Sådan arbejder vi med bæredygtighed

Bæredygtighedsrapport 2020 (PDF)

I If er vi engageret i FNs Verdensmål for bæredygtig udvikling. I tæt samarbejde med kunder, ansatte og partnere arbejder vi hele tiden med at styrke vores indsatser.

Vi arbejder med 11 bæredygtighedsmål som vi har inddelt i fem områder: Klima, Værdikæder og materialer, Arbejdsmiljø, Mangfoldighed, ligestilling og inklusion og Bærekraftig forretningspraksis.

Bæredygtighedsrapport 2020

Herunder er et udvalg af artiklerne fra rapporten. Hele rapporten finder du længere nede på siden i PDF.

 • Forbereder energisektoren til klimaforandringer

  Klimaforskningsprojektet KLIMPEN har til formål at skabe indsigt i klimapåvirkningen og handlingsmulighederne for energiproduktionssektoren. 

  Læs hele artiklen
 • Ifs Boligtjek reducerer risiko og udledningen af drivhusgasser

  Det at reducere antallet og omfanget af skader på fast ejendom er ikke alene en god idé set ud fra et økonomisk synspunkt – det medfører også en lavere miljøpåvirkning.

  Læs hele artiklen
 • Små norske kommuner gode til at tilpasse sig klimaforandringer

  Selvom de største norske kommuner klarer sig bedst, er det de mindste kommuner, der har gjort de største fremskridt inden for tilpasning til klimaforandringer siden 2019.

  Læs hele artiklen
 • Reduktion, genbrug og genanvendelse i samarbejde med vores leverandører

  I dag handler skadeshåndtering ikke blot om at sikre godt håndværk, men også om at reducere materialeforbrug, minimere transport, genbruge reservedele, genanvende affald og meget andet.

  Læs hele artiklen
 • Project Bumper giver biler nyt liv

  Hvert år skrottes 200.000 biler i Sverige. Mange af dem håndteres af If og vores partnerværksteder, og 95 procent af materialerne genanvendes. Et nyt projekt gør det muligt at genanvende plast fra kofangerne, som genbruges til 3D-printede stole.

  Læs hele artiklen
 • Ifs medarbejdere har gjort en fantastisk indsats under krævende forhold

  I 2020 har coronapandemien påvirket alle If-medarbejderes arbejdsliv og udfordret mange af vores almindelige processer og måder at arbejde på.

  Læs hele artiklen
 • Fremtidens kontor

  Fremtidens kontor styrker medarbejderne

  I fremtiden vil vi forvente, at kontorlokalerne er skræddersyet til netop vores særlige krav, uanset om de skal bruges til at holde møder, samarbejde eller arbejde i fred og ro på egen hånd.

  Læs hele artiklen
 • Psykologisk sikkerhed er nøglen til medarbejdernes trivsel

  Der er ikke to dage, som er ens for mangfoldigheds- og inklusionschef hos If Ran Lavie, hvis rolle på én gang er strategisk og praktisk. 

  Læs hele artiklen
 • 15 år med øget trafiksikkerhed i forbindelse med skolestarten

  For at øge børnenes synlighed og trafiksikkerhed ifm. skolestarten donerer If kasketter med refleksbånd til alle børnehaveklassebørn i Finland. 

  Læs hele artiklen

Bæredygtighedsrapport 2019