Få tyverisikret din varebil og undgå indbrud

Mange håndværkere har prøvet det: At finde sin varebiler udsat for indbrud. Typisk slipper tyvene typisk af sted med kostbart værktøj og materialer.

Virksomhedens varebiler er særligt udsatte, når det kommer til indbrud. Indbruddet medfører tabt arbejdsfortjeneste og reparationer samt erstatning af udstyr, værktøj og materialer.

Der er dog en række ting, du selv kan gøre for at undgå indbrud i varebilen, og det betaler sig.

Gode råd mod indbrud i varebilen

Tyvene ved, at de fleste håndværkere kører rundt med kostbart udstyr og værktøj i varebilerne, som derfor er et oplagt mål. Her er nogle gode råd til tyverisikring af varebilen.

  1. Lås varebilen og luk alle ruder, når varebilen forlades. Få evt. monteret et forstærket låsesystem eller et separat låsesystem, som gør det svært for tyven at komme ind i varebilen.

  2. Afblænd ruderne ind til varerummet. Dette gør det svært for tyven at se, hvad der er i varerummet og afgøre, om det er værd at bryde ind i varebilen.

  3. Installer en tyverialarm og brug tyverisikringsmærkater som tydeligt fortæller, at bilen er tyverisikret.

  4. Vær opmærksom på, hvor og hvordan du parkerer. Parkerer du f.eks. op mod et træ, en væg eller en anden bil, vil det ikke være muligt for tyven at åbne dørene ind til varerummet.

Anmeld skaden - hos os og hos politiet

Politiets opklaringsprocent på indbrud i varebiler er desværre relativt lav. Hos brancheforeningen TEKNIQ Arbejdsgiverne frygter man derfor, at der er et stort mørketal i forhold til indbrud i varebiler: Folk anmelder simpelthen ikke indbrudene.

Det er vigtigt, at du anmelder indbrud i din varebil hos politiet. Ikke mindst af hensyn til behandlingen af din forsikringssag.

Du kan let anmelde indbruddet på politiets hjemmeside.

Følg rådene, og du får markant mindre risiko for indbrud

Sørger du for, at følge et eller flere af ovennævnte råd, kan vi sige udfra vores erfaring, at du får en markant mindre risiko for indbrud i din varebil.

Tag dine forholdsregler

Bestil tilbud på varebilforsikring