Vi gør det

ENKELt at FORSTÅ, Købe OG BRUgE  forsikringer

Det kan være svært at vælge den rigtige bolig, den rette hund eller den perfekte bil - men når valget er taget, er de enkle at forsikre hos os.

FORSIKRING SKAL VÆRE ENKELT

for dig.

At forsikre dig selv, dem du elsker og det du ejer, skal være enkelt. Enkelt at forstå, købe og bruge.

Vores kunder er det vigtigste for os, og vi arbejder hele tiden på at skabe bedre løsninger, som gør hverdagen endnu enklere for dig som kunde.

3 gode
grunde til at vælge If

Hurtig skadebehandling

Vi behandler 72 % af alle anmeldte skader inden for 24 timer. Vores ultimative mål er at få dig så hurtigt og gnidningsfrit igennem dit skadeforløb.

Branchens Bedste Kundeservice

Det er ikke bare noget, vi siger. Vi blev kåret til det i 2017. Derfor er du sikret en best-in-class kundeservice, hvis skaden er sket eller du bare har spørgsmål til os.

Branchens Bedste Digitale Oplevelse

Hos os er du også garanteret de bedste digitale oplevelser i branchen. Med vores selvbetjeningsløsning og vores evige fokus på kunden i centrum, har vi gjort det nemt at være kunde hos os.

Se alle dine fordele
Vores produkter skal være

enkle at forstå og bruge

Ingen selvsirisko på ansvarsskader

Du betaler 0 kr. i selvrisiko ved ansvarsskader, og kun 25 % af dyrlægeregningen ved sygdom (min. 500 kr.).

Læs om vores hundeforsikring

Årets forsikringsselskab 2018

For tredje gang i træk har AutoBranchen Danmark kåret If som Årets forsikringsselskab. Vi vandt for vores høje kvalitetsniveau og bilejernes oplevelser.

Læs om vores bilforsikring

Garantidækning på hus

Forsikringen dækker de skader, som din gamle forsikring havde erstattet, og som ikke er omfattet af denne husforsikring. Dækningen gælder det første år.

Læs om vores husforsikring

Få rabat på dine forsikringer

Få 10-15 % rabat med If Fordelsprogram - og ekstra rabat, hvis du fx har en godkendt alarm.

Vi hjælper dig

Hos os får du Branchens Bedste Kundeservice alle ugens dage – også i weekenden.

Få gebyrfri månedsbetaling

Hos os kan du vælge at dele din betaling op i 12 bidder - helt uden gebyrer, merbetaling eller besvær.

Hurtig skadebehandling

Vi løser 72 % af alle anmeldte skader inden for 24 timer. Husk, at du altid kan anmelde skade online og akutte skader på telefon 70 12 12 12.

Anmeld skade her

Branchens Bedste Kundeservice

If vandt prisen for "Branchens Bedste Kundeservice" inden for pension og finans i 2017. Samtidig blev If nr. 2 ift. "Bedste Kundeservice" på tværs af alle brancher i Danmark.

Vi er her for dig!

Du kan få fat i vores Kundecenter hver dag – også i weekenden! Vi har åbent hver weekend kl. 10-16, og vi er klar på både telefon, chat og mail.

Kontakt os her

ÅRETS DIGITALE SELSKAB 2018

Helt enkelt.

I 2018 vandt vi prisen "Årets Digitale Forsikringsselskab". Vi vandt bl.a. for Mine sider, vores kundefokus og vores evige arbejde på at forbedre os.

Læs mere om prisen her
Det var nemt at anmelde min "skade" på hjemmesiden. Jeg fik allerede svar fra IF dagen efter og pengene gik hurtigt ind på min konto ! Er super tilfreds med deres service