Vil du arbejde sammen med os?

Vi har løbende behov for flere dygtige kolleger, så hold øje med denne side, hvor vi publicerer vores ledige stillinger. Finder du drømmejobbet, så send os en ansøgning og CV. Vi glæder os til at høre, hvorfor du ønsker at arbejde sammen med os, og hvilke erfaringer du har med i bagagen.

Se ledige jobs

Velkommen hos en af Danmarks bedste arbejdspladser

På Great Place to Work®s liste 'Danmarks Bedste Arbejdspladser® 2019' ligger If på en flot 6. plads i kategorien 'Landets største arbejdspladser (+500 medarbejdere)'.


If er et "Great Place to Work"

I If Skadeforsikring er vi meget stolte af vores Great Place to Work®-Certificering. Certificeringen betyder, at vi lever op til Great Place to Works globale standard for, hvad der kendetegner en god arbejdsplads.

Certificeringen er givet på baggrund af en grundig evaluering af vores ledelses- og organisationspraksis, og en omfattende medarbejderundersøgelse med fokus på tillid, stolthed og fællesskab.

Fedt, uformelt arbejdsmiljø og stemning. Vi rykker, når der skal rykkes, og vi er omstillingsparate.

Vi gør det enkelt

Hos If er vi på en rejse, hvor vores primære mål er at gøre det så enkelt som overhovedet muligt at være forsikret hos os. Hver dag arbejder vi på at gøre vores forsikringer, vores kommunikation, vores skadebehandling og alt hvad vi foretager os, så simpelt og enkelt som muligt.
Vil du med på rejsen?

6.800 ansatte
i hele Norden
600 ansatte
i Danmark
3,6 mio. kunder
i hele Norden

Se, hvordan det er at arbejde hos If

 
 • Bæredygtighed

  Som Nordens førende forsikringsselskab med 3,6 mio. kunder, har vi et stort ansvar for både vores kunder, samfundet og miljøet.

  Læs mere
 • Om os

  If er ejet af den finske finanskoncern Sampo, og har kunder i både Sverige, Norge, Finland, Danmark, Baltikum og Rusland.

  Læs mere
 • Presserum

  I vores presserum kan du læse Ifs seneste nyheder og pressemeddelelser, samt finde vores kontaktoplysninger og mediearkiv.

  Læs mere

Søgeprocessen

Når du ønsker at søge et ledigt job, skal du gøre det online her.

Der er forskellige trin, du skal igennem:

 • På jobannonce-siden klikker du på boksen "Apply", som sender dig videre til den første side i søgeprocessen. Her skal du uploade dit CV. Klik på ”Next” for at komme til næste trin.
 • Herefter skal du indtaste oplysninger om land, navn, adresse, mailadresse, telefonnummer, og hvordan du har hørt om If. Herefter klikker du ”Next”.
 • På tredje trin får du mulighed for at give informationer om din uddannelses- og erhvervsmæssige baggrund. På denne side skal du også uploade din ansøgning og eventuelle øvrige dokumenter, der vil være relevante for os. Klik ”Next”, når du er færdig.
 • Her skal du bekræfte, at du er berettiget til at arbejde i landet, og svare på nogle spørgsmål om dine sproglige evner, samt om du tidligere har arbejdet i If. Klik på ”Next”, når du er færdig.
 • Tag derefter stilling til, om du vil acceptere Ifs vilkår og betingelser ift. brugen af dine data. Klik ”Next”.
 • På sidste side får du et overblik over dine indtastede oplysninger og uploadede dokumenter. Vil du ændre noget, kan du gå tilbage ved at klikke ”Back”. Er du tilfreds, klikker du ”Submit”, og vil modtage en besked på din skærm om, at du nu har søgt stillingen. Hvis du opretter en profil, vil du kunne følge din ansøgnings status.

Samtaleprocessen

En samtaleproces ser typisk sådan ud:

 • Vi gennemgår ansøgningerne umiddelbart efter ansøgningsfristen, hvis ikke vi holder samtaler løbende. Du får så hurtigt som muligt at vide, om vi vil invitere dig til en samtale.
 • Til den første samtale fokuserer vi på at lære hinanden at kende og på at afstemme forventninger. Du får mere at vide om If, teamet du skal indgå i, og opgaverne du skal løfte. Vi fokuserer også på dine faglige og personlige kvalifikationer, dine forventninger til jobbet, opgaverne og kulturen.
 • Er der et godt match efter den første samtale, vil du blive inviteret til endnu en samtale. Den anden samtale vil ofte tage udgangspunkt i en personlighedstest og eventuelt en omtanketest. Disse tests giver ikke et fuldstændigt billede af dig som person, men de supplerer oplysningerne i din ansøgning og indtrykket efter vores møder. Du vil derfor altid få mulighed for at kommentere testresultaterne og give yderligere input.
 • Inden du får tilbudt et job, indhenter vi referencer fra tidligere arbejdsgivere, og du vil altid være informeret om det på forhånd. Det er en forudsætning for en ansættelse, at du kan fremvise en ren straffeattest, og hvis jobbet kræver, at du benytter din bil i arbejdsmæssige sammenhænge, vil du også skulle fremvise gyldigt kørekort.

Din introduktion

Vi ønsker, at du skal føle dig velkommen fra første dag. Vi gør derfor meget ud af at introducere dig til vores virksomhed, dine opgaver, kolleger, systemer og retningslinjer, så du hurtigt bliver selvkørende og kan påtage dig et ansvar.

Søg uopfordret

Vi er altid på udkig efter flere dygtige kolleger. Har du lyst til at arbejde hos os, men kan du ikke finde en aktuel ledig stilling inden for dit specialeområde, kan du sende os en uopfordret ansøgning samt CV.

Du skal inkludere information om hvilken type stilling, du er interesseret i, dine kvalifikationer, relevante erfaringer, personlige egenskaber samt din motivation for at søge job hos os. Vi opfordrer dig også til at holde dig orienteret om vores ledige stillinger på vores hjemmeside. Vi anbefaler desuden at du følger os på LinkedIn: If P&C Insurance.

Håndtering af persondata ifm. rekruttering

Ansøgninger, der er modtaget af If i forbindelse med en rekrutteringsproces, bliver opbevaret i Ifs personalesystem Workday. Kun den rekrutterende leder og HR har adgang til disse data. Efter max 6 måneder bliver al data slettet fra vores system.

Når du sender en ansøgning, giver du samtidig dit samtykke til, at If kan bruge de indsendte personoplysninger til at vurdere dine kvalifikationer ifm. en rekrutteringsproces. Læs mere om, hvordan vi behandler ansøgeres persondata her: Recruitment Privacy Notice (eng) (pdf, 497 KB)