Vi gør det enkelt

at forstå, købe og bruge forsikringer.

Det kan være svært at vælge den rigtige bolig, den rette hund eller den perfekte bil. Men når valget er taget, er det heldigvis enkelt at forsikre.

3 gode grunde
til at vælge If

Hurtig skadebehandling

Vi behandler 72 % af alle anmeldte skader inden for 24 timer. Vores ultimative mål er at få dig så hurtigt og gnidningsfrit igennem dit skadeforløb.

Danmarks Bedste Kundeservice

Det er ikke bare noget, vi siger. Vi blev kåret til det i 2019. Derfor er du sikret en best-in-class kundeservice, hvis skaden er sket eller du bare har spørgsmål til os.

Branchens Bedste Digitale Oplevelse

Hos os er du også garanteret de bedste digitale oplevelser i branchen. Med vores selvbetjeningsløsning og vores evige fokus på kunden i centrum, har vi gjort det nemt at være kunde hos os.

Se alle dine fordele
Vores produkter skal være

enkle at forstå og bruge

Årets forsikringsselskab 2018

For tredje gang i træk har AutoBranchen Danmark kåret If som Årets forsikringsselskab. Vi vandt for vores høje kvalitetsniveau og bilejernes oplevelser.

Læs om vores bilforsikring

Videochat med dyrlægen

Har du en hundeforsikring med sygdomsdækning, kan du ved ulykke og sygdom få hjælp af FirstVets dyrlæger over mobilen.

Læs om vores hundeforsikring

Garantidækning på hus

Forsikringen dækker de skader, som din gamle forsikring havde erstattet, og som ikke er omfattet af denne husforsikring. Dækningen gælder det første år.

Læs om vores husforsikring

Få rabat på dine forsikringer

Få 10-15 % rabat med If Fordelsprogram - og ekstra rabat, hvis du fx har en godkendt alarm.

Vi hjælper dig

Hos os får du Danmarks Bedste Kundeservice alle ugens dage – også i weekenden.

Få gebyrfri månedsbetaling

Hos os kan du vælge at dele din betaling op i 12 bidder - helt uden gebyrer, merbetaling eller besvær.

Hurtig skadebehandling

Vi løser 72 % af alle anmeldte skader inden for 24 timer. Husk, at du altid kan anmelde skade online og akutte skader på telefon 70 12 12 12.

Anmeld skade her

Danmarks Bedste Kundeservice

Vi vil gerne takke vores kunder og Wilke for titlen som "Danmarks Bedste Kundeservice 2019". Prisen er baseret på faktorer som ventetid, velkomst ved opkald, sprog og tone, og kundeservice generelt.

Vi er her for dig!

Du kan få fat i vores Kundecenter hver dag – også i weekenden! Vi har åbent hver weekend kl. 10-16, og vi er klar på både telefon, chat og mail.

Kontakt os her

ÅRETS DIGITALE SELSKAB 2019

Helt enkelt.

I 2019 vandt vi prisen "Årets Digitale Forsikringsselskab". Vi vandt bl.a. for Mine sider, vores kundefokus og vores evige arbejde på at forbedre os.

Læs mere om prisen her
Det var nemt at anmelde min "skade" på hjemmesiden. Jeg fik allerede svar fra IF dagen efter og pengene gik hurtigt ind på min konto ! Er super tilfreds med deres service