligheder for at have et stort netværk. Vi arbejder og sparre med hinanden på tværs af landegrænser, og du finder en masse dygtige kolleger internt i virksomheden, hvis kompetencer kan støtte dig i din egen faglige udvikling.

Man kan derfor sige, at du ikke blot har 560 kolleger, men 6.800, hvis du selv ønsker det.


Der skal være tid til det hele

I If arbejder vi med flextid, hvilket gør balancen mellem privatliv og arbejdsliv nemmere. Vi tilbyder fx flekstidsordning, hjemmearbejde (hvor det er foreneligt med stillingen), mulighed for orlov og seniorordning.


- også ferie

I If tilbyder vi dig fem ugers ferie, og derudover er Grundlovsdag, dagen efter Kr. Himmelfart, juleaftens- og nytårsaftensdag også fridage.


Vi har selvfølgelig også en række personalegoder

Som ansat hos os får du adgang til en række personalegoder, fx får du via vores kollektive overenskomst en gruppelivsforsikring, private tingskadesforsikringer med rabat og meget mere.

Derudover tilbydes du en attraktiv pensionsordning, årlige omsorgsdage, ekstra feriedage for visse grupper af medarbejdere, 2,75 % i ferietillæg og formaliserede medarbejdersamtaler, som bl.a. fokuserer på dine kundskaber.

Dette er blot nogle af de personalegoder, som vi tilbyder via overenskomsten. Og ja, så er du også dækket af vores sundhedsforsikring i tilfælde af sygdom eller uheld.


Foreninger for alle

I If har vi en række foreninger, der passer til de fleste. Vi har fx løbeklubben, som deltager i flere løb gennem året, og derudover løber If selvfølgelig også med i DHL-stafetten hvert år.

Derudover har vi gourmetklubben, kunstklubben, sportsforeningen, vinklubben og golfklubben - så der burde være en klub for alle!


Attraktiv kantineordning

Vi ønsker kun vores kolleger det bedste, derfor tilbyder If en attraktiv kantineordning, hvor både varme retter, salat- og pålægsbar m.m. tilbydes hver dag. Kantinen serverer desuden også morgenmad, som kan tilkøbes.

Vi går meget op i at mindske madspild, og derfor kan man hver fredag eftermiddag købe rester med hjem, så madspildet minimeres.

Sidst, men ikke mindst, er kantinen tæt på en økologicertificering, hvilket vil sige, at kantinen konsekvent er minimum 30 % økologisk.

Vi har opstillet kaffeautomater med friskkværnet kaffe på alle etager, et udvalg af the, kildevand og danskvand og gratis frugt.


Rygning foregår udendørs

Ifs bygninger er røgfri zone, og rygning må kun finde sted i den dertil indrettede rygesalon ved søen. Hvis du ønsker at holde op med at ryge, ydes der i et vist omfang økonomisk hjælp hertil.​​

Bliv finanselev hos os

Finanselev 2018 – Er det dig?

Drømmer du om en fremtid inden for finans og forsikring i Nordens største forsikringsselskab?

Som finanselev hos os vil du få mulighed for at kombinere en spændende praktisk hverdag med skoleophold, hvor du opbygger forsikringsmæssige kompetencer.

Du vil med base i en konkret afdeling blive introduceret til dine opgaver, og du vil hurtigt få så meget viden, at du bliver selvkørende. Du bliver tilknyttet en fast mentor, som hjælper dig og besvarer de spørgsmål, der naturligt vil opstå undervejs.

Hvis du er åben og nysgerrig, vil du opleve, at dine kolleger giver dig ansvar, tager dig med på råd og involverer dig i nye spændende projekter.

Du vil under uddannelsen arbejde med police- og skadebehandling, salg, administration og kundeservice.

En af vores elever - Josefine - udtaler:
"If er et nordisk selskab med mange muligheder, hvor du som elev får lov til at prøve dig frem. De tager dig seriøst som elev, og du får stor indflydelse på dit forløb".

Du kommer til at arbejde i et til tider hektisk, men uformelt og åbent miljø. Derudover får du gode arbejdsforhold med mulighed for flekstid.

