Sammenlign forsikringer

Der er mange ting, der er værd at tænke på, når man sammenligner erhvervsforsikringer. Læs mere om de vigtigste nedenfor, eller bestil et uforpligtende tilbud skræddersyet til din virksomhed.

CVR-nummeret skal indeholde 8 tal
Jeg mangler CVR-nummer

Derfor skal du sammenligne forsikringer

Forsikringer er nok ikke det mest spændende at læse om, og ofte bliver det ikke undersøgt så grundigt, som det burde – hvis det da ikke bare bliver udsat. Men det er vigtigt, at din virksomhed er rigtigt forsikret – til den rigtige pris. Derfor er det også vigtigt at sammenligne forsikringer, så du er sikker på, at du får den bedste forsikring. Herunder finder du vores guide med råd, som er gode at have i tankerne, når du sammenligner erhvervsforsikringer. Det er mere end bare pris og dækning, som bør undersøges, før du bestemmer dig.

Hvordan håndteres skader? Har forsikringsselskabet gode digitale løsninger, som letter din administration? Hvor enkelt er det at lave ændringer og at få kontakt med selskabet? Som virksomhedsleder vil du selvfølgelig lægge alt din tid på virksomheden og ikke bruge din tid på administration af forsikringer. Derfor er enkle løsninger noget, som prioriteres højt af de fleste.

Virksomheder foretrækker lette løsninger

Lette løsninger bidrager til, at du sparer tid og penge. Du bør tænke på disse ting, når du sammenligner forsikringer:

 • Pris

  Prisen er selvfølgelig en vigtig faktor. Men det er lige så vigtigt at se på, hvad du får for pengene – hvad forsikringen dækker, og hvor meget du skal betale i selvrisiko ved skade. Det du betaler for, er faktisk visheden om, at du vil få hurtig og effektiv hjælp, hvis du har brug for det.

  Bestil tilbud
 • Service og ekspertise

  Det er vigtigt, at virksomheden har forsikringer, som er tilpasset din branche og din forretning. Derfor har du brug for kompetente rådgivere, som kender udfordringerne i din branche, og som kan hjælpe dig med at kortlægge virksomhedens forsikringsbehov.

  Kundeservice
 • Digitale tjenester

  Har selskabet gode digitale tjenester som gør det enkelt at administrere forsikringerne? Det er en stor fordel, at du har tilgang til virksomhedens forsikringer på nettet, og at alle fakturaer og dokumenter er samlet på et sted.

  Mine sider
 • Hvad dækker forsikringen?

  Det kan være vanskeligt at sammenligne forsikringsvilkår selv, så det enkleste kan være at snakke med rådgivere i nogle av selskaberne. De fleste dækker normale ting som brand, tyveri og vandskader, men det er også vigtig at tjekke, om forsikringerne tager højde for nye sikkerhedstrusler som virus og cyberangreb, og om de er tilpasset nye miljøkrav fra myndighederne.

  Se alle vores forsikringer
 • Skadeshåndtering

  Det er når uheldet er ude, at det virkelig er vigtigt at have et solidt selskab i ryggen. Lang erfaring med at håndtere skader giver tryghed for din virksomhed og dine ansatte. Det er vigtigt at vælge et selskab med et stort netværk at håndværkere og partnere – på den måde bliver reparationstiden kort, og forretningen er hurtigt tilbage til normal drift.

  Hjælp ved skade
 • Tryghed og stabilitet

  Det kan være vanskeligt at vide, hvor trygt det er at være kunde hos et forsikringsselskab. En tryg og stabil forsikringspartner har god økonomi og lang erfaring med at hjælpe kunder når skaden er sket. Tjek også om selskabet kan tilbyde skadeforebyggende rådgivning. Selvom din virksomhed får hurtig og god hjælp, når uheldet er ude, så er det bedst at undgå skader.

  Mere om If

Sådan gør du, når du sammenligner erhvervsforsikringer

Du behøver ikke nødvendigvis bruge en masse tid på at udforske alle de eksisterende alternativer. Din mavefølelse kan også være vigtig, når du er på jagt efter den bedste forsikring.

1. Se på hjemmesiden

Hvilken følelse får du, når du ser hjemmesiden? Virker den seriøs og finder du det, du leder efter? Vær særligt opmærksom på: Siden for kundeservice, siderne hvor du kan logge ind, samt informationssiderne til de forsikringer, du er interesseret i.

2. Ring og stil spørgsmål

Ring gerne til forsikringsselskabet og spørg om de ting, du er i tvivl om og gerne vil sammenligne. På den måde får du hurtigere svar på dine spørgsmål, og du får indtryk af, hvor hjælpsomme og kompetente forsikringsrådgiverne er.

Start på internettet, når du vil sammenligne erhvervsforsikringer
Mavefornemmelsen er vigtig, og her er hjemmesiden et godt sted at starte

3. Snak med dit netværk

Undersøg hvilke erfaringer og anbefalinger dine venner og kolleger fra andre virksomheder har.

4. Bestil tilbud

Kontakt gerne flere forsikringsselskaber og bestil tilbud. Hos os skal du bare ifylde dit CVR-nummer, og så sender vi dig et tilbud.