Cyberforsikring

Beskyt dig og dine kunder mod it-kriminalitet!

Få et uforpligtende tilbud på cyberforsikring.

Cyberforsikring dækker din virksomheds økonomiske tab og omkostninger ved hackerangreb på din virksomheds data, programmer og it-systemer.

IT-kriminalitet er et hurtigt voksende problem og metoderne bliver mere og mere avancerede.
Hackerangreb, internetsvindel. virus og DDoS-angreb er bare nogle eksempler som hackere og it-kriminelle udsætter virksomheder for. Vi giver dig både erstatning og eksperthjælp med vores cyberforsikring.


Fordele med cyberforsikring

 • Eksperthjælp 24/7

  ​IT-eksperter fra IBM tilgængelige døgnet rundt.

 • Erstatning ved driftstab

  Erstatning ved driftstab i op til 120 dage pga. hackerangrebet​.

 • Klarlægning og rekonstruktion

  Vi d​ækker omkostninger for at genoprette systemerne og rekonstruere data.​

Cyberforsikring Indeholder
Hjælp og erstatning ved genetablering af data og it-systemer

Cyberforsikringen dækker omkostninger i forbindelse med genetablering af ødelagte eller slettede data samt genoprettelse af din virksomheds servere og netværk.

 

Erstatning ved stop i driften

Forsikring betaler erstatning op til 120 dage, hvis virksomheden må ligge stille pga. hackerangrebet.

 

Hjælp og betaling ved erstatningskrav

Bliver dine kunder eller forretningsforbindelser berørt af hackerangrebet mod dig varetager vi dine interesser over for modparten. Vi betaler erstatning, hvis du er ansvarlig og vi fører sagen for dig, hvis du bliver sagsøgt.

 

Eksperthjælp døgnet rundt

Opdager du at du er blevet hacket, har du adgang til It-eksperter fra vores samarbejdspartner IBM, døgnet rundet.

Informationsomkostninger

Omkostninger ved information til berørte kunder og forretningsforbindelser om at et hackerangreb er sket.

Cyberforsikring giver både erstatning og eksperthjælp

Vores cyberforsikring mod it-kriminalitet dækker ved hackerangreb i din virksomhed, det vil sige hvis nogen uden tilladelse skaffer sig adgang til, ændrer, ødelægger, sletter eller på anden måde gør data, programmer eller netværk utilgængeligt. Du får både erstatning og eksperthjælp.

24-timers hotline

Får du mistanke om at virksomheden er blevet udsat for hackerangreb, handler det om at handle hurtigt. Vi har derfor en vagttelefon bemandet med eksperter fra IBM, som du kan ringe til døgnet rundt.​

Ring også hertil, hvis din virksomhed får krav om erstatning fra kunder eller forretningsforbindelser, som mener at din virksomhed er skyld i at følsom information er kommet på afveje.​​​​​​​​​​​​​ 


Hvad dækker cyberforsikring?

 • Økonomiske tab, når din virksomhed bliver udsat for retsstridige handlinger rettet mod din virksomheds data og IT-systemer.
 • Erstatning til kunder og forretningsforbindelser, når de bliver berørt af hændelsen og din virksomhed er ansvarlig for dette.
 • Bistand fra eksperter, som hjælper dig med at undersøge hvad de er sket, kortlægge hvilken slags data, der stjålet eller ødelagt, genoprette systemerne og rekonstruere dataene.
 • Vi hjælper dig med at komme i gang igen, hurtigst muligt, og dækker også det driftstab, som virksomheden har haft som følge hændelsen.
 • Omkostninger ved at informere berørte kunder og forretningsforbindelser, når der har været angreb og overvågning af om stjålne data bliver misbrugt.

Tips og råd om It-sikkerhed

Cyberkriminalitetens mange ansigter

Antallet af hackerangreb på små -og mellemstore virksomheder stiger. Det kan betyde stop i driften, indbrud på konti eller decideret afpresning fra it-kriminelle.

Cyberkriminalitetens mange ansigter

Er din virksomhed forberedt på hacking?

Bliver du først ramt af it-kriminalitet, kan det have alvorlige konsekvenser for din virksomhed, dine partnere og dine ansatte. I værste fald kan et angreb lukke hele din virksomhed.

Er din virksomhed den næste, der bliver hacket?

Få tjekliste til din it-sikkerhed

Tager din virksomhed IT-sikkerhed alvorligt, er du mindre udsat for tyveri og stop i driften. Du kan forbedre din it-sikkerhed ved at fortage flere foranstaltninger.

Få vores tjekliste til it-sikkerhed

Se konsekvenser ved hacking

Hacking kan være meget indgribende for din virksomhed, og du kan som virksomhedsejer opleve store omkostninger og tab som følge af hacking. 

Hvordan skader hacking din virksomhed

Hjælp til ransomware

Organisationen "No More Ransom" hjælper dig med at låse krypteret data op, uden at du er nødt til at betale løsesummen til hackeren.

Læs mere på nomoreransom.org