Sammenlign forsikringer

Der er mange ting, der er værd at tænke på, når man sammenligner erhvervsforsikringer. Læs mere om de vigtigste nedenfor, eller bestil et uforpligtende tilbud skræddersyet til din virksomhed.

CVR-nummeret skal indeholde 8 tal
Jeg mangler CVR-nummer

Derfor skal du sammenligne forsikringer

Forsikringer er nok ikke det mest spændende at læse om, og ofte bliver det ikke undersøgt så grundigt, som det burde – hvis det da ikke bare bliver udsat. Men det er vigtigt, at din virksomhed er rigtigt forsikret – til den rigtige pris. Derfor er det også vigtigt at sammenligne forsikringer, så du er sikker på, at du får den bedste forsikring. Herunder finder du vores guide med råd, som er gode at have i tankerne, når du sammenligner erhvervsforsikringer. Det er mere end bare pris og dækning, som bør undersøges, før du bestemmer dig.

Hvordan håndteres skader? Har forsikringsselskabet gode digitale løsninger, som letter din administration? Hvor enkelt er det at lave ændringer og at få kontakt med selskabet? Som virksomhedsleder vil du selvfølgelig lægge alt din tid på virksomheden og ikke bruge din tid på administration af forsikringer. Derfor er enkle løsninger noget, som prioriteres højt af de fleste.

Virksomheder foretrækker lette løsninger

Lette løsninger bidrager til, at du sparer tid og penge. Du bør tænke på disse ting, når du sammenligner forsikringer:

Sådan gør du, når du sammenligner erhvervsforsikringer

Du behøver ikke nødvendigvis bruge en masse tid på at udforske alle de eksisterende alternativer. Din mavefornemmelse kan også være vigtig, når du er på jagt efter den bedste forsikring.

1. Se på hjemmesiden

Hvilken følelse får du, når du ser hjemmesiden? Virker den seriøs og finder du det, du leder efter? Vær særligt opmærksom på: Siden for kundeservice, siderne hvor du kan logge ind, samt informationssiderne til de forsikringer, du er interesseret i.

2. Ring og stil spørgsmål

Ring gerne til forsikringsselskabet og spørg om de ting, du er i tvivl om og gerne vil sammenligne. På den måde får du hurtigere svar på dine spørgsmål, og du får indtryk af, hvor hjælpsomme og kompetente forsikringsrådgiverne er.

Start på internettet, når du vil sammenligne erhvervsforsikringer
Mavefornemmelsen er vigtig, og her er hjemmesiden et godt sted at starte

3. Snak med dit netværk

Undersøg hvilke erfaringer og anbefalinger dine venner og kolleger fra andre virksomheder har.

4. Bestil tilbud

Kontakt gerne flere forsikringsselskaber og bestil tilbud. Hos os skal du bare ifylde dit CVR-nummer, og så sender vi dig et tilbud.

If har (igen) de mest tilfredse erhvervskunder

En førsteplads i kundetilfredshed i Danmark. To år i træk.

Det kan If takke sine erhvervskunder for.

Vi er stolte over denne bedømmelse, men vi er også ydmyge, og vi vil fortsat gøre alt, hvad vi kan for at udvikle vores service, så du som kunde får den bedst mulige hjælp på den bedst mulige måde.

Læs mere om EPSI-målingen