Forsikringscenter i Slagelse

Ole Hansen

Indehaver

Kontakt
58 50 52 42

Adresse
If Forsikringscenter Slagelse
V/ Ole Hansen
Kongstedvej 2,1
4200 Slagelse

CVR
36692383

Når du skal købe forsikringer i Slagelse

Uanset hvor du bor i Danmark, er det en rigtig god idé at være forsikret ordentligt – om du så bor i Jylland, København, Slagelse eller et helt fjerde sted i landet.

Det danske samfund har en del at takke forsikringer for; fx er forsikringer én af grundene til, at vi som privatpersoner har mulighed for at låne penge til større indkøb som, huse, lejligheder, biler og lignende. Uden forsikringer, ville det altså være rigtig svært at eje eget hus og bil i Slagelse.


Tips til når du leder efter forsikring i Slagelse

Der er visse stadier, du skal gennemgå, når du researcher forsikring - om du så bor i Slagelse eller et andet sted i Danmark.


Hvilken type forsikring skal du have i Slagelse?

Visse forsikringer er lovpligtige at have, ligegyldigt hvor i Danmark du bor:

  • Har du fx købt et hus i Slagelse for lånte penge, skal du huske at have en brandforsikring.
  • Ejer du en bil, motorcykel, scooter/ knallert, hund eller hest i Slagelse, skal du sørge for en ansvarsforsikring til hver enkelt. Hvis du desuden har købt dit køretøj for lånte penge, skal du huske at opgradere til en kaskoforsikring.

Hvilke og hvor mange forsikringer du skal have, afhænger altså i høj grad af, hvilke ting du ejer. Hvis du fx ejer en bil eller et hus i Slagelse, skal du have de førnævnte forsikringer.


Hvilken type forsikring er god at have i Slagelse?

Nedenstående forsikringer er godt nok ikke lovpligtige, men er stadig rare at have, når man bor i Slagelse.

  • Indboforsikringen er altid vigtig i Slagelse – med en indboforsikring er du dækket, hvis dine ejendele bliver stjålet eller brænder i hjemmet. Derudover dækker indboforsikringen dit erstatningsansvar, hvis du kommer til at gøre skade på et andet menneske, vedkommendes dyr eller ejendele.

  • Ulykkesforsikringen er også vigtig i Slagelse – når du har en ulykkesforsikring, er du dækket, hvis du får seriøse, varige mén som følge af en ulykke. Udvidede ulykkesforsikringer kan desuden dække nedsat erhvervsevne, til hvis du ikke længere kan arbejde på normal vis.

  • Livsforsikringen er også en god idé i Slagelse – med en livsforsikring sikrer du dig selv og dine nærmeste. Har du fx et økonomisk ansvar i form af en ejerbolig, eller har du børn, sikrer livsforsikringen din partner og dine børn, så de ikke også mister hus og hjem, hvis de skulle miste dig.


Når du skal købe forsikringer i Slagelse

Proceduren ift. at købe forsikringer i Slagelse er den samme som i resten af landet. Forsikringer og forsikringsselskaber er ikke bundet til fysiske steder, og derfor kan du købe forsikringer i Slagelse hos de fleste selskaber – også selvom de ikke ligger i Slagelse.

Ifs hovedkontor ligger fx i hovedstadsområdet, men det betyder ikke, at vi ikke sælger forsikringer til resten af Danmark. Du kan derfor godt købe forsikringer hos os, selvom du bor i Slagelse eller længere væk.


Oplist dine behov til forsikringer i Slagelse

Måske har du besluttet dig for at købe en indboforsikring til dit hus i Slagelse, og skal nu finde den helt rigtige forsikring. Der findes mange forskellige indboforsikringer – selv tilbyder vi 3 – og det er op til dig at vurdere, hvor omfattende du vil være dækket – hvis du er i tvivl, er du velkommen til at ringe til os.

  • Vil du kun være dækket ved det allermest nødvendige, fx brand?
  • Vil du gerne have en omfattende dækning, som fx inkluderer elektronikskader og flytteskader?

Eller ønsker du noget midt imellem til dit hus i Slagelse? Hvor godt du ønsker at være dækket, er en god hjælp ift. at finde den rette indboforsikring –dette gælder desuden også alle andre typer forsikring i Slagelse.


Ønsker du en billig forsikring i Slagelse?

De fleste mennesker – Slagelseanere inklusiv – foretrækker at have så billige forsikringer, som det er muligt.
Prisen på din forsikring i Slagelse afhænger af, hvilke krav du har til forsikringen og hvilke dækninger du ønsker. Jo mere omfattende dækning, jo dyrere vil din forsikring være. Du kan dog selv sørge for at gøre forsikringen billigere, fx ved at undgå overforsikring.

Fx når du køber en indboforsikring i Slagelse, skal du selv vælge din indbosum, mens du selv skal angive antal kørte kilometer, når du køber en bilforsikring. Hvis tallene er for høje, er du overforsikret, samtidig med priserne på dine forsikringer i Slagelse bliver tilsvarende høje. Husk derfor at være meget nøjagtig, når du bestiller forsikring.


Køb dine forsikringer i Slagelse hos os

Ønsker du at forsikre dig selv, dit hjem eller din familie hos os, kan du med fordel benytte vores webshop her på siden eller kontakte vores Forsikringscenter i Slagelse.

Hvis du har spørgsmål til dine nuværende forsikringer eller skader, er du meget velkommen til at kontakte vores Kundecenter.