Din vigtigste ressource

Dine ansatte er din vigtigste ressource. Og den mest sårbare.

De fleste ledere er enige i, at deres ansatte er det mest værdifulde de har. Deres kundskaber, erfaring og forståelse for lige netop din virksomhed, er din største konkurrencefordel, samt det der gør din virksomhed unik.

At tage hånd om menneskerne der arbejder for dig, er et vigtigt, men også komplekst emne. Vi vil derfor gerne hjælpe dig med at forstå helheden; hvilke regler der gælder for din branche, hvad der dækkes af det offentlige, og hvordan du kan tilbyde dine ansatte en sund og tryg tilværelse. Både på arbejdet og i fritiden.

I fritiden har dine ansatte travlt med at leve deres liv. Alt der sker, påvirker deres indsats på arbejdet.

Privatlivet afspejles i arbejdslivet 

I fritiden har dine ansatte travlt med at leve livet. Alt der sker, påvirker deres indsats på arbejdet. Livet er uforudsigeligt; Det sker, at man kan blive alvorligt syg, eller komme ud for en ulykke. Og det sker, at en person har det så psykisk dårligt, at de ikke kan klare en arbejdsdag.

Som leder får du måske ikke hele historien

Når man driver virksomhed, er man uden tvivl fokuseret på, at ens ansatte har det godt, og føler sig raske. Derfor er man ofte villig til at tro, at alt er godt, hvis ikke der bliver sagt noget andet. Ansatte viser helst deres stærke og positive sider til deres leder, og det kan derfor være uvant at tænke på dem som sårbare.  Det kan derfor være klogt at beskytte sine ansatte inden der sker dem noget, og at tænke på forsikring af dine ansatte som noget forebyggende.

Sunde virksomheder er indbringende virksomheder

At skabe en tryg tilværelse for menneskerne der arbejder for dig, er en måde at vise omtanke for dem. Som belønning får du sandsynligvis en sundere virksomhed med færre langtidssygemeldinger, mindre fravær, og mere stabilitet samt forudsigelighed for dig som ejer eller leder.

Pris på forsikring

Start med at indhente et uforpligtende tilbud på forsikring til din virksomhed.

CVR-nummeret skal indeholde 8 tal
Jeg mangler CVR-nummer