Finanselevuddannelsens indhold

Uddannelsen er en bred 2-årig uddannelse for elever i pengeinstitutter, realkredit- og forsikringsselskaber.

En del af uddannelsen består af obligatoriske fag, der er fælles for de tre brancher. Her lærer du fx om kunderådgivning, og du får redskaber til kortlægning af kundens økonomi. Dette supplerer du med valgfrie specialefag, der er tilpasset dig, din arbejdsgiver og din branche - i dette tilfælde forsikringsområdet.

Du kommer rundt i 3 forskellige afdelinger i den 2-årige periode både inden for Privat og Erhverv. Du vil derfor få et stort netværk, en afvekslende hverdag og et solidt fundament for fremtiden. Du vil selv få indflydelse på hvilke afdelinger, du kommer til at sidde i.

Du vil igennem hele din uddannelse have en fast kontaktperson i HR-afdelingen, som følger din udvikling og koordinerer de mere overordnede ting, herunder også fælles aktiviteter for dit elevhold. Derudover vil du få rig mulighed for kvalificeret sparring med de andre finanselever i If.

Vores kommende elevhold starter den 1. september 2018.

Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde og være elev i If, hvis du klikker her Mød vores elever.

Den ideelle finanselev har:

 • HHX, EUX eller STX suppleret med lidt erhvervserfaring
 • Mod på at påtage sig nye, afvekslende og forskelligartede opgaver
 • Modenhed og lyst til at tage ansvar og initiativ
 • Et godt humør og en god portion sund fornuft
 • Lyst til at investere i sin uddannelse

I If kan vi - ud over en elevplads - også tilbyde dig en rigtig god frokostordning, et veludstyret fitness center og adskillige aktive foreninger.

For at komme i betragtning er det nødvendigt, at du sender dine eksamenspapirer, din ansøgning samt CV, og sender dette via vores rekrutteringssystem.. Vi holder løbende samtaler.

Vi forventer, at du kan fremvise ren straffeattest.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Spørgsmål?

Har du spørgsmål omkring forløbet eller elevstillingen, er du velkommen til at kontakte Charlotte Jurlander på telefon 41 88 51 24 eller charlotte.jurlander@if.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

​Læs mere om Finanselevuddannelsen​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Mød vores elever

Mød Laura

Navn: Laura Knudsen

Alder: 21 år

Nuværende elevstilling: Forsikringsrådgiver, Kundeservice - Outbound.

Hvorfor er det spændende at være elev i If?
Jeg syntes, at det er spændende, at man kommer rundt i flere afdelinger og dermed får et bredt syn på forsikringsbranchen. Det var faktisk grunden til, at jeg valgte If, og jeg er blot blevet bekræftet i dette, efter jeg startede. Jeg vidste, at jeg ville arbejde i forsikringsbranchen, og hos If kan jeg mærke, at man tænker ligesom jeg, at der er mere bag en forsikring, og at god behandling af kunderne er meget vigtigt.

Hvad er du blevet overrasket over i mødet med If?
Jeg er blevet overrasket over, at der er en afslappet stemning iblandt kollegaerne. Det skal forstås positivt, da der er plads til at stille spørgsmål hos ens kollegaer, samtidig med at man bliver respekteret.

Hvad skal man være forberedt på som elev i If?
Man skal være forberedt på, at man selv skal byde ind, hvis man har nogle ønsker, blandt andet omkring hvilken afdeling man ønsker at være i, hvilket jeg syntes er godt. Det er vigtigt, at man som elev er åben og imødekommende, så man finder det nemt at sige til, hvis der er noget, man ikke er tilfreds med.

Hvad er det bedste ved at være elev i If?
At man har en stor indflydelse og samtidig arbejder på lige fod med kollegerne i de forskellige teams. Jeg sætter stor pris på, at man dermed ikke får rollen som eleven, der ikke kan få lov til noget.


Mød Magnus

Navn: Magnus

Alder: 21 år

Nuværende elevstilling: Erhvervsrådgiver, Erhvervscentret.

