Har du en Speed Pedelec elcykel?

Køb en knallertforsikring til din Speed Pedelec ved at ringe til os.

Ring til 70 12 12 12

Hvis du har en Speed Pedelec elcykel

Speed Pedelecs er uindregistrerede elcykler, som kan køre helt op til 45 km/t, og som nu har fået lov til at køre på de danske cykelstier som del af et forsøg.

Det er samtidig blevet lovpligtigt at have en ansvarsforsikring til sin Speed Pedelec på samme måde som med biler og motorcykler. Det er ikke muligt at kaskoforsikre elcyklen.

Ring til os på 70 12 12 12, og få et tilbud på en ansvarsforsikring til Speed Pedelec. 


De nye regler for Speed Pedelecs

Indtil forsøgsordningens start den 1. juli 2018, har Speed Pedelecs været betragtet som knallerter, der kun måtte køres på kørebanen. Speed Pedelecs skulle desuden have en nummerplade, cyklisten skulle være minimum 18 år, have et knallertkørekort og bære hjelm.

Ifølge de nye regler, skal man ikke længere have nummerplade, man kan nøjes med en cykelhjelm og aldersgrænsen er sænket til 15 år.

Cyklister over 18 år behøver ikke længere have knallertkørekort, mens de 15-17-årige cyklister skal have knallertkørekortet i orden. Er man mellem 17 og 18 år, skal man enten have knallertkørekort eller kørekort til bil.

Forsøgsordningen med Speed Pedelecs på cykelstierne løber fra den 1. juli 2018, og ordningen vurderes efter henholdsvist 10 og 24 måneder.

Du kan købe en ansvarsforsikring til din Speed Pedelec ved at ringe til os på 70 12 12 12

Senest opdateret den 16. juli 2021.