Sundhedsforsikring med online læge, fysioterapeut og psykolog for hele familien

Med vores sundhedsforsikring får dine medarbejdere let adgang til specialisthjælp med online læge, fysioterapeut og psykolog gennem Hejdoktor - og det samme gør hele deres husstand.

Adgang er hurtig og smidig, og den tilbydes uden henvisning og uden ekstra omkostninger. Det er sundhed for både dine medarbejdere og din bundlinje.

Gå til Sundhedsportalen

En online service med mange fordele

Med vores sundhedsforsikring får virksomhedens medarbejdere adgang til Hejdoktor, som er en online løsning, der tilbyder hurtig adgang til specialister uden ekstra omkostning. Tilbuddet kan anvendes af hele medarbejderens husstand, og det kan anvendes udenfor normale åbningstider. Hejdoktor repræsenterer en holistisk tilgang til sundhed, hvor man får adgang til både online fysioterapeut, læge og psykolog. Det er et målrettet fokus på medarbejdernes fysiske og psykiske helbred, der kan mærkes på bundlinjen.

Hvad koster en sygemelding?

Der er en grund til, at en investering i medarbejdernes helbred, er en god investering i virksomhedens fremtid:

Sygefravær er ikke bare ubehageligt for den enkelte medarbejder, det er også dyrt for virksomheden. Ofte overstiger omkostningerne ved en sygemelding prisen på en sundhedsforsikring.

Vi har lavet et værktøj, hvor du kan beregne, hvad en sygemelding vil koste din virksomhed.

Beregn pris for sygefravær