Personforsikring

Du ved sikkert allerede, at det er vigtigt at forsikre din bil, dit hus og din hund, men har du også husket at forsikre dig selv og din familie?

Se alle personforsikringer
  • Nordens største forsikringsselskab

    Hos If hjælper vi hver 4. familie i Norden med at blive korrekt forsikret. Vi hjælper også dig.

  • Økonomisk tryghed

    Hvis der opstår skade på dig, dit hus eller dine ting.

  • Vores rådgivere hjælper dig

    Kontakt os så vi kan hjælpe dig med at finde de rigtige forsikringer til dig og din familie.

Hvis uheldet er ude er vi ved din side

Hos os kan du forsikre dig selv og dine nærmeste. Det giver ro og økonomisk tryghed i en svær situation, hvis én af jer kommer ud for en ulykke eller får en alvorlig sygdom.

Personforsikringer skaber tryghed for dig og din familie

Personforsikringer er en samlet betegnelse for den type forsikringer, der udbetaler et éngangsbeløb i tilfælde af ulykke, sygdom med varigt mén og død.  

Med en ulykkesforsikring får du hjælp til behandling og genoptræning i tilfælde af ulykke. Du kan tilkøbe sygdomsdækning til din ulykkesforsikring.  

Med Børneforsikring sikrer du dit barns fremtid, hvis der skulle opstå alvorlig sygdom eller ulykke. Børneforsikringen dækker overalt 24/7.  

Voksenforsikring dækker både ulykke og sygdom i én forsikring. 

Livsforsikring giver dem, som behøver dig mest, økonomisk tryghed hvis du pludselig skulle gå bort. Det er især vigtigt, hvis du har hjemmeboende børn eller har et boliglån sammen med en anden.  

Forskellige livsfaser - forskellige behov

Hvilke personforsikringer du bør have, afhænger af din livssituation.

Behovet for personforsikringer varierer gennem livet, men er særligt vigtigt når du bliver forælder eller stifter gæld ved køb af bolig.

Læs mere om, hvordan de forskellige livsfaser påvirker dine behov for forsikringer, og hvilke forsikringer netop du bør have.

Find din pris på personforsikringer  

Se alle dækninger og beregn pris på personforsikringer 

Er du i tvivl om noget, er vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan enten selv kontakte os, eller booke rådgivning på et tidspunkt, der passer ind i dine planer.  


Derfor har du behov for personforsikringer

Det danske, offentlige system udgør et grundlæggende sikkerhedsnet for os alle. Men det er ikke altid nok til at opretholde den levestandard, som du er vant til, hvis du eller din familie skulle blive ramt af alvorlig sygdom, ulykke eller død.  

Med private personforsikringer får du økonomisk tryghed i de situationer, hvor du har allermest brug for det.  

Er du korrekt forsikret?

Vi lever i en speciel tid. Har du, som mange andre, købt hus eller sommerhus, en båd eller måske fået en lille hundehvalp, så er det en god idé at få gennemgået forsikringerne, så de stadig passer til dig og dit liv.

Brug for en snak? Ring til os på 70 12 12 12 eller book dit møde med os.

Book dit møde

Saml dine forsikringer

Når du samler dine forsikringer i If bliver du automatisk fordelskunde. Det betyder at du kan få du op til 15 % rabat på alle dine forsikringer hos os.

Læs mere om vores fordelsprogram