Undgå indbrud i varebilen

Virksomhedens varebiler er særligt udsatte, når det kommer til indbrud. Der er dog en række ting, du selv kan gøre for at undgå indbrud i varebilen.

Få tyverisikret din varebil og undgå indbrud

Flere og flere håndværkere bliver udsat for indbrud i deres varebiler. Tyvene slipper typisk af sted med kostbart værktøj og materialer.

Indbruddet medfører tabt arbejdsfortjeneste, reparationer og erstatning af udstyr, værktøj og materialer, og det kan derfor godt betale sig at sikre varebilen mod indbrud.

Gode råd mod indbrud i varebilen

Tyvene ved, at de fleste håndværkere kører rundt med kostbart udstyr og værktøj i varebilerne, som derfor er et oplagt mål. Her er nogle gode råd til tyverisikring af varebilen.

  1. Lås varebilen og luk alle ruder, når varebilen forlades. Få evt. monteret et forstærket låsesystem eller et separat låsesystem, som gør det svært for tyven at komme ind i varebilen.

  2. Afblænd ruderne ind til varerummet. Dette gør det svært for tyven at se, hvad der er i varerummet og afgøre, om det er værd at bryde ind i varebilen.

  3. Installer en tyverialarm og brug tyverisikringsmærkater som tydeligt fortæller, at bilen er tyverisikret.

  4. Vær opmærksom på hvor og hvordan du parkerer. Parkerer du fx op mod et træ, en væg eller en anden bil, vil det ikke være muligt for tyven at åbne dørene ind til varerummet.

Følg rådene og du får markant mindre risiko for indbrud

Sørger du for, at følge et eller flere af ovennævnte råd, kan vi sige udfra vores erfaring, at du får en markant mindre risiko for indbrud i din varebil.

Hvis uheldet skulle være ude

Vi vil aldrig kunne ikke garantere, at du ikke får indbrud, men vi kan hjælpe dig hvis det sker.

Bestil et uforpligtende tilbud på forsikring af din varebil her.

Glem ikke at låse din varebil, det kan koste dig dyrt.

Tilbud til dig på elektronisk aflåsning af varebilen

Få op til 20 % rabat på Birepos indvendige elektroniske aflåsningssystem til din varebil.

Få mere at vide om tilbuddet nu