Få hjælp ved ulykke og sygdom via FirstVet

Download FirstVet-appen til IOS eller Android - så får du og din hund hurtigt hjælp, når I har brug for det.

Endnu en fordel ved din hundeforsikring

Når du har en hundeforsikring med sygdoms- og ulykkesdækning i If, får du mulighed for hjælp og vejledning ifm. ulykke og sygdom via vores partner FirstVet på vores regning.

Du bestiller bare en tid via deres app og klarer konsultationen over mobilen.

Via FirstVets app, får du nemt og hurtigt kontakt til erfarne dyrlæger, der kan guide og vejlede dig direkte via telefonen, hvis din hund er syg eller har været ude for en ulykke. 

Fordelene for dig er:

  • Mulighed for videoopkald med en dyrlæge, så du kan vise vedkommende, hvad der er galt med din hund.
  • Du kan få kvalificeret rådgivning af en dyrlæge, uden at skulle forlade dit hjem.
  • Du sparer tid og penge ved at undgå unødvendige dyrlægebesøg på klinikken. Handler konsultationen om sygdom eller ulykke, dækker hundeforsikringen udgiften til FirstVet.
  • Vurderer FirstVet, at din hund skal til dyrlægen, bliver du henvist til en dyrlæge nær dig.
FirstVet er online hver dag kl. 9-24.

FirstVet klarer 64 % af alle problemer via appen

Før FirstVet havde du 2 muligheder som bekymret hundeejer - du kunne enten tage direkte til dyrlægen eller du kunne ringe til vedkommende, som formentlig ville bede dig dukke op alligevel. 

Med FirstVet får du det bedste af begge verdener: Du får mulighed for at vise dyrlægen, hvad der er galt, men uden at forlade dit hjem. 

Ifølge FirstVets egne tal, klarer de 64 % af alle problemer via konsultationen i appen, hvilket sparer både tid og penge for dig som hundeejer. 

FirstVets dyrlæger sidder klar.

FirstVet sidder klar til at hjælpe dig alle dage kl. 9.00-24.00.

Download appen til IOS eller Android her. 

Få svar på dine spørgsmål hos FirstVet

Har du en hundeforsikring med sygdoms- og ulykkesdækning hos os, dækker vi dine videokonsultationer med FirstVet, så længe de handler om hundens sygdom eller skade.

Handler mødet om noget andet, fx adfærdsproblemer, kosttilskud, kosmetiske indgreb, almindelige vaccinationer, behandling mod flåter og lopper eller lignende, skal du selv betale udgiften til FirstVet.