Udvalgte forsikringer

Find forsikringer til det værdifulde i dit liv

Branchens Bedste Kundeservice

If vandt prisen for "Branchens Bedste Kundeservice" inden for pension og finans i 2017. Samtidig blev If nr. 2 ift. "Bedste Kundeservice" på tværs af alle brancher i Danmark.

Styr på personforsikringerne?

Det er rigtig vigtigt, at du har styr på dine personforsikringer, både de private, offentlige og fra arbejdet - især når du har børn eller gæld.

Læs mere her

Få rabat med If Fordelsprogram

Få rabat fra første forsikringskøb og flere fordele, jo flere forsikringer du samler hos os. Inkluderer selvrisikoopsparing, som sænker din selvrisiko for hvert skadesfrit år.

Læs mere her

Er du klar til et skift i vejret?

Temperaturen falder og stormsæsonen starter.

Efteråret er over os, og dagene bliver kortere. Det betyder indendørs hygge, men også kraftigere vinde. Efteråret er nemlig sæson for storm, og det er en god idé at tage sine forholdsregler.

Tips til før og efter storm

Når temperaturen falder og dagene bliver kortere, betyder det for mange, at sommerhussæsonen snart er forbi. Her får du tips til, hvordan du gør dit sommerhus klar til vinterens kulde og blæsevejr.

Få tips til et vinterklar sommerhus.

Vi er klar til at hjælpe dig.

Ring til os på 70 12 12 12, chat eller skriv til os​ - eller få os til at ringe til dig​.​​​​​​​​​

MC-sæsonens længde afhænger bl.a. af, hvilken slags motorcykel du har. Men uanset om du bruger din motorcykel om vinteren, eller om den står opmagasineret, er det en god idé at sørge for, at den er klar til vinterens vejr og forhold.

Få tips til en vinterklar motorcykel