Hvorfor er det spændende at være elev i If?
Jeg synes, det er spændende at se, hvordan et forsikrings​selskab arbejder, og hvad for nogle arbejdsopgaver de løser. Det er fedt at se hvordan den finansielle branche fungerer. Man bliver udfordret, og der er mange problemstillinger, som skal løses. Det er spændende at løse opgaverne til punkt og prikke og føle, at man har gjort en forskel for kunden.

Hvad er du blevet overrasket over i mødet med If?
Jeg er blevet overrasket over, hvor stort et selskab If egentlig er! Jeg blev også overrasket over forsikringsbranchens størrelse generelt, og hvor meget forsikring fylder i hverdagen for det enkelte individ.

Hvad skal man være forberedt på som elev i If?
Man skal være forberedt på at blive udfordret og presset, men på en god måde, hvor læringen er i fokus.

Hvad er det bedste ved at være elev i If?
Det føles godt at være en del af If, fordi man bidrager og løfter i flok. Dagene går hurtigt, og man er i selskab med de bedste kolleger.​​​​​​

Mød vores ansatte

Peter, Senior Underwriter, Marine Industrial

Hvilke arbejdsopgaver løser du?

 • Jeg udarbejder skræddersyede tilbud på vareforsikring til vores industrikunder og sikrer If en fornuftig lønsomhed over tid.

Hvad sætter du størst pris på ved at arbejde i If?

 • Tillid! Ledelsen har stor tiltro til den enkelte medarbejder og dennes kompetencer til at udføre arbejdsopgaverne. Der er også stor fleksibilitet. Det letter mit arbejds- og familieliv, at jeg har fleksibel arbejdstid, hvor jeg bl.a. har mulighed for at arbejde hjemmefra.

Hvordan er arbejdsmiljøet i dit team?

 • Meget positivt, rart og uformelt. Alle hjælper hinanden. Afdelingens leder har også stor fokus på, at kommende medarbejdere skal kunne passe ind i afdelingen. Sociale egenskaber er derfor vigtige.

Hvorfor har du valgt at arbejde i If?

 • Jeg fik muligheden for at få mere ansvar og udvikle mig, og jeg har ikke fortrudt et sekund.


Jannick, Erhvervsrådgiver, Erhvervscentret

Hvilke arbejdsopgaver løser du?

 • Jeg servicerer både nye og eksisterende erhvervskunder på mail og telefon. Min fornemmeste opgave er at være kundens personlige rådgiver og - ud fra kundens behov - tilbyde et skræddersyet forsikringsforslag til deres virksomhed.

Hvad sætter du størst pris på ved at arbejde i If?

 • At det er en god og sund arbejdsplads, der er i konstant udvikling. Der er mulighed for løbende faglig og personlig udvikling – både internt og eksternt på forsikringsakademiet. Der er gode arbejdsforhold med mulighed for flextid og sociale tilbud samt aktiviteter.

Hvordan er arbejdsmiljøet i dit team?

 • Der er rigtig højt til loftet og plads til at blive hørt og give sin mening til kende til både kolleger samt ledere. I mit team er der en rigtig god og fornuftig indbyrdes kommunikation.

Hvorfor har du valgt at arbejde i If?

 • If er nordens største skadeforsikringsselskab og har et stærkt brand. Vi er også langt fremme med digitaliseringen i forhold til konkurrenterne.


Kim, Leder, Digital Private

Hvilke arbejdsopgaver løser du?

 • Jeg har det overordnede ansvar for vores to forretningsområder; Digital og Strategiske Alliancer. Mine arbejdsopgaver handler hovedsageligt om at sætte retningen samt motivere mine medarbejdere og tilsikre, at vores kunder får de bedste oplevelser på vores digitale platforme samt hos vores partnere.

Hvad sætter du størst pris på ved at arbejde i If?

 • Super flinke og kompetente kolleger, fedt arbejdsmiljø, ambitiøse planer og nordiske synergier.

Hvordan er arbejdsmiljøet i dine teams?

 • Fyldt med energi og motivation. Der er tilmed en god teamspirit. Alle giver en hånd med, hvor det er nødvendigt.

Hvorfor har du valgt at arbejde i If?

 • Jeg kom fra konsulentbranchen og havde lavet nogle opgaver for If. Under mine besøg på Stamholmen havde jeg bemærket, hvor flinke og imødekommende folk var, samt hvor ambitiøs If var på at blive et kundeorienteret og moderne forsikringsselskab.


