Den bedste erhvervsforsikring

Hos If får du kyndig vejledning af vores eksperter, som hjælper dig med at finde ud af, hvilke forsikringer netop din virksomhed behøver. Start ud med at få et uforpligtende tilbud på erhvervsforsikring til din virksomhed.

CVR-nummeret skal indeholde 8 tal
Jeg mangler CVR-nummer

Hvilken er den bedste erhvervsforsikring?

Læser du denne artikel i håb om at få at vide, hvilken erhvervsforsikring er den bedste, kommer du til at blive skuffet. Dette skyldes, at vi for at kunne besvare dit spørgsmål, bliver nødt til at lære din virksomhed at kende. Hvilken slags virksomhed driver du? Har du ansatte? Og hvordan ser en typisk arbejdsdag ud? Hvor stor omsætning har din virksomhed, og hvilke faktorer er vigtigst for omsætningen? 

Den bedste erhvervsforsikring for én virksomhed er ikke nødvendigvis den samme som for en anden. En forsikring som passer bedst til præcis din virksomhed, behøver ikke nødvendigvis at være den, som passer bedst til andre virksomheder. 

Vi som forsikringsselskab ser til, at du og din virksomhed er korrekt forsikret, og at du får den hjælp du behøver. Især hvis du oplever skade, eller en anden uventet hændelse skulle forekomme. 

Det bedste er selvfølgelig, at der aldrig sker skader. Men såfremt der gør, vil vi være de bedste inden for vores felt.

Lennart Törnkvist, skadechef for køretøjsskader hos If, Sverige

Det vi gør bedst

Erhvervsforsikring

Du finder svaret i helheden

For at være bedst må et forsikringsselskab både gøre det enkelt for kunden, samt tilbyde forsikringer, som hjælper kunderne i svære situationer. Det handler helt enkelt om ikke at komplicere tingene og se til, at virksomheden fungerer uden mindre irritationer.  Vi ved, at prisen på forsikring er en vigtig faktor for mange virksomheder. Dog er det svært, at sammenligne priser på erhvervsforsikringer uden også at sammenligne erhvervsforsikring udfra indehold og serviceniveau.

Det er vigtigt, at et forsikringsselskab er tydelig, når det kommer til hvilken dækning, du har som kunde. Vi kan her tage et eksempel, hvori du forsikrer en varebil: I dette tilfælde er det lige så vigtigt at forstå forskellen mellem super-og standardforsikring, som det er at vide, at dit inventar i varebilen ikke er forsikret. Hertil er en anden forsikring nemlig påkrævet. En forsikringsrådgiver er kun lykkedes, såfremt kunden både føler sig tryg, men også har forstået hvordan forsikringen gælder. 

Forsikring, som er bedst i test

Hvilken støvsuger suger bedst, og hvilken solcreme er mest effektiv? Vi har alle, på et eller andet tidspunkt prøvet at læse "Bedst i Test"-artikler om produkter, som vi har overvejet at købe. Når det kommer til forsikringsselskaber, handler undersøgelserne ofte om selve forsikringsselskabet og mindre om selve produkterne. Man kigger her på faktorer som ventetid, korrekte svar og serviceminded personale, fremfor hvordan de forskellige selskabers forsikringer dækker, og hvad prisen på disse er. 

Selvfølgelig burde den bedste forsikring  dække alt, men i dette tilfælde påvirkes også prisen og du risikerer at være overforsikret. I forsikringsbranchen kan man sige, at forsikringsselskabet er produktet, du køber.

Enkelhed i en indviklet branche

Ja. Det meste kan testes, undersøges og sammenlignes. Selv banker og forsikringsselskaber konkurrerer om at tilbyde den bedste kundeoplevelse online. Hos If er vores hjemmeside for fjerde gang på fem år blevet kåret som vinder af Internetworlds rankning. Hertil har motiveringen været, at vi i If formår at gøre forsikring enkelt i en ellers indviklet branche, via vores digitale tjenester. Ydermere har vi vundet kundeservicepriser i 2017, Innovationspris i 2018 og er nu både samlet og digital vinder af Kundeservice Award 2019.

Læs mere om at sammenligne forsikringer og forsikringsselskaber her.

 • Diverse ting

  Maskiner, værktøj og bygninger.

 • Virksomhedens ansvar

  En fejl, som leder til erstatningskrav.

 • Køretøjer

  Ved f.eks. kollision, tyveri eller motorstop.

 • Transport af gods

  Ting og varer i dine eller andres køretøjer.

 • Dig og dine ansatte

  Sygdom eller ulykke, på arbejdet, i fritiden eller på rejse.