Lama, Leder, Kundecentret (CC Inbound)

Hvilke arbejdsopgaver løser du?

 • Jeg sikrer, at vi når i mål med vores fælles vision og strategi. Jeg er leder af CC Inbound, som håndterer alle indgående kundehenvendelser.

Hvad sætter du størst pris på ved at arbejde i If?

 • Der er fede udviklingsmuligheder, fælles mål og stræben efter at nå det. Jeg er omgivet af skønne kolleger, der arbejder ud fra en formålsdrevet kultur, som alle bidrager til og er en del af.

Hvordan er arbejdsmiljøet i dit team?

 • Fedt, uformelt arbejdsmiljø og stemning - vi rykker, når der skal rykkes, og vi er omstillingsparate. Vi har en dynamisk og energisk stemning. Vi VIL have kunden i fokus og sikre, at vi er kundeorienterede i alt, hvad vi gør.

Hvorfor har du valgt at arbejde i If?

 • Det var helt tilfældigt. Jeg kom fra bankbranchen og havde savnet at arbejde i et dynamisk miljø og være en del af et kundecenter. I januar 2009 fik jeg et job som kunderådgiver her, og siden har det været en fantastisk udviklingsrejse.


Mike, Digital Project Lead, Digital

Hvilke arbejdsopgaver løser du?

 • Jeg driver forskellige digitale projekter blandt andet login-løsningen Mine Sider og chatbot.

Hvad sætter du størst pris på ved at arbejde i If?

 • Min gode leder, dygtige kolleger, et uformelt arbejdsmiljø og spændende arbejdsopgaver. Jeg arbejder desuden tæt sammen med nordiske kolleger, hvilket er inspirerende og udfordrende.

Hvordan er arbejdsmiljøet i dit team?

 • Der er et tæt samarbejde, og alle bidrager til at løse de forskelligartede arbejdsopgaver. Vi er også et ambitiøst team, der forsøger at udfordre hinanden og drive udviklingen i organisationen.

Hvorfor har du valgt at arbejde i If?

 • Jeg elsker en god udfordring, og der er netop store udfordringer indenfor den finansielle sektor på det digitale område.

Håndtering af persondata ifm. rekruttering

Ansøgninger via Workday

Ansøgninger, der er modtaget af If i forbindelse med en rekrutteringsproces, bliver opbevaret i Workday (Ifs personalesystem). Kun den rekrutterende leder og HR har adgang til disse data. Efter 6 måneder bliver data slettet fra If's system.

Se ledige stillinger i Workday


Ansøgninger sendt via rekrutteringsvirksomheder

Ansøgninger, der er sendt direkte til en rekrutteringsvirksomhed, bliver gemt af rekrutteringsvirksomheden. Når du ansøger, vil du få information om, hvordan virksomheden behandler dine personlige data.


Uopfordrede ansøgninger

Vi kan ikke i øjeblikket modtage uopfordrede ansøgninger via Workday (vores personalesystem).

Uopfordrede ansøgninger sendt direkte til Ifs ledere, skal altid indeholde et samtykke til, at vi må gemme din ansøgning, samt at vi må kontakte dig i fremtidige rekrutteringsprocesser.

Ønsker du at trække din ansøgning tilbage på et senere tidspunkt, skal du kontakte den samme leder igen og informere denne. Lederen vil herefter makulere din ansøgning.

Læs mere om hvordan vi behandler ansøgeres persondata her: Recruitment Privacy Notice (eng) (pdf, 497 KB)

Følg os på de sociale medier

​If er på Facebook, fordi vi ønsker at være netop dér, hvor mange af vores kunder er. Vi bruger ikke Facebook som en salgs- eller ekspeditionskanal, men til at komme med gode råd og tips, spændende nyheder, attraktive konkurrencer og jobopslag, og ikke mindst til at have en dialog med vores kunder.

Like If på Facebook

Følg If på LinkedIn

Sådan er det at arbejde hos If

 
At arbejde hos If

Læs mere om os

Interesseret? Så kan du læse mere om os her: